mehrdad00 نوشته است:
سلام خدمت مهندس عزیز و گلم
اول از همه تشکر میکنم بابت این دستگاه که با کمترین هزینه و بدون هیچ چشم داشتی شما در اختیارمون گذاشتی من هم وضیفه خودم دونستم که نتیجه تست و کارمو برای شما قرار بدم و اما نیجه
ضعف که نمیشه گفت ولی این نکات واقعن کمی اذییت میکنه
1- بالانس کردن دستگاه هنگام تعویض لوپ
2- به هم خوردن تنظیمات با هر بار خاموش روشن کردن
3- تو قسمت شیب دار کاملن باید بیخیال دستگاه بشی
4- حساسیت شدید به نم و رطوبت یعنی زمین خیس اصلن نباید روشن کنی
5 بوق های ممتد هی الکی بوق میزنه
6- تظیم فاصله لوپ با زمین
نقاط قوت
1- دیجیتال بودن و باز بودن تنظیمات همه چی دست خودمونه
2- سنس فوق العاده و واقعی
3- قابلیت حذف آهن که خیلی به کار میاد
4- سازگاری با انواع لوپ اندازه دست خودته
5-با کمترین قیمت جمع میشه (که بزرگترین خوبیه این دستگاهه )
6- تو خاک معمولی و تمیز کاملن جوابگو هست
ممنون از شما.
در خصوص نقاط ضعفی که فرمودین:
1- بالانس مجدد هنگام تعویض لوپ کاملا طبیعی هست چون هر لوپ بالانس خودش رو لازم داره! البته لازم به ذکره که بالانس در اینجا عبارت از زدن یک دکمه بیشتر نیست!!! اگر این شما رو اذیت میکنه که دیگه من حرفی ندارم!
2- تنظمیات دستگاه پس از خروج از منو همیشه ذخیره میشن. من متوجه نمیشم شما چطور چنین چیزی فرمودین؟ آیا واقعا درست از دستگاه تست گرفتین؟!
3- خیر چنین چیزی نیست. در سطح شیبدار با رعایت چند تنظیم براحتی میشه از این فلزیاب استفاده کرد. دهها بار توضیح دادیم. در نهایت هم میتونین درجه حساسیت رو کم کنین.
4- با توجه به برد بالا حساسیت به زمین خیس طبیعی هست. اگر حساسیت رو کم کنین همونطور که برد کم میشه اثر رطوبت هم کاهش پیدا میکنه. بالا بردن دیلی و کاهش فرکانس هم تاثیر زیادی داره.
5- با رعایت تنظیمات درست بوق الکی نباید داشته باشین. در عین حال این مهمه که منشا بوق چی هست. بوق اضافی میتونه از اثر نویز باشه یا حساسیت به زمین یا تکان دادن شدید لوپ و حتی کابل و کانکتور نامناسب برای لوپ. تنظیم اسپید هم روی این مساله تاثیرگذاره.
6- در دفترچه تمامی فلزیاب های معروف اعم از لورنز و مینلب روی حفظ فاصله لوپ تا زمین تاکید شده. حتی یک استثنا هم در این مورد وجود نداره! این یک مطلب قطعی برای همه فلزیاب هاست. اگر حرف من رو باور ندارین میتونین به دفترچه این فلزیاب ها و روش صحیح حرکت دادن لوپ روی زمین مراجعه کنین. مشکل اصلی دوستان بیشتر این هست که اصولا اسکلت فلزیابشون در حدی خوب نیست که موقع دست گرفتن بتونن بخوبی فاصله لوپ تا زمین رو حفظ کنن. اگر اسکلت فلزیاب اصولی و با توجه به استانداردهای دستگاههای معتبر ساخته بشه میبینید که رعایت فاصله لوپ تا زمین خیلی ساده تر میشه و نتیجه هم بهبود پیدا میکنه.