انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 11:00am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارش جان داداش شما باید فرکانس متر داشته باشید یا اینکه نرم افزار روی کامپیوتر نصب کنید با دوتا پراپ فرکانس رو تنظیم کنید یا یه فرکانس متر بسازید لازم میشه یکی از اونا رو ردیف کردید توضیح کامل میدم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 7:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
دوستان اینم PCB نهایی که دوستان ازش نتیجه گرفتن
در ضمن کارهای لازم برای مونتاژ راحتر رو انجام دادم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 8:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا کاوشگر وآقا اسدف بابت عکسایی که گذاشتید خیلی ممنون. @};- @};- خیلی کمکه و روشنگره. واقعاً زحمت کشیدین. بنده نیز مثل سایر دوستان یکسری چیزای کوچک برام سؤاله؛ مثلاً در نقشه آقا مهدی اون پوت P6 بین IC3 و IC7 رو 50K زدن ولی در عکس آقا اسدف 100K زدن یا اون پوت بالایی کنار IC1 قبلاً 500K بود الآن 300K . کدوم درسته؟ ممنون میشم اگر این قسمت هم روشن کنید.

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 9:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof جان ؛ چرا تو شکلی که گذاشتی ، قسمت چپ lm709 زیر اون خازن 3.3 میکرو جامپر نداره ؟ ولی تو عکس برد دوستانیکه ساختن حامپر هست ، در ضمن کار اون میتر چیه؟ ایا فقط ولتاژ باطری رو نشون میده ؟ اگه اینطوریه نمیشه یه مدار مجزا برای نشون دادن ولتاژ باطری برای این مدار طراحی کرد ؟ ضمنا عکسی که گذاشتین یه تفاوتهای با مداری که دوستان ساختن داره ، مثلا قسمت d5 و d4 رو نگاه کن ، :-? با تشکر

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام دوستان
مدار منو دوست عزیزم جناب کاوشگر زحمتو کشیدن و مولتی ترن ها رو تنظیم کردن و کلید سلکتوری رو هم نصبش کردن نتایج تستها هم عالی بود
دستت درد نکنه آقای کاوشگر دوست عزیزم یه دنیا ممنووووووووون

خواهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
asadof جان ؛ چرا تو شکلی که گذاشتی ، قسمت چپ lm709 زیر اون خازن 3.3 میکرو جامپر نداره ؟ ولی تو عکس برد دوستانیکه ساختن حامپر هست ، در ضمن کار اون میتر چیه؟ ایا فقط ولتاژ باطری رو نشون میده ؟ اگه اینطوریه نمیشه یه مدار مجزا برای نشون دادن ولتاژ باطری برای این مدار طراحی کرد ؟ ضمنا عکسی که گذاشتین یه تفاوتهای با مداری که دوستان ساختن داره ، مثلا قسمت d5 و d4 رو نگاه کن ، :-? با تشکر

آقا آرتین بود و نبود اون جامپر مهم نیست چون مدار از جای دیگه وصل هستش
کار میتر هم که تو فلزیابها مشخصه برا تشخیص سنس استفاده میشه ولی در این مدار با استفاده از یه رله طراح خواسته بود که ولتاژ باطری رو هم از طریق میتر اندازه گیری بکنه که به نظر من همون نشان دهنده ال ای دی بهتره
اون قسمت d5 و d4 هم درسته اگه خوب دقت کنید از قسمت زیر مدار اون دوتا دیود ومقامت با هم به صورت موازی بسته شدن پس جاشون مهم نیست نیت همان موازی بستن این سه تا قطعه هستش

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
آقا کاوشگر وآقا اسدف بابت عکسایی که گذاشتید خیلی ممنون. @};- @};- خیلی کمکه و روشنگره. واقعاً زحمت کشیدین. بنده نیز مثل سایر دوستان یکسری چیزای کوچک برام سؤاله؛ مثلاً در نقشه آقا مهدی اون پوت P6 بین IC3 و IC7 رو 50K زدن ولی در عکس آقا اسدف 100K زدن یا اون پوت بالایی کنار IC1 قبلاً 500K بود الآن 300K . کدوم درسته؟ ممنون میشم اگر این قسمت هم روشن کنید.

خواهش میکنم دوست عزیز
شما پتانسیومتر کنار 4403 رو 500 کیلو بزن و اون یکی رو هم 50 کیلو بزن نترس مدارت کار میکنه

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی ممنون آقا کاوشگر.
راستی، اگر رقم تنظیمی همون پوتهای تک دور(50K و 500K ) و دو ولوم رو هم بفرمایید دیگه فیض تکمیل میشه. :)

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 11:39pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
عنوان: فلزياب TL12000 آقاى هدايتى

koohyar نوشته است:
درود
دوستان استفاده از این رله فقط جهت امنیت مدار هست؟ یعنی اگر جریان از حدی بیشتر بشه بطور خودکار ولتاژرو قطع میکنه که قطعات معیوب نشه؟
یا نقش تقویت کننده داره؟

کدوم خری گفته کار رله اینه اگه بچه ها چیزی نگفتند به خاطر محیط دوستانه بود تو هنوز کار رله رو بلد نیستی بعد خیلی ادعا داری اینو بگم من هم ادعا ندارم باز هم اگه چیری ندونم نمی یام پست بخود بدم

دوست عزیز اگر تصورشما اینه که هرکسی چیزی بیشتر از شما بدونه خره که بنده دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم
سوال من هم از شما نبود از کسانی بود که بلدن و تصورشون هم این نیست که رله و سوییچ و کلید و خازن و مقاومت و آی سی فقط توی فلزیابهای این انجمن کاربرد دارن و دیگه هیچ جا کاربردی ندارن
علت سوالم هم از دوستان خبره و طراح این بود که اگر فقط نقش سوییچ داره از مدار حذفش کنم و برش دارم
خوبه حداقل اگر چیزی رو نمیدونی تصورت این نباشه که چیز بیشتری برای دونستن وجود نداره
حالا این مطالب رو بخون تا دیگه از روی باد هوا نظر ندی
رله نوعی کلید الکتریکی سریع یا بی‌درنگ است که با هدایت یک مدار الکتریکی دیگر باز و بسته می‌شود. روش کنترل باز و بسته شدن این کلید الکتریکی به صورتهای مختلف مکانیکی، حرارتی، مغناطیسی، الکترو استاتیک و... می‌باشد. رله را ژوزف هانری در سال ۱۸۳۵ میلادی اختراع کرد.

از آنجا که رله می‌تواند جریانی قوی‌تر از جریان ورودی را هدایت کند، به معنی وسیع‌تر می‌توان آن را نوعی تقویت کننده نیز دانست.

در گذشته رله‌ها معمولاً با سیم‌پیچ ساخته می‌شد و از جریان برق برای تولید میدان مغناطیسی و باز و بسته کردن مدار سود می‌برد. امروزه بسیاری از رله‌ها به صورت حالت جامد ساخته می‌شوند و اجزای متحرک ندارند.
انواع رله:

۱ رله‌های قدرت
۲ رله سنجشی
۳ رله زمانی
۴ رله جهت یاب
۵ رله حالت جامد SSR

انواع رله‌های قدرت
رله مینیاتوری
رله آورکارنت
رله دیستانس
رله دیفرانسیل
رله بوخهولتز
رله حرارتی
رله فرکانسی
رله مبتنی بر میکروکنترلر
رله مخصوص
رله سنجشی

در رله‌های سنجشیِ دقت و حساسیت معینی تعریف می‌شود تا در موقع تغییر کردن یک کمیت الکتریکی و یا یک کمیت فیزیکی دیگری شروع به کار کند. چنین رله‌ای برای مقدار معینی از یک کمیت مشخص تنظیم می‌شود و اگر آن کمیت از مقدار تعیین و تنظیم شده کمتر و یا بیشتر باشد رله آن تغییرات را می‌سنجد. رله سنجشی دو نوع دارد: ساده و مرکب.

رله سنجشی ساده اغلب دارای یک سیم پیچی تحریک شونده می‌باشد که در اثر تغییر جریان و یا ولتاژ تحریک و موجب وصل شدن کنتاکتی می‌شود؛ مانند رله حرارتی و رله جریان زیاد و رله فشار کم.

همچنین رله سنجشی مرکب دارای دو سیم پیچی تحریک شونده‌است که همانند رله‌ای که نسبت ولتاژ و جریان را می‌سنجد (رله سنجش مقاومت ظاهری)، آن قسمت از شبکه را که اتصالی شده‌است از مدار جدا می‌کند، مانند رله دیستانس.

رله زمانی

رله زمانی به تنهایی برای حفاظت تأسیسات الکتریکی کاربرد ندارد، بلکه همراه با رله سنجشی برای حفاظت شبکه الکتریکی استفاده می‌گردد. زمان استعمال رلهٔ زمانی در مواقعی است که تأخیری عمدی در عمل کلیدزنی (قطع و وصل با فرکانس بسیار پایین) در شبکه مورد نظر باشد. کاس خر دوند

رله جهت یاب

از رله جهت یاب، برای کنترل و سنجش جهت توان و نیرو در شبکه الکتریکی و یا قسمتی از شبکه جریان متناوب استفاده می‌شود. این رله از آن جهت نقش تعیین کننده‌ای در شبکه دارد که تعیین جهت نیرو برای حفاظت محلی و سلکتیو در اغلب شبکه‌ها کاملاً ضروری و لازم است. به کمک رله جهت یاب می‌توان فقط آن قسمت از شبکه که خسارت دیده و معیوب شده را از مدار خارج کرد. حتی می‌توان از این رله جهت حفاظت ژنراتور و توربین در موقع برگشت توان نیز استفاده نمود [نیازمند منبع].

رله حالت جامد SSR

رله حالت جامد (به انگلیسی: Solid State Relay) یک قطعه الکترونیکی است که همانند رله‌های مکانیکی عمل می‌کند. ولی در این قطعه هیچ قسمت متحرکی وجود ندارد. در نتیجه باعث افزایش عمر قطعه شده است. در مداراتی که تعداد دفعات کلید زدن زیاد می‌باشد کاربرد دارد. از ویژگی‌های آن می‌توان به ابعاد کوچکتر این قطعه نسبت به رله‌های مکانیکی اشاره کرد. در این نوع رله‌ها یک ولتاژ حداقلی باید اعمال شود تا کلید زدن انجام شود لذا با یک رله ۲۵۰ ولتی نمی‌توانید برق ۱۲ ولت را کلید بزنید بر خلاف رله‌های معمولی است.

امیدوارم نظرت عوض شه و اگر بعد از این کس دیگری سوالی پرسید و نتونستی کمکش کنی حداقلش با تحقیر و توهین جواب ندی
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کوهیار اون جواب بالا من خصوصی ارسال کردم شما هم بهتر بود خصوصی ارسال میکردید دیگه اینجا رو هم به گند نکش علت جواب ارسال اون هم این بود که من گفتم اون مدار دلتا هستش چون عکسش زوم نبود و مشخص نبود فقط یه سوال پرسیدم البته یه ماه پیش تا امروز اومدی اونجا به من توهین کردید که شما چرا پرسیدید اون مدار دلتا هستش اون چنس بوده که من پیام خصوصی دادم گفتم شما هم گفتید کار رله محافظ از مدار هستش که با توجه به شخصیت شما و توهین که کردید اون جواب را جواب دادم من کاری به رله های امریکایی خارجی ندارم فعلا تو این مدار فقط و فقط برای تست باطری استفاده میشه و اصلا هم میشه اونو برداشت من که به شما گفتم دیگه هر کاری داری بیا خصوصی چرا اومدی اینجا :ymtongue: حالا هم دیگه اینجا پست نذار هر کاری داشتید بیا خصوصی تو خصوصی هم گفتم که ادرس میخوایی بیا ببینم مشکلت چیه؟ فکر کنم با گذاشتن سه تا مدار چنس البته از اقا حمید اجازه گرفتم کاسبی شما رو بدجوری خراب کردم دیگه کسی ازت لوپ و چنس نخره بعدش همه مثل تو نیستند چند تا اسم کاربری داشته باشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 13 فروردین1393 - 3:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: taher5739 و 246 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure