نویسنده |
پیغام |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود همگی خسته نباشید، خصوصا شما استاد گرامی جنابmahdi8877 ، اجازه بدید اول به شخص شما تبریک بگم ، بخاطر درجه علمی بالا و حوصله و حس همنوع دوستی که حتی اگه مدار هم به نتیجه نمیرسید باز برای ما ستودنی می بود این صفات شما. به دوستانی هم که مدارو پی گیر بودن شادباش میگم این چند روزم چون بازار قطعات تعطیل بود و منم لنگ 709 بودم، یه مسافت کوچولو رفتم، به هر حال پوزش میخوام برای نبودنم خدارو شکر که هویت همه قطعه ها مشخص شده آقای کاوشگر شما هم خسته نباشید، خداقوت
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
جمعه 8 فروردین1393 - 6:40pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
davood_zzz نوشته است: درود همگی خسته نباشید، خصوصا شما استاد گرامی جنابmahdi8877 ، اجازه بدید اول به شخص شما تبریک بگم ، بخاطر درجه علمی بالا و حوصله و حس همنوع دوستی که حتی اگه مدار هم به نتیجه نمیرسید باز برای ما ستودنی می بود این صفات شما. به دوستانی هم که مدارو پی گیر بودن شادباش میگم این چند روزم چون بازار قطعات تعطیل بود و منم لنگ 709 بودم، یه مسافت کوچولو رفتم، به هر حال پوزش میخوام برای نبودنم خدارو شکر که هویت همه قطعه ها مشخص شده آقای کاوشگر شما هم خسته نباشید، خداقوت سلام ممنوم داوود جان شما لطف داری خودت استادی انشاالله فلزیاب شما هم راه میوفته متاسفانه بازار الکترونیک دیرتر از تعطیلی در میاد به جناب کاوشگر هم خسته نباشید میگیم و همچنین به بقیه دوستان
|
جمعه 8 فروردین1393 - 6:45pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:04pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
ناصرجان ممنون ما چاکریم 
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:14pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: zinteredi نوشته است: كاوشگر جان فكر ميكنم بايد اون سيم لاكي رو تهيه كني موقع پيچيدن هم اصلا نبايد فاصله هوايي بين سيمها باشه و دو سيم بايد به هم بچسبند اگر نداري از دو سيم معمولي روكشدار استفاده كن چون قدرت مدارت زياده به اين خاطر وقتي به سيم كواكسيال نزديك ميكني سنس ميكنه اگه دو سيم رو به بپيچيي ميدان هم رو خنثي ميكنند وانرژي مغناطيس نشت نميكنه وقدرت مدارت زياده  فكر كنم براي سيني 50 سانت بيشتر از 3 متر جواب بگيري  باسلام خدمت آقا ناصرعزیز من هم یه مداری دارم (سندبانک) که موقع نزدیک شدن فلزی مانند یه پیچ گوشتی به سیم لوپ (البته سیمی که ازمدار به کانکتور روی جعبه وصله ) اونو سنس میکنه. اگه ممکنه در مورد اون سیم که فرمودین باید دولایه پیچیده بشه یه توضیح واضحتری بدین که چطوری باید پیچیده بشه و منظورتون از اینکه یه سرش باید به مدار و سر دیگش به لوپ باید وصل بشه مشخصا به کدام نقطه از مدار و لوپ باید وصل بشه. ممنون  سلا م پويا جان منظورم سيم رابط بين لوپ ومدار هست كه اگه اين شكلي درست بشه بهتره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:23pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
zinteredi نوشته است: pouya83 نوشته است: zinteredi نوشته است: كاوشگر جان فكر ميكنم بايد اون سيم لاكي رو تهيه كني موقع پيچيدن هم اصلا نبايد فاصله هوايي بين سيمها باشه و دو سيم بايد به هم بچسبند اگر نداري از دو سيم معمولي روكشدار استفاده كن چون قدرت مدارت زياده به اين خاطر وقتي به سيم كواكسيال نزديك ميكني سنس ميكنه اگه دو سيم رو به بپيچيي ميدان هم رو خنثي ميكنند وانرژي مغناطيس نشت نميكنه وقدرت مدارت زياده  فكر كنم براي سيني 50 سانت بيشتر از 3 متر جواب بگيري  باسلام خدمت آقا ناصرعزیز من هم یه مداری دارم (سندبانک) که موقع نزدیک شدن فلزی مانند یه پیچ گوشتی به سیم لوپ (البته سیمی که ازمدار به کانکتور روی جعبه وصله ) اونو سنس میکنه. اگه ممکنه در مورد اون سیم که فرمودین باید دولایه پیچیده بشه یه توضیح واضحتری بدین که چطوری باید پیچیده بشه و منظورتون از اینکه یه سرش باید به مدار و سر دیگش به لوپ باید وصل بشه مشخصا به کدام نقطه از مدار و لوپ باید وصل بشه. ممنون  سلا م پويا جان منظورم سيم رابط بين لوپ ومدار هست كه اگه اين شكلي درست بشه بهتره بسیارعالی ممنون استاد
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:32pm |
|
 |
ارتین
مدیر سایت
|
اقا mahdi8877 ؛ اقا هدایتی ؛ اقا کاوشگر و ناصر جان و سایر دوستان فعال در این مبحث کمال تشکر رو از شما عزیزان دارم و از همینجا بهمتون خسته نباشید میگم ، و این موفقیت بزرگ رو به تمام دوستان سایت تبریک میگم ، امیدوارم در سال جدید همه دوستان موفق بشن تو اهدافشون ، خدا خیرتون بده ، خیلی زحمت کشیدین ، خواهشا اگه امکان داره کلیه فایلها مربوط به این مدار رو بار دیگه یجا زحمت شو بکشین ؛اگه هم زحمتی نیست قطعات مشابه رو هم بزارید با تشکر
|
جمعه 8 فروردین1393 - 7:46pm |
|
 |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
منم به دوستان تبریک و خسته نباشید میگم دست همه درد نکنه زحمت کشیدید
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:11pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
ممنون ارتین جان و ebi-gold بذار جناب کاوشگر فیلم نهایی رو بذاره فایل رو یکجا میذاریم و حمید جان خودش میندازه تو پست اول
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:15pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
خدمت شما دوستان 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:57pm |
|
 |
|