بهرام نوشته است:
سلام به همگی.عرفان جان یک سوال داشتم در مورد بالا بردن گین مدار.اگه
ولوم 2مگی که گذاشتین رو تا اخر باز کنید
ولوم ترشولد قابل کنترل هست میشه سیستم رو در آستانه قرار داد.چون من این قسمت رو با گین بالا شبیه سازی کردم دیدم 10 میلی ولت هم حساسیت قابل ملاحظه ایی در خروجی داره که به ولت میرسه.البت هنمیشه زیاد هم به شبیه ساز مطمئن بود اما دقت بالایی داره.در کل اگه بخوایم از گین بالا در حدی که شما انتخاب کردین استفاده کنیم و مطمئنن حساسیت رو بهتر میکنه یک راه هست که بشه
ولوم ترشولد رو با گین بالا کنترول کرد البته بردم روی فیبر اما گفتم سوال کنم ببینم اگه میشه راحت کنترل کرد خب دستکاری نکنم اما اگه با این حساسیت اذیت میکنه راه هست که بشه با اندکی تغییر (البته بدون تغییر ورودی وخروجیها) سیستم رو در حد نرمال به آستانه نزدیک کرد.راستی بابت حاج اقا ممنون چقدر سرشون شلوغه نتونستم وصل بشم بهشون بازم سعیمو میکنم:)
این هم نمای قسمتهایی که باید به مدار اضافه بشه که میتونه با گین بالا
ولوم ترشولد رو نرمال تنظیم کنه.

سلام.بهرام جان من غیر از یکی دوجا که
ولوم 20 کیلو رو در حالت آستانه میزاشتم و بعد از دو سه دقیقه خودبخود افزایش حساسیت داشتم ،در بقیه جاها مشکل افزایش خودبخودی حساسیت رو نداشتم،علت رو نفهمیدم چی بود ولی مجبور به کاهش مقدار خازنهای 13و14 شدم تا مشکل حل بشه.با اینکه خازنهای 13و14 از ابتدا هم مقدارشون رو قبل از صفر ولت خروجی(در زمان قطع کریستال) تنظیم کرده بودم ولی نمیدونم چرا باز هم خودنوسانی و افزایش خودبخودی داشتم،انگار نیاز بود چند واحد عقبتر از صفر ولت انتخاب بشه.من که از پتانسیومتر 2مگ بجای
ولوم 500 کیلو دارم استفاده میکنم(رو پیچ پتانسیومتر یه سر
ولوم تعبیه کردم)در ابتدای تنظیم برای کاوش پیچ پتانسیومتر رو تا آخر باز میکنم.بعد با
ولوم 20 کیلو نگاه میکنم ببینم نقطه آستانه با عقب جلو کردن
ولوم 20 کیلو جابجا میشه یا نه.اگر جابجا شد و نقطه استانه سر جاش باقی نموند اونوقت دو سه دور
ولوم 2مگ رو میبندم.یعنی به عقب برمیگردونم.انقد اینکار تکرار میکنم تا نقطه آستانه ای در
ولوم 20 کیلو پیدا کنم که همیشه ثابت بمونه و با عقب جلو چرخوندن
ولوم 20 کیلو این نقطه آستانه کماکان ثابت بمونه و جابجا نشه.این نقطه در
ولوم 2 مگ بنظرم بهترین حساسیت رو دراختیار قرار میده.یعنی نمیتونم بگم که هر چی
ولوم 2 مگ رو باز میکنم و به حداکثر نزدیکش میکنم حساسیت مدار افزایش پیدا میکنه،بلکه میتونم بگم در این رنج صفر تا 2 مگ میشه مقداری رو پیدا کرد که بهترین حساسیت رو در اختیار میزاره.و تا بحال نشده اینهمه جا از صفر تا 2300 متری که رفتم یکبار این نقطه استانه در
ولوم 20 کیلو در آخر
ولوم 2 مگ بدست بیاد.یعنی همیشه زمانی که چند دور
ولوم 2مگ رو به عقب برمیگردونم این نقطه دقیق استانه در
ولوم 20 کیلو بدست میاد.حالا با این توضیحاتی که دادم نمیدونم ایا تونستم جواب مناسبی به سوال شما بدم یا نه.اگر بازم نیاز به توضیح بود در خدمتم.