انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 12:12pm

پاسخ به موضوع  [ 533 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 54  بعدی
 GPX5000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
سيستم جان دوست عزيز
شما چند تا مطلبو موقع خريد دستگاه بايد در نظر بگيري
1-وقتي عمقي از يك دستگاه تو كاتالوگ ميگن هميشه ماكسيمم عمق رو مد نظر ميگيرن اونم در بهترين شرايط ممكن از نظر خاك و املاح .وبيشتر در شرايط ازمايشگاهي تست ميكنن تا در شرايط كاملا طبيعي
2-الان بيشترين مسئله اي كه اكثر اپراتورا در نظر ميگيرن مسئله اول ثبات دوم عمق هستش
3- شما فلزيابي كه در بهترين شرايط براش 6 متر عمقو در نظر گرفتن مطمئن باش در بدترين شرايط اين دستگاه از نصف عمق گفته شده هم برات كمتر خواهد زد چون شما مجبوري براي حذف كردن بهتر املاح و مواد معدني قدرت دستگاهت رو پايين تر بياري تا بتوني راحتر و بهتر و با اعصاب خيلي بهتري باهاش كار كني .
حالا شما در نظر داشته باش ما ايرانيها توان اين رو نداريم كه براي هر جايي با توجه به نوع منطقه و شرايط خاكي و معدني منطقه دستگاه مورد نظر همون منطقه رو تهيه كنيم .اين مسئله باعث ميشه كه اپراتور براي انتخاب سيستم با توجه به شرايط مختلف يه سيستميو انتخاب كنه تا تو اكثر منطقه ها بتونه بهترين استفاده رو ازش ببره
دستگاههاي وي ال اف بهترين نوع سيستمها از نظر تفكيك فلز هستن ولي با عمق كم و حداكثر 2 متر حالا شما با اين سيستم ميخواي بري تو منطقه اي كار كني كه از نظر شرايط فيزيكي ومعدني كاملا دشوار هستش اينجا تو اين منطقه شما نميتوني انتظار اينو داشته باشي كه با جي پي ايكس بتوني تا 2 متر كاوش كني
خوب به دليل قيمت بالايي كه اين سيستم داره فكر كنم الان بالاي 25 مليون بايد باشه قيمت دقيقشو نميدونم .خوب يه مقدار باعث ميشه كه كسي زياد سراغش نره ومياد يه سيستمي مثلا مثل لورنزو با همين قيمت و شايد هم پايين تر تهيه ميكنه .
چرا؟
چون هم عمق بيشتري براش ميزنه هم تفكيك تا عمق 1 متر و شايد تا 1.5 متر هم براش بخوبي انجام ميده و قيمتش هم با توجه به كارايش نسبت به جي پي بهتر و مغرون به صرفه تره
موفق باشي

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 10 آبان1392 - 8:46pm

الان همین نظری که دوستان میدن همش بصورت شاید و اگر می باشد و می بینیم که هیچ کس با این دستگاه و لوپ های بزرگ کویل تک اصلا کار نکرده و نمیدونه که واقعا تا چه عقی رو میزنه . یا به قول دوستمون شاید هم انگار ازش راضی هستند که نمیان بگن . در کل من منتظرم دستم بیاد تا ببینم واقعا تا چه عمقی رو میزنه .
فقط خدا کنه اقلا تا عمق دو متر ناامیدم نکنه چون هم لوپ 18 اینچی و هم لوپ 20*40 رو سفارش دادم . ما هم امیدواریم که جواب بده و عمق واقعی شو در اختیار دوستان قرار بدیم .

جمعه 10 آبان1392 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز ایمیلی که آقای دستان زده و جواب شرکت همه چیز رو مشخص کرده . آقای مهرداد ماینلب هم با هر سه مدل

این دستگاه کار کرده و نتیجه تجربیات خودش رو هم گفته .اصلا فکر نکنم هیچ نکته ای باشه که گفته نشده . دوستان با

تجربه هم چند بار به من گفتن که اول باید مشخص کنم که دنبال چه چیزی هستم و الان میدونم که منظورشون چی بود .

لورنز یا gpx هر کدوم جای خودشون رو دارن و بر حسب تحقیقاتی که اینهمه مدت کردم فهمیدم که هر دو دستگاه خوبی

هستن و بستگی به کار ما داره. به نظر من شما هم باید مشخص کنی دنبال چی میخوای بگردی وگرنه سردرگم میشی

دوست من.

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

جمعه 10 آبان1392 - 11:05pm

سومر نوشته است:
دوست عزیز ایمیلی که آقای دستان زده و جواب شرکت همه چیز رو مشخص کرده . آقای مهرداد ماینلب هم با هر سه مدل

این دستگاه کار کرده و نتیجه تجربیات خودش رو هم گفته .اصلا فکر نکنم هیچ نکته ای باشه که گفته نشده . دوستان با

تجربه هم چند بار به من گفتن که اول باید مشخص کنم که دنبال چه چیزی هستم و الان میدونم که منظورشون چی بود .

لورنز یا gpx هر کدوم جای خودشون رو دارن و بر حسب تحقیقاتی که اینهمه مدت کردم فهمیدم که هر دو دستگاه خوبی

هستن و بستگی به کار ما داره. به نظر من شما هم باید مشخص کنی دنبال چی میخوای بگردی وگرنه سردرگم میشی

دوست من.

دوست عزیز بنده هم که تو پستام گفتم دنبال دستگاهی هستم که تا دو متر یا نیم متر بالاتر و بزنه و بزنه و بشه باهاش تو قبرستون های قدیم کار کرد و بیشتر تو کار قبر باشه و به همین علت جی پی رو سفارش دادم و حالا نمی دونم موفق میشم یا نه ؟ چون مطالب زیادی گفته شده که باعث میشه ادم ناامید بشه از خریدی که انجام داده .

جمعه 10 آبان1392 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اون چیزی که زیاده حرفه. ولی مهم اینه که حرف روکی میگه. شما باید به حرف اساتید و کسانی که تواین کار

تجربه دارن گوش کنی که اینو انجام دادی.بهترین دستگاه برا مورد شما همون gpx هست. به امید آفریدگار هم شما موفق

میشی

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

شنبه 10 آبان1392 - 1:41am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
مهرزاد جان دستگاه جی پی ایکس برای مورد شما بسیار مناسبه و میشه گفت بهترین انتخاب رو کردید، خودتون میتونید با لورنز برای مکان شما مقایسه کنید! در قبرستان قدیمی بسیار ذرات وجود داره و دستگاهی میخواد که ثبات بسیار خوبی داشته باشه همینطور اگه تفکیک داشته باشه که عالیه و gpx هم همه این خصوصیات رو داره...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 11 آبان1392 - 3:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام. مهرزاد جان نه جی پی ایکس بگیر نه لورنز. جفتشون عالین ولی 25-30 میلیون نمی ارزن. یه دستساز ایرانی بگیر کارتو راه میندازه.

شنبه 11 آبان1392 - 6:24pm

ممنون دوستان و استادان عزیز
امیدوارم به زودی به دستم برسه و نتیجه تست هام و اینجا قرار بدم .
فقط کاش یه جایی مطالب آموزشی درباره راه اندازی و بالانس و چگونگی تیونینگ و کار با منوی اون به فارسی وجود داشت تا ادم زودتر به نتیجه می رسید .

شنبه 11 آبان1392 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان.آقا مهرزاد عزیز دستگاه نو مبارک.ایشالاه باهاش یه دشت توپ کنی داداش و پولشو سر یکماه دربیاری برادر من ..فکر خودتو خراب نکن.دستگاه خوبی گرفتی.سعی کن فقط نذاری خاک بخوره.باندازه پولش ازش کاربکشو.باهاش کاسب شو.فقط هم با تمرین و کار مداوم میتونی قلقشو بگیری و ازش خوب دربیاری برادر ....راه اندازی و بالانس دستگاه هیچ کاری نداره.هم توی دفترچش نوشته و هم میتونی از بچها کمک بگیری.فقط همیشه به این نکته خیلی توجه کن که قبل از اینکه بالانسو شروع کنی حتمآ ~O) اون مکانو صفحه کشی بکن قبلش .تا یوقت زیر صفحتون تیکه فلزی نباشه.اگر باشه دستگاهتون باندازه عمق همون تکه فلز بالانس میشه داداش.جی پی ایکس به برق خیلی حساسه.وقتی باهاش به فاصله 60-70 متری دکل برق میرسی یه صدای اضافی از دستگاه در میاد.این هشدار برای شماست. یعنی دستگاه در معرض صدمه جدی قرار گرفته.صداشم مثل صدای زمینه وسیلست ولی هی تونش بالا پایین میشه.خلاصه مواظب باش که برق قاتل مینلبه.درضمن پیچ لوپ رو زیاد سفت نکنید چون پلاستیکیه و زود دندهاش هرز میشه.پیچش هم پیدا نمیشه.من خودم وقتی سیم لوپ رو دور دسته میپیچیدم از بالا تا پایین 3 جا با نوار چسب سیمو به دسته فیکس میکردم.اینکار باعــٍ میشد در حال کار و حرکت و ضربههای کوچیک دستگاهم صدای اضافی نمیداد.ببخشید که زیاد حرف زدم.محض اطلاع بود.توی کار هر مشکلی خدای ناکرده پیش اومد در رابطه با وسیله من درخدمتم.بازم مبارک باشه. @};- @};- :ymapplause:

راه در جهان یکی است و آن راستی است

شنبه 11 آبان1392 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این دستگاه gpx5000 عمق جنس رو هم نشون میده یا نه ؟ یعنی بوقی که میزنه واسه جنس کوچک سطحی با جنس بزرگتر توی همق بیشتر تفاوت داره؟

شنبه 11 آبان1392 - 11:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 533 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 54  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure