kaveh2000 نوشته است:
دوستان یه سوال دارم لطف کنید نظرتون رو بگید
ما مکانی رو حفاری کردیم و تا دو متری خاک دستی بود و پر از سفال ولی دیگه تا عمق 12 متری خبری نبود.ولی در عمق 12 متری یک لایه ماسه بادی فشرده وجود داشت و زیر ان سنگهای به اندازه بادوم که به شدت سیاه شده بودن . انگار دوده زده باشه .وسعت این سوختگی دایره ای به قطر 120سانت بود.هرچی از مرکز سوختگی فاصله میگرفتی رنگ سنگها به سرخی میزد.در زیر این سوختگیها و در عمق 14 متری لایه ای به ضخامت 30 سانتیمتر شبیه خمیر سفید رنگ بود که بعد از هوا خوردن و بعد از حدود نیم ساعت سفت میشدن(در حد گچ ساختمان)نظر شما چیه؟لازم به ذکر است که گفته شده بود که کار در 45 متر است
جالبه خوب از اونجایی که در این دنیایی که زندگی میکنیم هیچ چیز غیر ممکن نیست هر چیزی امکانپذیره اما باید شمرده شمرده جلو بریم .
خوب شما جایی حفاری کردین که 2 متر خاک دستی داشت ؟؟؟ اصولا تومولوسها میتونن تا این حد خاک دستی داشته باشن یا اینکه اگه تپه نیست دلیلی نداره تا 2 متر خاک دستی بریزن مگر اینکه شما سر بار رو دقیق کنده باشید خوب این ها در صورتی درست هستن که شما خاک دستی رو درست تشخیص داده باشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثال : من جایی رفتم به اصرار دوستان که بار جابجا میشه و 100 بار داره چون خاک دستی و دلیل حرف دوستان که همش میگفتن خاک دستی این بود که خاک دارای سنگ است !!!!!!!!!!!!!!! من چیزی نمیگم خودتون قضاوت کنید.
خوب ما فرض بر این میگیریم که شما خاک شناسی خوندین یا کتابهای خاک شناسی رو مطالعه کردین و نوع و جنس خاک یک منتقه رو نسبت به استپ گیاهی اون میدونین البته از 20 تا 80 سانت فرسایشی میتونه باشه که کاری نداریم خوب حالا شما سفال پیدا کردین که بازم دلیل بر دفینه نمیشه در تمدنهای قبل تمامی ظروف سفالی بوده و اگر فلزی چنتایی داشتن برا تزهینات بوده و میگذریم تا میرسیم به عمق 12 متری ؟!؟!؟!؟
خوب یه نتیجه گیری کوچیک میکنمیم باز مربوط به استپ گیاهی و منطقه و خاک در شهر های مختلف در زمین مسطح بین 3 تا 10 متر به ماسه و آب میرسیم ولی شما نرسیدین در 12 متری خوب نتیجه اینه که شما در تپه بلندی هستین بدلیل وجود سفال امکان این هست که خانه ای در بالای این تپه بوده باشه که شما باز بایستی در 1 متری به بنای خانه میرسیدی چون در ارتفاع فرسایش بیشتره خوب بازم میگذریم سنگهای سیاه شده یعنی مسیر رگه چشمه یعنی شما در 12 متری به ماسه و بهد سنگ ریز و بعد درشت و مخلوت و به آب میرسین طبق زمین شناسی در تپه چون در زمین مسطح تو این عمق 12 متر که به اندازه یه ساختمان 2 طبقه و نصف میشه باید توی آب شنا کنی ؟؟؟
خوب میگذریم فرض میگیریم شما تو کویر روی یه تپه ایستادین و شما در عمق 14 متررررررری رسیدین به سنگی که در رطوبت شل تر بود و در هوای آزاد سفت تر میشد که اگه سنگ شناسی خونده باشی متوجه میشی این همون آهک خام هست که در قدیم استخراج میشده و با پخت شیره آهک را میگرفتن و پودر آهک رو درست میکردن که کتابهای قدیمی میتونی مطالعه کنی .
نتیجه میگیریم دوست عزیزمون به معدن یا رگه های آهک رسیدن و کلا بار خبر نیست البته میتونه مایع دارشه معدن بزنه