hitman-666 نوشته است:
interlock عزیز ساخت رباتی که مد نظر هست جهت ورود به یک کانل که کانل به اندازه ای هستش که ورود به آن به حالت نشسته (گربه ای) امکان پذیره و کانال به حالت مارپیچ می باشد. حال می خواهیم قبل از ورود خودمان به داخل این کانال قبلش یک نگاهی جهت ارزیابی انجام دهیم. ما الان یک ماشین کنترل اف ام رو همراه با یک دوربین فیلم برداری آماده کرده ایم جهت ورود به کانال ولی 2 تا مشکل داریم اول اینکه مشکل با برد کنترل و ماشین داریم و دوم اینکه فیلم به حالت real time قابل مشاهده نمی باشد. اگه امکان داره ما بتونیم کنترل برد (کنترل از راه دور) رو افزایش بدیم دوستان راهنمایی بفرمایند.
جناب hitmanتوصیه می کنم در مورد افزایش برد ربات با دوستان در بخش الکترونیک مشورت کنید.فقط چند نکته
مورد اول اینکه شما می تونید برد رباتتون رو افزایش بدید.گیرنده و فرستنده های متنوعی در بازار هستند که می تونه نیاز شما را تامین کنه
مورد دوم کارائی ربات های رادیو کنترله.همونطور که گفتید کانال مورد نظر شما مارپیچه.مطمئن باشید حتی در صورتی که دوربین ربات تصاویر رو بصورت زنده برای شما بفرسته باز شما قادر به هدایت ربات نخواهید بود.چونکه امواج رادیویی توانائی عبور از دیوارهای قطور غار و یا کانال رو ندارند و لذا بعد از اولین پیچ به احتمال بسیار زیاد شما دیگه کنترلی روی رباتتون نخواهید داشت.در تصاویر مربوط به ربات مورد استفاده در اهرام مصر هم اگر دقت کنید سیستم کنترل کابلی مورد استفاده قرار گرفته.علاوه بر اون شما می تونید با اتصال یک سیم مخصوص ماهیگیری(که بسیار سبک و مقاوم هستند و در فروشگاه های لوازم صید قابل تهیه هستند)به ربات از بازگشت رباتتون در صورت بروز مشکل اطمینان پیدا کنید.
در صورتی که افراد از تمکن مالی کافی برخوردار هستند توصیه می کنم از یک دوربین با لنز واید استفاده کنند تا بتونند فضای کانال رو بصورت مناسبی مورد پوشش تصویری قرار بدن.دوربین های گو پرو دوربین های عالی هستند هم مقاوت بالایی در مقابل ضربه و نفوذ آب دارند(فکر کنم تا عمق 30 متری رو به راحتی جواب بدند به عبارتی تا 4 بار فشار آب) و هم لنز بسیار وایدی دارند اما مطمئن نیستم که تصویر رو برای شما بصورت real time ارسال کنند.