نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام برهمه اعضای محترم. فکر کنم تا اینجای کار تیم ما رکورد داره. بعد از 5 سال کار ، ما فعلاً در 18 متری هستیم که باید ادامه بدیم. البته فکر کنم دیگه باید به سمت هدف تونلی (افقی) بریم. چون یه مقداری خطا داشتیم و + طلسم. که بریم ببینیم حل میشه یا نه.
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 8:19pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
mahmood51 نوشته است: سلام برهمه اعضای محترم. فکر کنم تا اینجای کار تیم ما رکورد داره. بعد از 5 سال کار ، ما فعلاً در 18 متری هستیم که باید ادامه بدیم. البته فکر کنم دیگه باید به سمت هدف تونلی (افقی) بریم. چون یه مقداری خطا داشتیم و + طلسم. که بریم ببینیم حل میشه یا نه. دوست خوبم میشه یه توضیحی در مورد طلسم که بر خوردی اطلاعات به بچه های انجمن بدی. ممنون
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 12:32pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
Kani نوشته است: جسارت نشه شاید مسیر رو اشتباهی رفتید و احتمالا از یه مسیر باید افقی میرفتید.
دوستان امکان استفاده از فلزیاب و ردیاب در اون عمق هست؟ آیا جواب میده؟ سلام به نظر من تو عمق زدن دستگاه اشتباه است جز خطا چیز دیگه ای نمیزنه،چون خودش رو میگیره
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 18 بهمن1392 - 1:00am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
فکر کنم من رکورد دار حفاری باشم در یک مورد،شاید براترن خنده دار هم باشه یا شایدم باور نکردنی اینا همش برمیگرده به نداشتن تجربه و در اصل نداشتن یک کارشناس واقعی این اولین حفاریم در چهار سال پیش بود.ما شروع به حفاری کردیم اول خاک نرم دو متر پایین تر به استخان قلم پا زغال و خاکستر در عمق شش متری به سنگ گرد داخلش مسل کاسه رو به پایین بع بوی تعفن شروع شد یکمترو بیست زغال و خاک بعد یکمترو بیست خاک و پوست تخم مرغ بعد یک و بیست خاک بنتونیت بعد یکمترو بیست خاک و زغال و یکمترو بیست خاک و تخم انگور تا در عمق حدودا شانزده متری یک کوزه خالی رو به پایین و چمرش هم شکسته بود بعد از اون خاک به صورتی که گفتم حی تکرار شدو حی تکرار شاید باورتون نشه مارو چهل متر کشوند پایین و خوردیم به بکر
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 18 بهمن1392 - 1:27am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان keyhanjam عزیز تجربه جالبی بود . خوب با این اوصاف الان با تجربه امروزت بودی چیکارش میکردی؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 19 بهمن1392 - 3:54pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: فکر کنم من رکورد دار حفاری باشم در یک مورد،شاید براترن خنده دار هم باشه یا شایدم باور نکردنی اینا همش برمیگرده به نداشتن تجربه و در اصل نداشتن یک کارشناس واقعی این اولین حفاریم در چهار سال پیش بود.ما شروع به حفاری کردیم اول خاک نرم دو متر پایین تر به استخان قلم پا زغال و خاکستر در عمق شش متری به سنگ گرد داخلش مسل کاسه رو به پایین بع بوی تعفن شروع شد یکمترو بیست زغال و خاک بعد یکمترو بیست خاک و پوست تخم مرغ بعد یک و بیست خاک بنتونیت بعد یکمترو بیست خاک و زغال و یکمترو بیست خاک و تخم انگور تا در عمق حدودا شانزده متری یک کوزه خالی رو به پایین و چمرش هم شکسته بود بعد از اون خاک به صورتی که گفتم حی تکرار شدو حی تکرار شاید باورتون نشه مارو چهل متر کشوند پایین و خوردیم به بکر عجب حفاریی. 40 متتتتتتتتتتتتتترررررر؟؟؟؟!!!!!! واقعاً رکورده. چند سؤال داشتم که برام مهمّه. محبت میکنی جوابشونو بدی؟ 1- زمینش چطوری بود که نریخت؟ اگر خاکش معمولی بود آیا بر روش عملیاتی انجام میدادید؟ اگر معمولی بوده و همینطوری هم رفتید پایین که خیلی ریسک کردید. واقعاً خدا نگهتون داشته. 2- کلّ کار چقدر زمان برده؟ 3-آیا از ابزارهای خاصی استفاده میکردید؟ مثلاً برای بالا-پایین رفتن از بالابر کمک میگرفتید؟ چکّش برق، دریلهای گیربکسی + مته های بزرگ و..... 4- کلّ کار چقدر براتون هزینه برداشت؟
|
شنبه 19 بهمن1392 - 8:06pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: سلام به نظر من تو عمق زدن دستگاه اشتباه است جز خطا چیز دیگه ای نمیزنه،چون خودش رو میگیره جسارتاً دوست عزیز؛ اصلاً هم اینطور نیست. بستگی داره به دستگاه زنی. که البته برای کار درست ملزومات و شرایط مناسب رو باید فراهم کرد.......
|
شنبه 19 بهمن1392 - 8:16pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان keyhanjam عزیز تجربه جالبی بود . خوب با این اوصاف الان با تجربه امروزت بودی چیکارش میکردی؟ یاحق سلام گول خاک رو نمیخوردم و جای کوزه رو به سمتی که سوراخ کنارش راهنمای میکرد میرم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 11:47am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
سلام کل کار دو ماه طول کشید.ما با چرخ چاه کار میکردیم.خاک رو با بیل میکندیم نیاز به کلنگ نبود و دیواره خیلی سفت بود خاکش خیلی چرب بودـیک سوراخ از شروع کار دور چاه به صورت مار پیچ به سمت پایین میرفت تا حدود جای کوزه بود
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 12:02pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
آدم پشتکار بعضی از بچه ها رو میبینه باید بره براشون توی آگهی های جذب پیمانکار دنبال یه قرارداد برای خط10 متروی تهران گشت
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
سه شنبه 21 بهمن1392 - 12:14am |
|
|
|