نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|
میدونم عزیز جان اینا رو شما خودت که این اطلاعاتو داری مشکلت چیه پس
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:32am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:42am |
|
|
Arsho
|
کا ایکس KXS لعنتی و جهان کاووش این رو وارد بازار کردن.خدا ازشون نگذره. اصلیاش واقعا خوب جواب می دن.
|
پنج شنبه 4 مهر1392 - 2:07pm |
|
|
delavarlak
کاربر فعال
|
سلام به همه عزیزان من خودم تجربی تلخی با او کا ام داشتم البته دستگاه من رور یوسی بود کار با اون فوقلاده سخت غیر قابل تحمل و بدرد نخور بود خدایش از نمایندگیش خیلی رازی بود ادم درست و با مرامی بود اصلم بود چون یه بار خراب شد مجبور شدم بدم گارانتی نه میشه گفت کار نمیکنه نه میشه گفت کار مکنه یبار از روی یه لوله اب بزگ که نمونه هاش به شکل مشکی هست گرفتم لوله را وقتی که روت به سمت خورشید هست خوب میزد ولی چند متر انورتر یعنی من لوله را انداختم وسط اسکن ولی اخر اسکن درش اورد فکر کنم این دستگاه اگر از طریق اسکن موازی وطوری که روت به سمت خورشید باشه فضای خالی بهتر میزنه و اگر پشتت به خورشید باشه فلزات را بهتر میزنه و برای انالیز اسکن ها هم باید یه ادم نشع را گیر بیاری که از داخل انالیز چیزی در بیاره راستی من برنامه وژوال تری دی را هک کردم که میشه با هاش اسکنهارا دید ولی نمشه تغیرات را سیو کنه اگر کسی لازمش داره بگه تا براش اپ کنم
|
پنج شنبه 1 آبان1392 - 1:38am |
|
|
delavarlak
کاربر فعال
|
سلام به همه عزیزان من خودم تجربی تلخی با او کا ام داشتم البته دستگاه من رور یوسی بود کار با اون فوقلاده سخت غیر قابل تحمل و بدرد نخور بود خدایش از نمایندگیش خیلی رازی بود ادم درست و با مرامی بود اصلم بود چون یه بار خراب شد مجبور شدم بدم گارانتی نه میشه گفت کار نمیکنه نه میشه گفت کار مکنه یبار از روی یه لوله اب بزگ که نمونه هاش به شکل مشکی هست گرفتم لوله را وقتی که روت به سمت خورشید هست خوب میزد ولی چند متر انورتر یعنی من لوله را انداختم وسط اسکن ولی اخر اسکن درش اورد فکر کنم این دستگاه اگر از طریق اسکن موازی وطوری که روت به سمت خورشید باشه فضای خالی بهتر میزنه و اگر پشتت به خورشید باشه فلزات را بهتر میزنه و برای انالیز اسکن ها هم باید یه ادم نشع را گیر بیاری که از داخل انالیز چیزی در بیاره راستی من برنامه وژوال تری دی را هک کردم که میشه با هاش اسکنهارا دید ولی نمشه تغیرات را سیو کنه اگر کسی لازمش داره بگه تا براش اپ کنم
|
پنج شنبه 1 آبان1392 - 1:39am |
|
|
farbod
کاربر فعال
|
سلام . دستگاهو از کی خریدی؟ من ته این okm درآوردم.به سختی میشه ازش جواب گرفت.اگه از یوسفی خریدی که تقلبیه.اگه لوپش یه عکس بزاری میگم اصل یا فرع. پیروز باشی
|
شنبه 4 آبان1392 - 10:18pm |
|
|
delavarlak
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز اصلی بود مگر اینکه خود شرکت او کا ام تقلبی بوده باشه چون شماره سریال دستگاه برای شرکت فرستادم وگفتن اصلی و حتی وقتی چند سوال واسکن برای همونی که اموزشش تو اینترنت هست و مال شرکت اوکا ام هست فرستادم ازم شماره سریال دستگاه را خواست بعد بهم جواب داد
|
سه شنبه 6 آبان1392 - 1:51am |
|
|
hochein
|
farbod نوشته است: سلام . دستگاهو از کی خریدی؟ من ته این okm درآوردم.به سختی میشه ازش جواب گرفت.اگه از یوسفی خریدی که تقلبیه.اگه لوپش یه عکس بزاری میگم اصل یا فرع. پیروز باشی اقا farbod عزيز اگه امكانش است ايميلت رو برام بنويس
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 1:00pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان من یه دستگاه rover delux که مال یکی از دوستانم هست اوردم حالا کار با دستگاه و بلد نیستم از دوستان اگه کسی کاتالوگ فارسی رو داره قرار بده ممنون میشم...
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
شنبه 5 مهر1393 - 7:46pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
Linkon نوشته است: با سلام خدمت دوستان من یه دستگاه rover delux که مال یکی از دوستانم هست اوردم حالا کار با دستگاه و بلد نیستم از دوستان اگه کسی کاتالوگ فارسی رو داره قرار بده ممنون میشم... دوستان من هم همین مشکل رو دارم من هم یکی از دوستان سیستمش رو امانت گزاشته پهلوی من کار کنم با هاش ولی بلد نیستم باهاش کار کنم هر کی آموزش کار باهاش رو داره خواهشا دریغ نکنه.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 10:20am |
|
|
|