مجتبی نوشته است:
قابل توجه کاربران جدید فعلا تا اطلاع ثانوی ردیاب برای فروش نداریم اول کاربران قدیمی ما که ردیاب FPL22 رو دریافت کرده اند براشون میفرستم البته اونم به موقع اش .
کاربران جدید هم اگر میخوان این دستگاه FPL35 رو باید از بین کاربران قدیمی که از ما ردیاب دریافت کرده اند که تو لیست دفتر بنده هستند و به انها اعتماد دارم , دو نفر رو بعنوان معرف انتخاب کنند و انها باید به بنده پیام خصوصی بزنند و شما رو تایید کنند وگرنه شرمنده انها میشم .
ضمنا دیگه ردیاب FPL-22 درست نمیکنم وقتی دستگاه جدید میاد تکامل یافته هست لزومی نداره دستگاه قدیمی دوباره تولید بشه پس دوستان لطفا خواهش دستگاه قدیمی رو نکنند و منم بچسبم به ساخت و پیگیر قطعات دستگاه جدید
جناب مجتبی عزیز
بابت تمامیه زحمات شما و دوستان محترم خسته نباشید عرض میکنم
خدمت شما عرض کنم تمامیه کسانی که در این وبسایت ثبت نام کرده اند اکثرا از نقاط مختلف ایران هستند و هیچ اشنایی جز از طریق همین وبسایت ندارند .
احتیاط شما را در این زمینه درک میکنم ولی ولی مسئله مطرح شده در رابطه با خرید دستگاه جدید با معرف شدن 2 نفر از کسانی که از شما خرید کرده اند کاری دور از منطق میباشد 1. چون اون افراد هم نسبت به افراد جدید شناخت ندارند 2. چطور میشود اعتماد این 2 معرف را جلب کرد؟؟ 3. شما چطور میتوانید به معرف ها بابت معرفی افراد غریبه ای که خود انها از طریق همین وبسایت با هم اشنا شده اند اعتماد کنید ؟؟؟؟
پس با یک نگاه اجمالی به این نوع روند امید این است که راه حل بهتری نسبت به فروش این ردیاب پیدا کنید که هم جنبه احتیاط را برای شما و هم جنبه مشتری مداری را برای دوستان و عضو های این وبسایت فراهم بیاورد .
در پایان به شما و دوستانتان برای عرضه کردن چنین دستگاهایی با قیمت بسیار مقرون به صرفه و کارایی بالا جهت جلوگیری از هزینه های گزاف افراد جهت خریداری دستگاهایی با کارایی مشابه و جلوگیری از سوء استفاده افراد سود جو در این زمینه تبریک عرض میکنم و ارزوی موفقیت بیشتر برای تیمتون ارزومند هستم.