سلام دوستان
با اجازه برادر عزیزم ژنرال:
دوستان اگه همینجوری آدم بگه چیزی وجود داره نمیشه
مدرک نیاز هست.بنده بارها و بارها شنیدم میگن مثلا فلان جا طلسم مار داره یا طلسم عقرب داره و یا مثلا دست میزنی موجودی ظاهر میشه و ...
سوال اینجاست که چرا تا به حال هیچ فیلم و یا عکسی از این جور جاها تهیه نشده؟
مبحث تله ها که وجود داره بارها ازش عکسبرداری شده و حتی شاید فیلمهایی هم از عملکرد تله ها باشه
یه جا یه کلیپ بود که نوشته بود طلسم مار و توی یه تونل زیر زمینی به مار کبری داشت به دوربین حمله میکرد که این مار توی کل طبیعت رفتارش همینجوری هست(لااقل تو مستندها که همیشه اینجوی نشونش میدن) و بعید به نظر میرسه که اصلا ربطی به اون محل داشته باشه.ظمنا همونطور که قبلا هم یه جا توی همین انجمن ذکر کردم موادی وجود داره که مارها رو به خودش جذب میکنه و حتی ممکنه باعث رفتار غیر عادیشون بشه
تازه توی همون کلیپ هم که به نظر میومد چند مکان مختلف باشه و بعدا ادغام شده باشه آخرش مارها رو بدون استفاده از علوم غریبه "میکشن"
به نظر دوستان چرا فقط شنیده ها ای از مبحث طلسم هست؟ چرا هیچ کدوم از افراد حرفه ای و این کاره تا به حال با طلسم مواجه نشدن؟یعنی توی کوه و بیابون و زیر خاک مار و عقرب نیست که به آدم حمله کنه؟ موجودات وحشی نیست که به آدم حمله کنه؟ آیا همه اینا طلسمه؟
حالا کسی از دوستان هست که با مدرک(مستحکم) اثبات کنه وجود داره؟(اضافه کنم که بحث در مورد "طلسم روی دفینه" هست و بس.پس خواهشا با مبحث وجود جن و جادوگری و ... قاطی نشه)
بنده مشتاقانه منتظر همچین مدرکی هستم