نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
طول 32 سانت 153 اهم هستش . دقیق مثل شرکت جی پی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 12 بهمن1397 - 10:48am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
تست ثبات دستگاه تو حالت دینامیکی همانطور که تو فیلم مشاهده میکنید. به زمین هیچ حساسیتی نداره و همچنین با ضربه لوپ به ساقه و علف و... هیچ واکنشی نشون نمیده ! ثبات بسیار عالی فیلم تفکیک هم موجوده ولی حجم زیاده حوصله کنورت رو ندارم http://uupload.ir/view/npl7_2.mp4/
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 12 بهمن1397 - 7:04pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
فیلم تفکیک بین سکه 18 و 22 عیار نیم سکه بهار 22 عیار سکه پارسیان 18 عیار http://uupload.ir/view/vigf_s.mp4/
|
سه شنبه 16 بهمن1397 - 12:23pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
درود بر شما خیلی عالی بود . استاد فیلم تست عمق هم دارین ؟ ضمنا وزن دستگاه شما به طور کامل چقده ؟
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
جمعه 26 بهمن1397 - 3:20pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ممد گنججو نوشته است: درود بر شما خیلی عالی بود . استاد فیلم تست عمق هم دارین ؟ ضمنا وزن دستگاه شما به طور کامل چقده ؟ سلام در مورد وزن دستگاه وزن کشی نشده در مورد تست عمق هم تست نشده ولی سر فرصت میرم تست میکنم کلیپ میذارم. البته دیگه اخرین کلیپ و پست من در مورد فورتون خواهد شد
|
شنبه 27 بهمن1397 - 12:56pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
در مورد عمق زنی هم هر چقدر رو هوا بزنه همون قدر هم زیر زمین میزنه در کل هیچ تفاوتی با اکسپلورر 2 نداره حتی شاید بهترهم باشه !! چون یکی از دوستان اکسپلور داشت از نظر ثبات گاهی بوق اضافی داشت و همیچ حساسیتی به اجر و سنگ و .. نداره راستی یادم رفت در این مورد هم فیلم بذارم احتمالا الان برم کلیپ تهیه کنم
|
شنبه 27 بهمن1397 - 1:00pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
در مورد عمق دستگاه هم نهایت یک متر رو 40 سانت خواهد بود. هر کسی گفت 2 متر و یک مترو هفتاد اصلا باور نکنید. طرف یا دستگاهش تنظیم نیست یا اینکه.... کل vlf ها بردشون همین قدره ولی در عوض تفکیک خوب و حساسیتی به زمین و اجر و ... ندارند هر جا بوق زد یا عدد داد حتما فلزه
|
شنبه 27 بهمن1397 - 1:04pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 27 بهمن1397 - 5:25pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام در مورد وزن دستگاه وزن کشی نشده در مورد تست عمق هم تست نشده ولی سر فرصت میرم تست میکنم کلیپ میذارم. البته دیگه اخرین کلیپ و پست من در مورد فورتون خواهد شد درود استاد زحمتکش و خستگی ناپذیر . شرمنده اگه توقعات نا به جای ما باعث میشه حوصلتون سر بره . ما هنوز به اعصاب و حوصله شما نیاز داریم . لطفا مثل سابق به گروه کمک کنین . یا حق .
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
شنبه 27 بهمن1397 - 7:27pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ممد گنججو نوشته است: asadof نوشته است: سلام در مورد وزن دستگاه وزن کشی نشده در مورد تست عمق هم تست نشده ولی سر فرصت میرم تست میکنم کلیپ میذارم. البته دیگه اخرین کلیپ و پست من در مورد فورتون خواهد شد درود استاد زحمتکش و خستگی ناپذیر . شرمنده اگه توقعات نا به جای ما باعث میشه حوصلتون سر بره . ما هنوز به اعصاب و حوصله شما نیاز داریم . لطفا مثل سابق به گروه کمک کنین . یا حق . ممنون بنده استاد نیستم ما شاگرد مهندس حمید هستیم در مورد اینکه گفتم دیگه در این مورد پستی نمیذارم بحث حوصله نیست. دلیلش اینه که مدار کامل هستش و دوستان باید خودشون تلاش کنند و اطلاعات لازم هم اینجا موجوده
|
شنبه 27 بهمن1397 - 7:46pm |
|
|
|