pmd نوشته است:
دوست من حرفهای ایشون کاملا صحیح هست فقط یک جمله ایشون مورد داره اینکه فلزیابها ا ۱.۵ متر بیشتر نمیزنن فقط مورد داره در مورد دیگر جملات کاملا صحیح فرمودن مگنومترهای تصویری میتونن حفره رو در عمقهای بالا سنس کنن و فلز رو هم بنده تا ۳.۵ متری تونستم سنس کنم ولی اگر منطقی باشی هیچ نقطه زن پالسی قدرتی در حد یک مگنومتر نداره شاید دوست من اطلاعات ما کم باشه ولی ایشون چون طراح هستن بهتر از بنده و شما میدونن چی طراحی کردن در کل حرفهای حاشیه ای باعث اختلال در پیشرفت طرح میشه شما هم لطف کنید کمی صبور باشید بنده از ایشون ابتدا تشکر میکنم بابت طرحشون و درخواست دارم کارشون رو ادامه بدن
سلام دوست عزیز .
ممنون از لطفتون و توجه به طرح
ما نگفتیم که فلزیاب ها تا 1.5 بیشتر نمیزنند،(پیشنهاد میکنم مجدد مطالعه کنید،متوجه حرف بنده می شوید )گفتیم با توجه به لوپ و اندازه هدف و شرایط ،سیستم نقطه زن تا این مقدار پاسخگو هست.چه بسا وقتی حجم هدف یا تغییرات لوپ،یا سیستم،قدرت سنس بیشتر می شود و هدف آشکار می شود.
در رابطه با صحبت های اقا حمید هم همان صحبت های ما رو تقریبا گفتن.در رابطه با اینکه گفتن مگنومتر قدرت سنس فلز را ندارند (سکه)یا غیره باید گفت که در کانال قرار دادیم که شی یافت شده فلزی که کوچک هستش و در عمق 1.20 متر توسط مگنومتر سنس شده. در رابطه با طلا هم باید گفت که کسی که ثروت داشته،همینجوری رو زمین نمیریخته یا داخل کوزه،صندوق یا در قبر یا ... هست. با این تکنیک میشه یافت.ولی بگیم مگنومتر طلا رو تنهایی سنس کنه دشواره.و مطمینن چیزی که داخل عمق 8 متری یا 6 متری هست،حتما ورودی یا خروجی یا اتاقک و علائم خودش را دارد.
من اطلاع ندارم دوستان چقدر به آیین تدفین یا موارد این چنینی در ایران باستان چقدر آگاهی داشته باشند. به قبر های امروزی هم نگاه کنید یک اندازه خاص هست که شخص در آن دفن میشود و سنگ میگذارند روی آن و خاک میریزند.توجه کنید شخص داخل یک اتاک بسیار کوچیکی قرار میگیرد.
بعضی از قبر ها یا مقابر همانند تومولوس ،گوردخمه ها، قبر های اتاقکی زیر زمینی،یا صندوقچه و خاک دستریز .... غیره... همه این موارد دارای حفره و خلا ،مانند اتاقک و دالان های ورودی یا خروجی ،پلمپ و ...می باشند و قابل تشخیص هست،چه با ردیاب ،چه اسکنر ..غیر از این هم نیست.اگر قبر هم باشد که با نقطه زن چک میکنند.
بعضی از دوستان که نقطه زن دارند ،اسکنر هم دارند...ردیاب هم دارند.. یا ندارند. این دلیل بر بد بودن سیستم ها نیست،مکمل هم می شوند تا شخص به هدف خود برسد و همه اینا در مکان خودشون بهترین هستند.
انشاءالله همه دوستان موفق و سلامت باشند