حمید نوشته است:
بابت این فقدان به شما تسلیت میگم. امیدوارم اگر هم فعالیتی دارین در محیط شفاف انجمن باشه نه مثل مواردی که بعضا از خارج این انجمن به گوش میرسه و آخرش به حرف و حدیثها و داستانهای دیگری ختم میشه که نمونه های پر شمارش رو شاهد بودیم!
در مورد جناب امیر ایشون گاهی در انجمن حضور داشتن و دارن. حالا اگر فعالیتی نمیکنن تصمیم شخصی خودشون هست. وگرنه ما با ایشون برخورد بدی نداشتیم و دلیلی هم نداشته. حداقل از جانب من هر چیزی هم بیان شده از دیدگاه فنی بوده.
اما در این مورد که کسی قضاوت نادرست نکنه متوجه منظور شما نشدم! تصاویری که شما گذاشتین مشابه تصاویر ساخته شده برد توسط خود طراح هست. یعنی نه تنها از عملکرد فلزیابیش صحبتی نشده بلکه فیلمی هم منتشر نشده. با توجه به درجه پیچیدگی ساخت مدار و استفاده از قطعات خاص هم اصولا بین این همه کاربر شاید فقط یکی دو نفر ممکن بود مدار رو با موفقیت بسازن همونطور که روز اول به ایشون عرض کردم. فایل هگز هم که هیچوقت منتشر نشد! اصولا طرحی در حد ساخت و استفاده و حتی برای فروش مطرح نشد که کسی قضاوت درستی بکنه! اگر شبهاتی هم مطرح شد بلحاظ استفاده از ماجول سیم کارت و جی پی اس و میکروفن بود که فکر میکنم تمام اهالی کاوش قبول دارن نه تنها نقشی در فلزیابی دستگاه نداره بلکه مجموع این موارد در کنار هم "احتمال" سوء استفاده های دیگری رو فراهم میکنه و در عین حال کار ساخت هم بیهوده پیچیده تر میشه. بهرحال همه ما چیزی قشنگ تر و کامل تر از این رو بصورت موبایل در جیب خودمون داریم! مهم کار فلزیابی اون هست که اصلا بهش پرداخته نشد و بنظر میاد چیزی هم برای ساخت یا ارائه به دیگران وجود نداره که قابل بررسی باشه! پس از نظر من فعلا پرونده طرح ایشون بسته هست و غیر از این هم چیز دیگری نمیشه گفت.
ممنون بابت ابراز همدردیتون
بنده عرض کردم که فعالیت انچنانی ندارم تو این زمینه قبلا میخواستم یه کار تجاری انجام بدم که به دلایلی ناتمام موند و اگر هم به اتمام میرسید حداقل توی برنامه ی من فروش تکی و ارائه توی این انجمن و مشابهاتش نبود ولی الان دیگه بنده خیلی وقته روی هیچ فلزیابی کار نمیکنم یه مدت روی کوازار وقت گذاشتم که نتیجه اون چیزی نبود که من انتظار داشتم و نیمه کاره رها شد واگر زمانی بخوام وقت بذارم ادامه ی همون کار نیمه تموم یعنی کوازار رو میرم
بنده اگه میخواستم تو این زمینه ها فعالیتی داشته باشم عکس و شماره و مشخصات کاملم رو روی پروفایل تلگرامی که دوستان همه دارن نمیذاشتم