انسانها وقتی چیزی رو درست نمیفهمن یا ناقص میفهمن در موردش گمانه زنی میکنن نتیجه این گمانه زنیها که براساس اطلاعات ناقص بوده میشه خرافه!
برای فهم بهتر یکی ازین خرافه ها داستانی رو از دوستی تعریف میکنم که مدعی هست اجنه مدام اذیتش میکنند و از بچگی باهاشون بزرگ شده و حتی برای یک هفته در بچگی دزدیدنش و هنوزم گاهی بهش سر میزنن..
اینکه اصلن چنین داستانی میتونی صحت داشته باشه و اصلن اجنه وجو دارند و اگه وجود دارند اصلن چنین کارهایی میکنند یا نه و اعتقاد بنده بماند..
نکته ای تو حرفهای این دوستم بوده که من رو بفکر فرو برده!
ایشون مدعی هست وقتیکه اجنه برای آزار اذیت به سراغش میان(که خیلی وقتها هم این آزار و اذیت بصورت فیزیکی هست!!) با گفتن نام ابولفضل دست از سرش بر میدارن!!
من از ایشون پرسیدم خب نامهای دیگه چطور؟؟
و ایشون گفت همه رو امتحان کردم اما نشد!!
بعدش حرفی رو زد که بنظرم نکته کلیدی میتونه باشه
ایشون گفت که من به ابولفضل خیلی اعتقاد دارم!
اینجا بود که متوجه شدم اونچه که باعث خیلی از این رفتارها و تصورات میشه نیروی درونی خود فرد هست!
"تلقین"
آدمها با هم متفاوتند خیلیها نقصهایی دارند که میتونه به یک برتری یا تفاوت بدل بشه!!
خیلیها نیروهای فرا انسانی دارن که میتونه نتیجه تکامل یا در واقع انتخاب طبیعی باشه!
اما اینکه این نیروها چطور کار میکنن هنوز کشف نشده اما حتمن روزی کشف خواهد شد و تا اونموقع باید شنیدن این خرافه ها رو تحمل کنیم!!
فک کنم همه اون اسرائیلی رو بشناسند که با نیروی ذهنی روی فلزات تسلط داره و با استفاده ازن قدرت و از راه کشف معادن به ثروت عظیمی رسیده!
البته گاهی اوقات این نقص میتونه مثل یک سندرم ذهنی باشه به اینصورت که بعضیها چیزهایی رو میبینند که دیگران قادر به دیدنش نیستن!!
آدمهایی رو میشناسم که نیمه های شب جاهایی به تنهایی میرن که روز روشن گرگ هم جرات نمیکنه!!
ازشون در مورد جن و روح پرسیدم گفتن ندیدیم!!
البته نظر من این هست که نیروهایی فراتر ازونچیزیکه ما فکر میکنیم هستن که احتمالن مارو کنترل میکنن اما مسلمن ما نمیتونیم از کارشون سر در بیاریم!
و در نتیجه با جناب ایران کاملن موافقم که ادامه اینجور بحثها مارو به جایی نخواهد رساند اما هرکسی میتونه نظرشو بگه!
شاد و پیروز باشید