حمید نوشته است:
متوجه نشدم شما چه لوپی رو توصیف کردین. اگر تصویر میذاشتین بهتر مشخص میشد.
بهرحال اون زرورق که میفرمایین درسته که فلز هست ولی ضخامتش کمه و نفوذپذیری زیادی داره. قابل مقایسه با فلز ضخیم نیست. اما باز هم این زرورقهای عادی موجود در کابل برای شیلد فلزیاب پالسی مناسب نیستن و حداقلش اینه که برد رو کاهش میدن. در عین حال اثرشون بعنوان شیلد در برابر امواج مزاحم بصورت نسبی هست اصلا اینطور نیست که اجازه عبور هیچ موجی رو ندن! ظرفیت 210 هم برای فلزیاب پالسی کم هست. فارغ از نوع دستگاه اون چیزی که در بحث پالس ثابت شده اینه که ظرفیت لوپ باید بالاتر از 300 میکروهانری باشه تا قدرت و حساسیتش به حداکثر برسه. در مورد اتصال ابتدا و انتهای اون زرورق هم جهت رعایت شیلد فارادی نباید بصورت دایره کامل متصل باشه! باید در یک قسمت حدود 1-2 سانت باز باشه.
من لوپ همین دستگاه deep master x5 رو میگم حالا مال هر شرکتیه باشه بلاخره کارکردشو دیده ام عالی عالی نیست ولی خوبه.
سیمشو که گفتم رویش به انگلیسی نوشته کابل با کیفیت کامپیوتر...
من هر چی تست کردم دیدم اونطوری که من سیم هارو وصل کردم انگار خوب کار میکنه
در مورد ظرفیتش هم اینو بگم وقتی همون کابل 1 در 1 را به صورت دایره ای 30 سانت بپیچی ظرفیت میره بالا میشه 490 وقتی هم که بصورت 1 در 1 مربع شکل می کنی میشه 210
این دستگاه دو تا لوپ دیگه هم داره 45 سانتی و 2 در 2
45 سانتی ظرفیتش 985 . کابل این عین 1 در 1 هست
2 در کابلش کلفتره و ظرفیتش 1285 میباشد ولی اون هم در حلت جمع شده تستش کردم چون می دونید که اگه به حالت 2 در 2 دربیاریم ظرفیت فرق خواهد کرد
این دستگاه سینی استیل را در 2.5 متری به راحتی میزنه اندازه سینی 30 در 40 (لوپ یک متری البته در داخل خانه. حساسیتش به طلابیشتر از همه فلزاته تست شده
حالا این بر اونبر که بعضی دستگاها رو میبینیم بیشتر قدرشو میدونیم.