خواهش میکنم.
قبلا چند بار خدمت دوستان عرض کردم اگر واقعا روشی برای تفکیک طلا وجود داشت که ما همه جور هشدار و بوق و رقص نور و غیره رو براش اجرا میکردیم!
نوع اعلام خروجی در برابر روش فنی تشخیص فلز چیزی جز کاردستی نیست! ولی میدونیم که در هیچ فلزیابی بهیچ وجه امکان تشخیص واقعی طلا از سایر فلزات وجود نداره که حالا بخوایم نوع بوقش رو تعیین کنیم! اون چیزی که در فلزیاب ها با دقت بالا برای تفکیک امکانپذیره صرفا جداسازی آهن از غیر آهن هست. اصولا مفهوم تفکیک هم در فلزیاب همینه. به تبلیغات برخی فروشندگان توجه نکنین. حتی یک سازنده فلزیاب نمیتونه داشتن تفکیک طلا رو در دستگاهش اثبات کنه. وگرنه بنده یک تست ساده چند دقیقه ای میتونم درخواست کنم تا براحتی مشخص بشه که آیا تفکیک طلا از سایر فلزات مختلف بطور واقعی انجام میشه یا خیر.
لذا مساله اینکه برای فلزات مختلف با معنی تفکیک بین اونها صدای مختلف داشته باشیم کلا امکان نداره. این هم مساله سلیقه ای نیست. یک محدودیت فنی هست! تنها در حالات تون 11 و 12 مشابه برخی فلزیاب های وی ال اف مثل XP Deus بر اساس عدد تفکیک فرکانس صدا عوض میشه که بهش تفکیک صوتی میگیم. برای آهن هم که مساله قطع صدا رو داریم و واضح ترین اعلام برای جداسازی آهن از غیر آهن همین بوده که عملا حالت حذف آهن هم پیدا میکنه و در خیلی از فلزیاب های حرفه ای هم به همین صورت هست.
کلا از چنین درخواست یا پیشنهادی تعجب میکنم! شما بین هزاران فلزیاب با قیمتهای آنچنانی چند مدل پیدا میکنین که تنوع نوع صدای خروجیشون مثل طرح فلزجو باشه؟! اون هم در شرایطی که تقریبا همه اونا از مدارات پیچیده و خاص حتی برای بخش صوتی استفاده کردن و ما فقط از میکرو و یک ترانزیستور ساده برای تولید صدا استفاده کردیم!!!
بهرحال فکر میکنم در این زمینه و با توجه به مدار و روش کار ؛ اون چیزی که از دست من بر میومده انجام دادم.