دوستان سلام
من هم با صحبت دوستان موافقم و این طرح تا حدود 50% به طرح جناب استاد رستم شبیه هست و ایشون میتونن در تحلیل کارکرد مدار بسیار کمک کنن و نهایتا برداشت من اینه اگه دوستان طراح بتونن کمک کنن ، طرح جناب رستم بسیار کاملتر و قوی تر از این طرح خواهد بود (البته در صورتی که به عمق مفاهیم مطرح شده توسط استاد رستم پی ببرند ) .
ضمنا آقای رضا ویر در خصوص این مدار و نحوه ساخت و عملکردش میتونن بیشتر توضیح بدن !
آقای نیکلاس یا ابوسیرین در این قسمت کامل توضیح دادن:
http://kounoooz.his-forum.com/t2358-topic?highlight برداشت من از این مدار به این صورته که این مدار اصلا یون یاب نیست ! بلکه با ارسال فرکانس (پایه و هدف مطابق توضیحات رستم) و ایجاد هارمونیک و سپس تشدید ، شدت میدان تشدید را در جهت مناسب (میدان مبداء) نشان میدهد .
در صورت ساخت این مدار یه سری از مشکلات هنوز به قوت خودش باقی هست ! مثل فرکانسهای متغییر فلز مدفون (که با توجه به شدت میدان زمین و فرکانس پایه منطقه و زاویه قرارگیری و مدت دفن که باعث متغییر شدن فرکانس ردیابی فلز هدف خواهد شد) .
البته این مشکل با محاسباتی که استاد رستم فرمول آنرا ارائه دادن قابل حل شدن هست و این محاسبات را میکرو میتونه انجام بده و به درصد بگه این فلز چی هست !