حمید نوشته است:
دوستان بنظر من بحث رو نباید اعتقادی کرد! بحثهای غیر مستدل هیچوقت به نتیجه نمیرسن. هر کسی برای قبول کردن یا نکردن طلسم حتما استدلالی داره. ولی گرفتن عکس و فیلم هم بنظرم خیلی مشکله! چون شخصی که بخواد طلسم رو ببینه دچار ترس و حالتی میشه که گرفتن عکس و فیلم در اون حالت منطقی بنظر نمیاد!
بنده خودم چیزی بعنوان طلسم ندیدم! ولی 3 مورد مشخص از شنیده هایی که برام معتبر هستن رو عرض میکنم.
سالها پیش که ما دنبال فلزیابی بودیم یکی از دوستان که با اکیپ خاصی کار میکرد و خودش و همه اکیپش در واقع بسیجی و اطلاعاتی بودن طبق نسخه و البته بهمراه چندین دستگاه رفتن جایی حوالی دامغان. ظاهرا مورد داخل غاری بود و همه چیز هم درست بود. ولی عین چند نفر میگفتن تا میخوایم به قسمتی از غار که هدف هست نزدیک بشیم نیروی عجیب و بسیار قوی ما رو به سمت بیرون غار هل میده! بارها هم تلاش کردن و هر بار بدتر از بار قبل و اصلا موفق نشدن کاری صورت بدن!
مورد دیگه زمینی در حوالی یزد بود که دوست ما خودش میدونست دفینه ای در نقطه ای مشخص از زمین توسط اجدادش گذاشته شده. هر کسی هم که میخواست اونجا رو کلنگ بزنه به نوعی دچار حالت ضعف میشد که دیگه توان بلند کردن کلنگ رو از دست میداد!
مورد دیگه ای که توسط بچه های انجمن بوده بوسیله همین ردیاب انجمن جایی شناسایی شد که دوست عزیز ما تشریف میبرن برای حفاری. هر بار که میخوان شروع بکنن طوفان عجیبی از شن به راه میفته که کلا امکان حفاری رو از بین میبره! ایشون میگفتن اصلا ما نمیدونیم این طوفان و شن ها یهو از کجا میان!
بهرحال این شنیده های من در این مورد بوده و نمیدونم ارتباطش با طلسم تا چه حد هست اما در مورد نقلهایی که عرض کردم مطمئن هستم.
سلام مهندس
ما در نظر داریم که اینجا سر این موضوع بحثهایی بشه تا بالاخره با توجه به بحثها بشه یه نتیجه ای گرفت
.یه چیز که نمیتونه وجود داشته باشه و در حین حال وجود نداشته باشه.بالاخره هر چیزی یه اثبات و دلیلی داره دیگه
مثلا در مورد این سه مورد که فرمودید میشه برای مورد اول گفت که یه نیرو ای مثل فشار هوا این کار رو بکنه(اگه دقت کنید توی غار هم هست.پس امکانش هست)
در مورد دوم میشه گفت که اونجا یه گازی چیزی تعبیه شده باشه(میشه با ماسک امتحان کرد و یا کلا با استفاده از بیل مکانیکی هم حفاری کرد)
در مورد سوم میشه شنها جایی تعبیه شده باشن
در مورد اول و دوم که نمیشه فیلمی تهیه کرد
اما مورد سوم رو میشه.چون نه خسارتی به بار میاره و نه ضرری داره.بارها و بارها هم میتونه اتفاق بیوفته.آدم هم فقط بار اول ازش میترسه
حالا این سه مورد رو میشه یه جوری توجیح کرد.تو هر سه تاش یه نیروی فیزیکی و یا شیمیایی وجود داره
ولی آیا میشه یه صندوق از زیر خاک جابه جا بشه بدون اینکه خاکهای اطرافش حرکت کنن؟(این مورد رو دوستان معتقد خیلی قبول دارن)
و یا اینکه با رسیدن به بار یه موجود(جدای از موارد تخیل) ظاهر بشه و به آدم حمله کنه و آدم رو بکشه؟
همه طلسمها که ترسناک نیستن.بعضیهاشون رو مثلا میگن تا دست میزنی یه موجود جلوت رو میگیره و فقط همین.نه حمله میکنه نه هیچی (ممکنه تخیل زاده مواد شیمیایی هم باشه که اونموقع نیازی به اثبات نداره.یه جور مواد روان گردانه که امروزه هم تا دلتون بخواد تو بازار هست)
آیا نمیشه از این موارد فیلمی تهیه کرد؟ والا من که باشم فوری گوشیم رو در میارم و فیلم میگیرم.مردم از در و دیوار فیلم تهیه میکنن.از چیزهایی که حتی ارزش شارژ مصرف شده هنگام فیلم برداری رو هم نداره
در نتیجه به نظر بنده فیلم برداری از یه چیزی که بهش میگن طلسم امکان پذیر و راحته.فقط به دلایلی کسی نمیخواد که فیلم بگیره.دلایلی که واسه کسانی که فعلا به طلسم معتقد نیستن کاملا نامعلومن