با سلام : برای اولین بار با یک دستگاه GPX5000 با یکی از دوستان رفتیم بیرون . اطلاعات کاملی از این دستگاه ندارم ولی همان اولین بار کاوش یک نصفه سکه و یک انگشتر را خیلی راحت از داخل سه کوزه تو در تو در عمق حدود 50 سانتی سنس کرد بدون اینکه بدنه کوزه را بزنه. میتر منفی و کاهش بردی هم در اثر تغییرات ارتفاعی لوپ در کار نبود ، خیلی راحت لوپ را بالا و پایین میکرد (مثل گرت2500) و بالانس هم بهم نمیخورد و در جاهای مشکوک حتی دیدم لوپ را به زمین میچسپاند و زمین را هم سنس نمیکرد. دو مورد را کندیم هر دو مورد بیخود نبود . من که از این دستگاه لذت بردم چون اصلا بیگاری کشیدنی در کار نبود
این هم تصاویرش
در صورتیکه با دستگاهای دیگه قبلا رفته بودم انجا همه بدنه کوزه را میزد ولی این یکی اصلا کوزه و سفال را نمیزد . اپراتورش هم قبل از حفاری گفت احتمال جنس خیلی کم در حد یکی دو تا سکه نقره را میده و حدسش هم درست از اب درامد. ازش هم سوال کردم چون اولش مقداری بدنه کوزه اومد بیرون گفتم شاید این بدنه کوزه ها را زده اپراتورش گفت این دستگاه اصلا بدنه کوزه را نمیزنه و سیستم تفکیکش از روی صداست که متوجه میشم. نیازی هم نبود مثل دستگاهای دیگه یک چشمت به ال سی دی باشه یک چشمت به زیر پات که نری توی چاله و چاه
. فقط و فقط از روی هدفونی که بسته بود همه چیز را متوجه میشد.راستی این دستگاهی که من دیدم ال سی دی هم نداشت .من که ندیدم !
اینو هم اضافه کنم . این دستگاه را جایی بردم برای کاوش که نزدیک روستا بود و الودگی بیش از حد زیاد بود و با مدارات دست ساز قبلا انجا هزاران جا به واسطه همین الودگی ها سنس داشتم و نمیشد چیز زیادی تشخیص داد.
این هم شانس ما و این نصفه سکه !
کسی نمیدونه مال چه دوره ای است ؟ میشه باهاش یک ماشین خرید یا نه ؟!