سلام بنده یک عذر خواهی به همگی بدهکارم در مورد سیستم پیامکی.عذر خواهی بنده را پذیرا باشید.
***شاید این عذر خواهی و عدم اطلاعات کافی من در مورد سیستم پیامکی به دوستانی که گمان میکنند بنده کاربر حبیب هستم کمک بکنه تا متوجه اشتباه شون بشند!!!!! کاربر حبیب که میدونست سیستم پیامکی متعلق به گت اورجیناله اما بنده نمیدونستم!!!
داستین هافمن عزیزبا کمال تاسف باز هم با دادن اطلاعات اشتباه سعی در قانع کردن کاربران دارید.
این لینکی که بزرگواری کردید گذاشتید ما انگلیسی بلد نبودیم اما با استفاده از ترجمه گوگل پی بردیم که مربوط به سیستمهای هست که در سال های بسیار دور به سرقت رفته. بنده لینک ترجمه فارسیشو میزارم ملاحضه کنید. کاربران عزیز لطف کنید تصاویر رو نبینید بند اول رو بخونید متوجه میشید.
این جمله خارجکی بلد نیستید تصاویر ببینید توهین به کاربران هست و بی احترامی بزرگیست.
متاسفانه باز هم شما با پنهان کردن اصل موضوع سعی دارید به کابران بگید همچین سیستم مونتاژ استرالیا به دوستان عرضه میکنید.اگر اشتباه نکنم این محصولات شرکت دپار نیست!!!!! و مونتاژ استرالیاست!!!!اگر میبینید پس از گذشت چندین سال این خبر هنوز در سایت هست فقط به علت دستگیر کردن سارق اصلی هست!!!!
http://translate.google.com/translate?h ... -detectors این لینک برای چندین سال پیش هست و در هیچ کجای سایت قید نشده که شماره سریال ها مربوط به محصولات شرکت دپاری میشه که شما به کاربران فروختید!!!
دقت کنید نمرتون ۲۰ بشه باز بلد بودید با عجله نوشتید و فقط صفحه رو سیاه کردید متاسفانه اینبار هم نمرتون پایینتر از ۱۸ شد!!!!!
درمورد کیفیت دستگاه جدید هم بنده از یکی از بزرگان این انجمن خواهش کردم توضیحاتی بدند. ایشون اول از همه از من قول گرفتند که اسمشون رو نبرم به دلیل اینکه جو اینجا برهم نریزه.طبیعتا کلامشون کاملا درسته. و یک موردی که بی کیفیت بودن محصولات جدید رو نمایان میکنه عدم اظهار نظر این کاربران و اپراتورهای حرفه ای هست.دلیلش هم فقط بخاطر ارامش این بخش هست.
در این بخش فقط فروشندگان از محصول جدید دفاع میکنند و میگن کیفیتش عالیه.هیچ کاربر و اپراتور حرفه ای این محصولات جدید رو تایید نمیکنه!!!
***اما جواب این بزرگ انجمن درمورد دستگاههای جدید این بود که کیفیت لازم را ندارد.***
دوستان عزیز در مورد خرید محصولات جدید از اپراتور های حرفه ای در بخش سیستم های مورد نظر مورد اعتماد انجمن هستند مشورت بخواهید.
انشاالله در اینده نزدیک نرخ ارز پایینتر میاد و شما با پرداخت هزینه کمتر به سیستم های با کیفیت بالاتر دسترسی پیدا میکنید. در خرید عجله نکنید.
امیر عزیز از اینکه من رو متوجه اشتباه خودم کردی ممنونم. اما لطف کنید اون لینک خبری که در سایت مینلب درج شده که مالزی مجوز مونتاز gpx5000 رو نداره در این بخش برای عموم قرار بدید. متشکر
بدرود دوستان