نویسنده |
پیغام |
ebrahem
کاربر فعال
|
باسلام دوستان عزیز من بادستگاههای شرکت اوکا ام کار کردم به هیچ دردی نمیخوره فقط برای املاح گرفتن خوبه اهنم خوب میگیره البته با ۳۰۰۰اکس پی وسوپر سنسور به سختی گرفت بعدم روور سی برای حفره خوبه منم باش کار کردم درضمن یه تجربه بذارم براتون شمال به جنوب اسکن کنیید نه غرب به شرق درضمن ازجنوب به شمال اسکن گرفتیید رنک ابی مختص سنک میشه وقرمز مختص تونل این یه تجربه عملی من بعد از ۴سال کار با دستگاههای تصویری اوکاام بوده
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 5:50pm |
|
|
keihanopera
|
shahriyar نوشته است: دستگاه 6 سال پیش مستقیما از نمایندگی دبی خریداری شده که طرف خودش آورده اینور . انتقال اطلاعات هم از طریق بلوتوث هست هم با کابل میخوام ببینم چجوری قسمت تصویریش راه اندازی میشه و میشه اسکن گرفت تا بعد آنالیزش را یک فکریش میزاریم . ببینید دستگاه را امانت گرفتم و دو ماهی هم پیشم میمونه .پول ندادم که دلم بسوزه از قدیم گفتم کاچی بهتر از هیچی . از دوستان اگر کسی وارد هست کمک کنه مرسی سلام دوست عزیز منم دارم این دستگاه رو تست گرفتم عالیه با طلا در یک متری ورق طلای 10 در 10 یک متر میزنه هر کی میگه okm بده سایتش فیلتر نمیشه ادرستو برام ایمیل کن ضمنا با همون ورق طلا برات هم تست میکنم دستگاه عالیه ... keihanopera@hotmail.com
|
یکشنبه 28 دی1393 - 9:59pm |
|
|
ali3329b
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز
من باهاش کار کردم دستگاهش عالی جواب میده . اموزش هم میتونم بدم . نرم افزار و سخت افزار
|
یکشنبه 9 فروردین1394 - 10:15am |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
سلام. یکی از دوستانم گفت که دستگاهی دارم بنام روبرسو.....که من هرچی گشتم چنین نامی پیدا نکردم.تا این تایپیک رو دیدم.گفتم شاید از سریهای okm باشه. ایشون میگفت در 10 متری سکه رو میزنه. فک نکنید باور کردم ها ولی میخوم راجع بهش اطلاعاتی بگیرم.ساخت کجاست و کاراییش چطوره؟
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1394 - 6:48pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
از دوستان بنده آقا مسعود یه Rover C II داره که حفره زنیش با 4 پراب حرف نداره و خوب جواب میده اما فلزیابیش خیلی ضعیفه و برای ابعاد بزرگ نهایتا تا 3 متر میشه روش حساب کرد اونم بشرط اینکه شرایط اسکن مناسب باشه! مکمل خوبی برای حفره یابی ردیاب هست چون میشه حفره های تو پر از تو خالی تا عمق 20 متر تشخیص داد
|
چهارشنبه 9 اردیبهشت1394 - 6:57pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
اصل این دسگاه چنده دوستان .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 9 اردیبهشت1394 - 12:16am |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
mehran1545a نوشته است: از دوستان بنده آقا مسعود یه Rover C II داره که حفره زنیش با 4 پراب حرف نداره و خوب جواب میده اما فلزیابیش خیلی ضعیفه و برای ابعاد بزرگ نهایتا تا 3 متر میشه روش حساب کرد اونم بشرط اینکه شرایط اسکن مناسب باشه! مکمل خوبی برای حفره یابی ردیاب هست چون میشه حفره های تو پر از تو خالی تا عمق 20 متر تشخیص داد ایا این دستگاه تصویریه؟و با سیستم بلوتوس کار میکنه؟ قیمتش رو میتونید بگید؟
|
پنج شنبه 10 اردیبهشت1394 - 11:55am |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
بله تصویریه با بلوتوث هم تصویرش به لپ تاپ انتقال میده! قیمت نو این دستگاه 38 میلیون در میاد که البته دست دوش هم اگه سالم باشه همون کارایی داره! اگه بخوای میتونم برات گیر بیارم
|
پنج شنبه 10 اردیبهشت1394 - 6:15pm |
|
|
mohsen/cortex/69
|
ebrahem نوشته است: باسلام دوستان عزیز من بادستگاههای شرکت اوکا ام کار کردم به هیچ دردی نمیخوره فقط برای املاح گرفتن خوبه اهنم خوب میگیره البته با ۳۰۰۰اکس پی وسوپر سنسور به سختی گرفت بعدم روور سی برای حفره خوبه منم باش کار کردم درضمن یه تجربه بذارم براتون شمال به جنوب اسکن کنیید نه غرب به شرق درضمن ازجنوب به شمال اسکن گرفتیید رنک ابی مختص سنک میشه وقرمز مختص تونل این یه تجربه عملی من بعد از ۴سال کار با دستگاههای تصویری اوکاام بوده سلام میشه لطفا نهوه اسکن رو هم توضیح بدی
|
دوشنبه 1 آبان1396 - 11:40am |
|
|
|