واقعا باید گفت خدا شفا بده!
شما گشتی پستی که مربوط به یک ماه و نیم پیش بنده و در ادامه صحبت دوستان بوده مثلا جواب دادی؟! یعنی ظرف این مدت که همش توی انجمن بودی این مطالب رو ندیدی؟ شما ببین دیگران چی نوشتن که من هم ادامشو صحبت کردم! جواب حرف اونها رو نداشتی بدی؟ حالا این تاپیک از کی مربوط به شما نیست که درش دخالت نکنی؟ شما که عاشق این مدل مدارات بودی و هستی و مطالب شما هم در این زمینه ها موجوده! حالا که دیدی با این همه مدارات آنالوگ کسی به جایی نرسیده داغ کردی برادر؟
اصلا بقول معروف چوب رو که برداری گربه دزده خودش فرار میکنه! حالا حکایت شماست. وگرنه اصلا از کجا میدونی منظور نوشته های من به شما بوده؟!
منظور من چند نفر خاص بود. حالا اگر شما اصرار داری با این طرز برخورد جزو این لیست باشی خب ما حرفی نداریم شما هم توی این تیم بازی کن ببینیم نتایج چی میشه!
بحث شعور هم اگر باشه امثال شما همه رو احمق فرض کردین نه کسی مثل من که همیشه کارم شفاف و شسته رفته و با ذکر تمامی جزئیات ممکن بوده. امثال تو که سهله اساتید امثال تو هم از نظر دید فنی و دقت در کار به گرد پای من هم نمیرسن! این رو بر اساس کارهایی که انجام دادم میگم نه بر اساس ادعاهای واهی که خیلیها عادت دارن انجام بدن و کم کم امر بهشون مشتبه میشه که چیزی حالیشون هست ولی در عمل مقدار یک مقاومت ساده در مدار رو هم نمیتونن محاسبه کنن!
مدار و طرح بنده هم به شما هیچ ارتباطی نداره. همین تیپ مدارات که شما ادعا میکنی درش وارد هستی به شما مربوط میشه. نه چیزی که خودت میگی تخصصش رو نداری. پس اگر تخصص شما دیجیتال نیست حق دخالت هم نداری! مدارات انالوگ الان توی انجمن زیاد هست و بچه ها منتظر کمک شما هستن. در زمینه ردیابی هم حداقل 2 تاپیک منتظر حضور شماست! اگر قصدت واقعا کمک هست ؛ بسم الله. پیشاپیش من هم حمایت میکنم و در حد توان همکاری میکنم. اما اگر قرار باشه با چند مطلب علمی صرفا در حد تئوری بقیه رو به دنبال خودت بکشی هیچ فایده ای نداره. گذشت زمان روند کاری هر کسی رو مشخص میکنه. ما هم شما رو در خیلی تاپیکها آزمودیم برادر من! ببینیم از این بعد چکار میخوای بکنی. وگرنه انجمن که ارث پدر من نیست بخوای کمکی از کسی دریغ کنی. مالکیتش اگر از آن ماست ؛ سرقفلیش هم متعلق به همه کاربرانه. پس منتی نمیشه گذاشت.
ما چیزی رو هم در مورد شما بایکوت نکردیم. تاپیک زدی بعد چنس دلم شکست بفرمایین 12 رگولاتور نوش جان کنین ... بنده حتی یک عدد پست در اون تاپیک ندارم! بگرد ببین چیزی گفتم؟ دیگه چه بایکوتی؟ ولی آخرش چی شد؟ اون همه صفحات تاپیک جلو رفته بچه ها تا اخر هم گیر مقاومت و خازن و سایر مسائل مدار بودن که بنظر من برای کسی که جواب قطعی از مدار گرفته باید همون روز اول این نکات روشن باشه! ولی این مدل پیش بردن تاپیک یعنی علافی دیگران! یا در قسمت ردیاب (ای کاش) مدار مطرح کردی بنده حتی حمایت کردم ولی بعدش ناپدید شدی! ازت بارها سوال کردن دیگه جواب ندادی! حالا ما بایکوت کردیم یا شما در جنست شیشه خورده ای هست؟!
در ضمن بنده اینجا نه تیم دارم نه گروه نه اطرافیان! کسی اگر حمایتی میکنه خودش لطف داره و این هم قطعا بخاطر زحماتی هست که در انجمن کشیدم و مطالب بیشمار فنی که توضیح دادم و روزی دهها جواب سوال در خصوصی. شما هم انجام بده ؛ بعد یک مدت اطرافیانت رو میبینی! ولی با مسیری که تا الان رفتی مسلما باید حتی به اطرافیان من هم حسودی کنی!
بنده زحمت میکشم ولی فعلا نه منافعی در کاره نه پولی و سودی! امثال شما تا کم میارن به صحرای کربلا میزنن! بابت یک سهم مختصر از ردیابی که دیگه تقریبا فروشی نداره فکر میکنی مجبورم تا پاسی از شب انجمن رو ساپورت کنم؟! شعور شما وقتی تا همین حد کم هم نمیرسه دیگه من چه بحثی دارم که با امثال شما بکنم؟ آدم اگر عقل درستی داشته باشه اول باید اینطور چیزها رو متوجه بشه. بعد بگه من سواد و تخصص دارم!
تزویر و ریا هم مال امثال شماست نه من که مشخصه دارم چه کار میکنم و توی این انجمن چه مسئولیتی دارم.
کلا این بار خواستی از این مدل صحبتها بکنی حتما قرصهاتو نشسته نخور!
چون بقدری مطالب نامربوط رو بی دلیل و در یک موقعیت زمانی نا مناسب مطرح کردی که آدم اصلا به سلامت عقلی و روحی روانیت شک میکنه!