غضنفر عزیز شما هم که معلوم نیست شریک دزدی یا رفیق قافله!

بهرحال این مطالب تخریبی و توهین آمیز رو چند وقت قبل هم دیدم و این داستان بارها و بارها تکرار شده. ردیاب 35 هم بهانه ای بیش نیست. از هر 10 نفری که توی این سایتها علیه ما چیزی گفتن 8 تاشون فروشنده های معلوم الحالی بودن که بچه های انجمن اشکالات دستگاههاشون رو مطرح کردن. من مدارکی علیه این افراد جمع آوری کردم که به موقع ازشون استفاده خواهم کرد!

جدیدا هم که کار به تهدید به مرگ رسیده! لازم باشه متن ایمیل های تهدید رو هم منتشر میکنم. ولی زیاد تمایلی ندارم که این بازیهای مضحک قدیمی ادامه پیدا کنه. بارها عرض کردم فروشنده های دیگه باید کار خودشونو
درست کنن. نه اینکه از شدت ناراحتی موفقیت انجمن فلزجو تشریف بیارن خودشونو جای خریدار ناراضی ردیاب 35 جا بزنن و بعد هم تهدید کنن!
در خصوص ردیاب 35 تاپیک مشخص و مفصلی
در همین انجمن به نام حقایق ردیاب 35 هست که هر بیننده ای میتونه با چشم باز ببینه که چق
در نسبت به اون دستگاه انتقاداتی شد و ما همین جا پاسخ دادیم! دیگه این تلاشهای مزبوحانه
در فلان انجمن و فلان وبلاگ معنی نداره و مشخصه که هدف دیگری رو دنبال میکنه. هدف مشخصا ضربه به انجمن فلزجو و ترساندن و وادار کردن ما به تعطیلی انجمن هست! مطمئن باشین هیچ هدف دیگری ندارن. چون تنها
در این صورته که میتونن مثل گذشته بدون مزاحم به فروش سودجویانه دستگاههای ناکارامد خودشون ادامه بدن.