انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 19 بهمن1404 - 11:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27881 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2785 , 2786 , 2787 , 2788 , 2789
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

signal نوشته است:
signal نوشته است:
سلام دوستان ، امیدوارم همه سلامت باشید

دوستان عزیز من به یک ماژول افزاینده ۳آمپر به شارژر سوئچینگ ۱۲ ولتی ۲ آمپر اضافه کردم و خروجی رو روی ۲۰.۸ ولت تنظیم کردم و باهاش ماژول محافظ شارژ ۵ سلول که ۵ سلول لیتیومی لپتابی هم بهش وصله تغذیه کردم ولی جالبه که هرچه قدر هم توی شارژ باشه اصلا ولتاژ باطری از ۱۹.۴ ولت بیشتر نمیشه که نمیشه . مثل همون ماژول شارژ داشتم تعویض کردم و داستان باز هم تکرار شد .
دوستان چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟

سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز @};-
آیا تامین ولتاژ ۲۱ ولت برای شارژ ۵سلول با تغذیه ۱۲ ولت و ماژول افزایتده کار درست و اصولی هست ؟
آیا کسی این کار را انجام داده ؟

سلام
بله مشکلی نداره 21 ولت خروجی میخوایی خوب میده دیگه مشکلی نداره که فقط سعی کنید جریان رو حدود 500 میلی امپر محدود کنید بیشتر از این نباشه تا شارژر داغ نکنه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 19 بهمن1404 - 10:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27881 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2785 , 2786 , 2787 , 2788 , 2789

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof , Majestic12 , panther1390 و 322 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure