انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 مهر1404 - 2:35pm

پاسخ به موضوع  [ 27846 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2781 , 2782 , 2783 , 2784 , 2785
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس
در هنگام پروگرام کردن ای سی تنظیم فیوز بیتها رو اول انجام بدیم یا اخر؟
اکثر ای سی هایی که پروگرام میکم بعد چند بار روشن و خاموش کردن دستگاه یا علامت سوال ظاهر میشه روی ال سی دی و یا دوباره میره روی حالت تایمر و باید اوکی رو بزنی تا سیستم کار کنه
من درست هم پروگرام میکنم
بنظرتون این ایرهد ها تنها از نحوه پروگرام ای سی هست یا مشکل میتونه از جای دیگه باشه؟

چهارشنبه 2 مهر1404 - 10:53pm
مدیر کل
مدیر کل

تفاوتی نداره چون بخش فیوز بیت و فلش بصورت جداگانه پروگرام میشن. مشکلاتی که میفرمایین در نتیجه درست پروگرام نشدن فیوز بیت هست. متاسفانه بسیاری از پروگرامرها و برنامه ها درست نمیتونن بخش فیوز بیت رو در میکروی 328 پروگرام کنن و من این موضوع رو در همون ابتدای پروژه متوجه شدم. بهمین دلیل توصیه اکید کردم فقط از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین.

پنج شنبه 3 مهر1404 - 2:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
تفاوتی نداره چون بخش فیوز بیت و فلش بصورت جداگانه پروگرام میشن. مشکلاتی که میفرمایین در نتیجه درست پروگرام نشدن فیوز بیت هست. متاسفانه بسیاری از پروگرامرها و برنامه ها درست نمیتونن بخش فیوز بیت رو در میکروی 328 پروگرام کنن و من این موضوع رو در همون ابتدای پروژه متوجه شدم. بهمین دلیل توصیه اکید کردم فقط از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین.

ممنون مهندس
یه سوال دیگه هم از خدمتتون داشتم
برایرقفل میکرو کدوم فیوز بیتها رو باید فعال کنیم ؟

دوشنبه 7 مهر1404 - 11:22pm

محل اقامت: اذربایجان شرقی
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
ایام به کام
مهندس حمید یه راهنمایی در مورد شیلد لوپ ازتون میخواستم، اگر ما لوپ 60 رو به صورت دایره ( دقیقا قسمتی که کویل رو داریم به صورت کامل با اسپری گرافیت شیلد کنیم، به نظرتون بهتر هست که یک رشته نازک سیم رشته ای هم دور تا دور روی شیلد بچسبونم و بعد به شیلد کابل متصل کنم یا نه فقط انتهای شیلد گرافیتی رو با رشته نازک مسی به شیلد کابل ( نقطه 1 لوپ ) وصل کنم؟
پیشاپیش سپاسگذارم برای زحمات بدونه چشم داشتی که میکشید...

سه شنبه 8 مهر1404 - 1:26pm
مدیر کل
مدیر کل

hamid f نوشته است:
ممنون مهندس
یه سوال دیگه هم از خدمتتون داشتم
برایرقفل میکرو کدوم فیوز بیتها رو باید فعال کنیم ؟

میتونین در برنامه پیشنهادی قسمت Extended Fuse رو FC قرار بدین.

سه شنبه 8 مهر1404 - 1:55pm
مدیر کل
مدیر کل

madboy نوشته است:
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
ایام به کام
مهندس حمید یه راهنمایی در مورد شیلد لوپ ازتون میخواستم، اگر ما لوپ 60 رو به صورت دایره ( دقیقا قسمتی که کویل رو داریم به صورت کامل با اسپری گرافیت شیلد کنیم، به نظرتون بهتر هست که یک رشته نازک سیم رشته ای هم دور تا دور روی شیلد بچسبونم و بعد به شیلد کابل متصل کنم یا نه فقط انتهای شیلد گرافیتی رو با رشته نازک مسی به شیلد کابل ( نقطه 1 لوپ ) وصل کنم؟
پیشاپیش سپاسگذارم برای زحمات بدونه چشم داشتی که میکشید...

ممنون. خواهش میکنم.
بهتره شیلد کویل فقط از یک نقطه به شیلد کابل متصل بشه. ولی مهمه که این اتصال محکم باشه وگرنه بی ثباتی ایجاد میکنه. ضمن اینکه در شیلد سرتاسری سیم پیچ کویل حتی با گرافیت خیلی بهتر هست بصورت دایره کامل و بسته نباشه و مثلا 1 سانت از کویل بدون شیلد باقی بمونه. قبلا عرض کردم کلا شیلد کویل رو برای فلزجو زیاد توصیه نمیکنم چون تاثیر مثبت محسوسی نداره ولی اگر درست انجام نشه میتونه تاثیر منفی قابل ملاحظه داشته باشه.

سه شنبه 8 مهر1404 - 2:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27846 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2781 , 2782 , 2783 , 2784 , 2785

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , Mohammad12345255 , هم میهن و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure