خواهش میکنم.
خازن 2.2 میکرو مهمترین خازن این مدار هست! این خازن از طرفی سد کننده ولتاژ DC هست لذا حداقل بودن نشتی اون اهمیت داره. از طرف دیگه چون تمام سیگنال مربوط به فلزیابی از این خازن رد میشه و محاسبات تفکیک بر اساس
ظرفیت اون هست نباید بیش از 10 درصد خطا داشته باشه. یعنی مقدار این خازن در محدوده 2 تا 2.4 میکرو مورد قبول هست. اگر هم زیاد از محدوده خارج باشه ممکنه دستگاه درست بالانس نشه. همینطور ثبات حرارتی این خازن روی ثبات بالانس دستگاه تاثیر داره. تمامی فاکتورهایی که قید کردم در درجه اول در خازنهای ام کا تی و سپس پلیستر بهتر هستن و بعد اینها تانتالیوم قرار داره. اما در این
ظرفیت ام کا تی یا پلیستر کمیاب هست و اگر هم باشه معمولا ولتاژ بالا هستن که اگر ولتاژ کارشون خیلی بالا باشه هم حجم بزرگی دارن و هم معمولا عملکرد فرکانسی خوبی ندارن و متاسفانه ممکنه نتیجه عکس داشته باشه. لذا اگر هم تعویض کردین باید نتیجه بهتر یا حداقل مساوی با تانتالیوم داشته باشه.
در مورد مقاومتهایی که اشاره کردین اگر از نوع سیمی نباشن با توجه به ثبات حرارتی بسیار مناسب هستن. اما بهرحال مقدار مقاومت باید دور و بر 390 اهم باشه وگرنه قابل استفاده نیست. البته اگر کیفیت و ثبات حرارتی مقاومت خیلی بالا باشه این ارزش رو داره که با سری کردن حداکثر دو مقاومت برای هر کدوم بتونین به محدوده 390 اهم برسین. اگر هم فقط برای یکی از این دو مقاومت تونستین گزینه با ثابت تر در نظر بگیرین مقاومت 11 مهم تر از 12 هست.
این توضیحات رو شاید برای اولین بار به این صورت دقیق عرض کردم چون احساس کردم وسواس زیادی دارین!