نویسنده |
پیغام |
helish
|
سلام کسی هست که بتونه این فلزیابو برام بسازه من سواد کافی برای ساختنشو ندارم متاسفانه
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 8:14pm |
|
 |
evilman
کاربر حرفه ای
|
ayaz mb نوشته است: archilOعزیز اگه ممکنه یه نگاه به فیلمی که اپ کردی بنداز دانلود نمیشه یا اینکه برای من اینطوری بود ممنون سلام دوست عزیز بدون فیل شکن دانلود کنید
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 8:46pm |
|
 |
evilman
کاربر حرفه ای
|
 مهندس کولاک کردین با این شاهکارتون
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 8:48pm |
|
 |
zilan
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان عزیز دیشب با یه سری از دوستان رفته بودیم دورو بر روستا نزدیک 4 ساعت با دستگاه روشن گشتیم اولش تو زمین کشاورزی که میگفتن اینجا قبر داره گشتیم که چند جا رو گرفت که اهن پاره بود  بعدش رفتیم یه جایی رو گرفت که در عمق یک متری سنگ وجود داشت البته با سیخ فهمیدیم که وقت برای کندن نبود در کل دستگاه ثباتش خوب بود من بیشتر رو حساسیت 16 میذاشتم در ضمن یه لوپ 1.20*1.20 هم داشتم که سینی 40 استیل رو در 3.20 سنس میکرد یک سول هم داشتم از مهندس و دوستان این که شما گفتید فرکانس های پایینتر نفوذ بیشتر تو خاک دارن پس فرکانس های زیر 150 بهترن واسه کاوش؟ از چه فرکانسهایی بهتره استفاده کنیم؟
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 9:12pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون از لطف دوستان عزیز. جناب zilan خسته نباشین. بله درسته فرکانسهای پایین تر نفوذ بیشتری در خاک دارن ولی سرعت سنسشون هم به همون نسبت پایین میاد. به اعتقاد من دور و بر 200 بهترین حدود فرکانس هست و نفوذش هم در خاک عالیه. تستها نشون داده که با این فرکانس برد داخل هوا و خاک تقریبا مساویه! پس دیگه نیاز به پایین تر بردن فرکانس نیست. با این حال دست شما در تنظیم فرکانس با این دستگاه کاملا باز هست و میتونین خودتون هم بررسی کنین.
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 9:36pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید شب بخیر یک سوال داشتم خدمتتون،اونم اینکه امشب داشتم با لوپ جدیدی که درست کردم کار تست می گرفتم که متوجه شدم که وقتی باتری از ۱۸ ولت یه کم داره کم میشه و برمی گرده ۱۸ ولت یه بیپ میزنه. این به علت باتری میتونه باشه ?باتریهام یه ۱۲ و یه ۶ ولت ۱،۳امپره.
ویه مطلب دیگه من یه لوپ عنکبوتی با دو سیم لاکی نیم پیچیدم.بیست دور. اهمش شده ۱۰۵ اهم. از نظر ثبات خیلی خوب شده.که کلا با حساسیت ۱۸ داشتم کار میکردم. برا عمق هم نتایجم با لوپ شبیه همین لوپ که با سیم یک افشان پیچیدم با اهم ۸دهم حدود ۵ تا ۱۰ درصد بهتر بود. بنظرتون سیمها کم نبوده?یا اینکه میشه بهتر هم بشه. یه سینی به قطر ۲۵ سانت با لوپ ۵۰ تو ۱۵۰ سانت سنس داشتم.
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 11:52pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
دوستانيکه با کابل مخابراتی يا سيم تلفن لوپ 1*1ساختن لطفا بگيد چند متر از اين سيم بخرم و چندتا چندتا باهم وصل کنم
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 13 بهمن1393 - 11:58pm |
|
 |
zilan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: ممنون از لطف دوستان عزیز. جناب zilan خسته نباشین. بله درسته فرکانسهای پایین تر نفوذ بیشتری در خاک دارن ولی سرعت سنسشون هم به همون نسبت پایین میاد. به اعتقاد من دور و بر 200 بهترین حدود فرکانس هست و نفوذش هم در خاک عالیه. تستها نشون داده که با این فرکانس برد داخل هوا و خاک تقریبا مساویه! پس دیگه نیاز به پایین تر بردن فرکانس نیست. با این حال دست شما در تنظیم فرکانس با این دستگاه کاملا باز هست و میتونین خودتون هم بررسی کنین. خیلی ممنون شما خسته نباشید 
|
سه شنبه 13 بهمن1393 - 12:16am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

kamal857 نوشته است: مهندس حمید شب بخیر یک سوال داشتم خدمتتون،اونم اینکه امشب داشتم با لوپ جدیدی که درست کردم کار تست می گرفتم که متوجه شدم که وقتی باتری از ۱۸ ولت یه کم داره کم میشه و برمی گرده ۱۸ ولت یه بیپ میزنه. این به علت باتری میتونه باشه ?باتریهام یه ۱۲ و یه ۶ ولت ۱،۳امپره.
ویه مطلب دیگه من یه لوپ عنکبوتی با دو سیم لاکی نیم پیچیدم.بیست دور. اهمش شده ۱۰۵ اهم. از نظر ثبات خیلی خوب شده.که کلا با حساسیت ۱۸ داشتم کار میکردم. برا عمق هم نتایجم با لوپ شبیه همین لوپ که با سیم یک افشان پیچیدم با اهم ۸دهم حدود ۵ تا ۱۰ درصد بهتر بود. بنظرتون سیمها کم نبوده?یا اینکه میشه بهتر هم بشه. یه سینی به قطر ۲۵ سانت با لوپ ۵۰ تو ۱۵۰ سانت سنس داشتم. در مورد باطری هیچ ارتباطی نمیتونه وجود داشته باشه. ولی اگر ولتاژ باطری از 15 کمتر بشه این اتفاق میتونه بیفته چون ثبات ولتاژ 12 بر هم میخوره! چیزی که مهمه ثابت بودن ولتاژ 12 هست. لوپ با اهم بیشتر طبیعیه که ثباتش بیشتره چون در واقع ضعیف تر هم هست! اختلاف نتایج هم الزاما به دلیل تفاوت در مقاومت نیست. ممکنه فاکتورهای دیگری هم فرق داشته باشن که بیشتر تاثیر بذارن. نتیجه ای هم که گرفتین خوب بوده. در واقع همین برد باید بدست بیاد.
|
سه شنبه 13 بهمن1393 - 12:21am |
|
 |
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
evilmanگرامی بسیار ممنون از راهنمایتون زنده باشین
|
سه شنبه 13 بهمن1393 - 12:35am |
|
 |