حمید نوشته است:
خب شما که از قبل در انجمن آیدی داشتین چه لزومی داشت همین پیغام رو با آیدی جدید بذارین که تایید هم نشه و بعد تشریف ببرین تلگرام هیاهو به راه بیندازین؟!
1- البته دستگاه رو از اقا مجتبی خریدین ولی اگر خریده باشین فکر نمیکنم معنی داشته باشه خودتون کار دیگه ای انجام بدین و مثلا اس ام دیش بکنین. در این خصوص بارها صحبت کردیم. فیبر اس ام دی حداقل برای این مدار مزیت فنی نسبت به دیپ نداره و حتی بلحاظ وجود بخشهایی مثل باطری و ال سی دی با توجه به کوچکی فیبر اصلی سبب کوچکتر شدن کل دستگاه هم نمیشه.
2- خازنهای دکوپلاژ در این حد بدلیل جریانکشی لحظه ای زیاد و در حد چند آمپر که در بخش ماسفت و کویل وجود داره لازم هست. اما اینکه 9400 میکرو لازم باشه یا خیر ؛ بنده دست بالا رو گرفتم وگرنه میتونین از یک 4700 میکرو هم استفاده کنین. کمتر از این مورد توصیه نیست.
3- مطلبی که در مورد وجود 7812 و باطری میفرمایین خیلی سادست. امیدوارم تصور نکنین کسی که متوجه موضوع به این سادگی نباشه بتونه فلزیابی در این سطح طراحی کنه! واقعیت اینه تغذیه 12 ولت رگوله کار رو از هم حیث طراحی و هم ساخت و رسیدن به برد مطلوب ساده میکرد. شاید تنها اشکالش لزوم استفاده از باطری 18 ولت هست که البته این هم مختص به این مدار نیست و در خیلی مدارات دیگه به همین صورت کار شده. اگر باطری رو 12 بگیرین حداکثر تغذیه رگوله ای که میشه داشت 8 ولت هست که با این ولتاژ نمیشه به قدرت و برد مطلوب رسید. استفاده از سیستم تغذیه سوئیچینگ هم علاوه بر پیچیده تر بودن مشکل نویز رو بهمراه داره که بطور کامل قابل حذف نیست. پس باطری 18 ولت و ولتاژ رگوله 12 ولت با 7812 ساده ترین و در عین حال بهترین راه بوده.
4- بله از نمونه اس ام دی BS170 هم میتونین استفاده کنین. این قطعه در مدار تحت فشار نیست و کافیه عملکرد خودش رو بعنوان یک فت سوئیچ بخوبی انجام بده.
5- در مورد ماسفت دوستان زیاد تست و بررسی انجام دادن. همون ماسفت IRF840 بنظر من خوب هست و از نظر قدرتی و تحت فشار نبودن 11NK100 میتونه اندکی بهتر باشه.
6- این دیود در برخی مدارات نظیر چنس بین ماسفت و کویل قرار میگیره و بیشتر سبب مستقل شدن تاثیر ظرفیت خازنی ماسفت از کویل میشه اما خود این دیود باید هم آمپر بالایی داشته باشه و هم سرعت سوئیچش زیاد باشه. اگر از ماسفت خوبی استفاده بشه بهتره دیود وجود نداشته باشه وگرنه کمی قدرت رو کاهش میده.
7- غیر از مقاومتهای 2 وات مابقی رو میتونین اس ام دی بذارین. فرقی نمیکنه. در مورد خازنها هم به همین صورت هست.
اول ممنونم از پاسخ
حمید آقا اکانت فعال نداشتم! قرض کردم

ماله یکی از بچه های ایران تی کی هست.
در مورد باتری من منظورم این بود که چرا ما نباید از یک باتری 12 ولتی مثلا سیلد اسیدی بطور مستقیم استفاده کنیم؟درسته که ولتاژ بعد از 7812 که رگوله شده و پایدار هست قابل مقایسه با ولتاژ باتری نیست اما آیا اینقدر اهمیت داره؟
و سوال بعدی اینکه اگر پی سی بی حرفه ای اس ام دی بزنیم و تقدیم کنیم آیا ممکنه شما دستگاه با پی سی بی اس ام دی به ما بدین؟ حتی اگر لازم باشه بورد اس ام دی رو مونتاژ می کنم می فرستم واسه شما و شما روش میکرو فول بزارین و مونتاژ کنین تحویل بدین. با همون مبلغ دستگاه. چون پی سی بی همه چیش اس ام دی باشه بعد من فقط میکرو رو دیپ بزنم جالب نمیشه.