انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 23 خرداد1404 - 6:43am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2374 , 2375 , 2376 , 2377 , 2378 , 2379 , 2380 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود بی پایان وعرض ارادات خالص خدمت استاد گرانمایه و جان.استاد حمید عزیز و همچنین هموندان گرامی و عزیز :ymhug: .بازهم باید اززحمات بی دریغ و بی بدیل استاد جان تشکرفراوان کنم گرچه بازبون نمیشه قدردان این مرد بزرگ و گرانمایه بود @};- ..دستگاه بنده هم داخل قاب رفت و شکرخدا با ایسی کارا اماده گرفتن تست شد که عکس ازش خدمت دوستان و استاد گرانمایه میذارم :D .امید انست که خداوند کمک کنه و این غول نازنازی چیزی بما برسونه که درست حسابی ازخجالت استاد جانم دربیام.به امید انروز.دستبوسیم استاد :x :ymhug:

پنج شنبه 2 آذر1396 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

1426539 نوشته است:
amid127 نوشته است:
فرکانس ۱۰۰ پالس ۲۰۰ دیلی ۲۶ گراند خاموش انگرال ۴۴ اسپید ۵
اخه اینجوری که اول روشن میشه خیلی برد دستگاه بیشتر دستگاه که گرم میشه دیگه بردش ثابت میشه یه خورده کم تر میشه ۳۵۷ اصلی پلاستیکیه فلزی اصلیش هم دارم امتحان نکردم ماسفتم ۱۰۰ ولتی هستش

مشکل از مقاومت‌های 390 اهم هست،منم قبلا این مشکل رو داشتم ،اگه از جنس خوب استفاده کنین این مشکل بوجود نمیاد

هموند گرامی با درود.مقاومتهای شما ازچه نوعیه؟ بنده 390 طوسی دارم که کم داغ میکنه.البته فندک گرفتم تا حدی که اب ریختم روش میجوشید.2اهم تغییر کرد.یعنی397 شد 395..البته ابی 1درصد خوب هم دارم ولی فکر میکنم طوسی ها بهترن؟البته نظر اول واخر با استاد هست :-BD

پنج شنبه 2 آذر1396 - 11:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

این هم عکس دستگاه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 2 آذر1396 - 11:59pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین. خیلی ممنون از شما. @};-
در مورد مقاومتهای 2 وات بنظر من هم مقاومتهای با زمینه طوسی رنگ بلحاظ ثبات حرارتی از نوع زمینه آبی بهتر هستن. برای تست لازم نیست حرارت خیلی زیادی به مقاومت وارد کنین. همینکه چند ثانیه با فندک از فاصله چند سانتی حرارت بدین تا داغ بشه کفایت میکنه. در این شرایط اگر تغییر مقدارش نسبت به دمای عادی در حد 1 اهم یا کمتر بود برای کار ما مقاومت خوبی هست.

جمعه 2 آذر1396 - 12:21am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خسته نباشین. خیلی ممنون از شما. @};-
در مورد مقاومتهای 2 وات بنظر من هم مقاومتهای با زمینه طوسی رنگ بلحاظ ثبات حرارتی از نوع زمینه آبی بهتر هستن. برای تست لازم نیست حرارت خیلی زیادی به مقاومت وارد کنین. همینکه چند ثانیه با فندک از فاصله چند سانتی حرارت بدین تا داغ بشه کفایت میکنه. در این شرایط اگر تغییر مقدارش نسبت به دمای عادی در حد 1 اهم یا کمتر بود برای کار ما مقاومت خوبی هست.

قربان شما استاد.خیلی خیلی لطف کردین.بله بدیده چشم دوباره تست میکنم استاد :x

جمعه 2 آذر1396 - 12:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید من در یک قبرستان قدیمی هنگام کاوش اکثر قبرها رو با میتر منفی ۱۰ تا ۱۵ سنس میکردم اما دوتا قبر با میتر سنس منفی بین۱۴۰ تا۱۷۰ سنس میشد ودر یکیشون بعد سنس منفی سنس مثبت با ایدیهای متفاوت در کنارهم مثل۲۸ .۴۳.۵۷.۶۸.۷۵سنس میشد.تنظیمات با لوپ ۷۰ دیلی اتومات ۲۱دیلیدستی ۳۶ حساسیت ۱۷ گراند خاموش انتگرال ۴۴ فرکانس ۲۰۰ پهنای باند ۱۷۰ اسپید ۸ لطفاهجم حفره حدودا۱.۵ در ۲درضمن دستگاه من با این لوپ در هوا سینی قطر ۵۵ استیل رو در ۲۹۰سانت سنس میکنه للطفا نظربدید اولا این اندازه سنس منفی به چه معنی هست و دوم ایا ارزش کاوش داره یا خیر سپاسگزارم

جمعه 2 آذر1396 - 2:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی ب نوشته است:
سلام
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید من در یک قبرستان قدیمی هنگام کاوش اکثر قبرها رو با میتر منفی ۱۰ تا ۱۵ سنس میکردم اما دوتا قبر با میتر سنس منفی بین۱۴۰ تا۱۷۰ سنس میشد ودر یکیشون بعد سنس منفی سنس مثبت با ایدیهای متفاوت در کنارهم مثل۲۸ .۴۳.۵۷.۶۸.۷۵سنس میشد.تنظیمات با لوپ ۷۰ دیلی اتومات ۲۱دیلیدستی ۳۶ حساسیت ۱۷ گراند خاموش انتگرال ۴۴ فرکانس ۲۰۰ پهنای باند ۱۷۰ اسپید ۸ لطفاهجم حفره حدودا۱.۵ در ۲درضمن دستگاه من با این لوپ در هوا سینی قطر ۵۵ استیل رو در ۲۹۰سانت سنس میکنه للطفا نظربدید اولا این اندازه سنس منفی به چه معنی هست و دوم ایا ارزش کاوش داره یا خیر سپاسگزارم

دوست گرامی اگه چندین بار در جاههای مختلف بالانس کردی و هربار نتیجه مشابه بود پس حفاری کن..
البته بهتر بود با لوپهای دیگه هم تست میکردی..
اما ظاهرن قبری در عمق یکمتری باید باشه..

جمعه 3 آذر1396 - 3:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلامی گرم خدمت مهندس عزیز خودمون ک بی منت پاسخگوی سوالات بچه هابودن. :ymhug: @};-
یه خسته نباشید سنگین خدمت شما ک با نوصله فراوان ب مشکلات و سوالای تکراری ما جواب. داین وراه حل اصلی ما شما بودین :x

بیهوده نشین
وقت طلاست

جمعه 3 آذر1396 - 1:40pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. ممنون. لطف دارین. :ymhug: @};-

جمعه 3 آذر1396 - 3:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود بی پایان خدمت استاد عزیز و عرض خسته نباشید و ارزوی روزی بسیار پربرکت و شاد.استاد این هم شارزر طراحی شده حضرتعالی وساخته شده توسط بنده با 5عدد دیود 4007 با ولتاز 21.1 ولت...استاد دستبوسیم :ymhug: :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 3 آذر1396 - 8:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2374 , 2375 , 2376 , 2377 , 2378 , 2379 , 2380 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 298 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure