انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 23 خرداد1404 - 5:28pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2373 , 2374 , 2375 , 2376 , 2377 , 2378 , 2379 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hamedtaran نوشته است:
مهندس حمید چجوری محاسبه کنیم که با فلان کویل حداکثر برد برای مثلا سکه 200 تومنی چقدره؟ یا برای سینی 30 سانتی و...؟
فرمولش چیه، اگه فرمول داشته باشه راحت میشه هر کویلی رو محک زد

چند بار سوال شده و عرض کردم فرمولهای ریاضی خاصی برای این منظور وجود داره که حاصل یافته های شخصی هست و نمیتونم بیان کنم.
البته برای سکه قضیه کمی فرق داره و بصورت تجربی میشه راحت بیان کرد. مثلا سکه 200 تومنی با لوپ 34 تا حدود 40 سانت سنس میشه.

سه شنبه 30 آبان1396 - 10:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
amin.rahjoo نوشته است:
درود دوستان .به شکرانه خداون بزرگ مرتبه و باتکیه برکوه علم.شکیبایی.متانت.قلبی چون دریای زلال ودانشمندی پربار بنام استاد مهندس حمید بنده هم فلزجوی خودم این غول نازنازی رو که الحق میشه گفت لورنز و ماینلب رو برابر بوده وحتی یک گردن ازونها دربعضی موارد بالاتر هست رو ساختم :x و اینجا باید یک تشکر وقدردانی بینهایت از این داشمند استاد بی بدیل و مردی به استوارو صبر و بردباری کوه بنمایم :ymhug: ...استاد دست مریزاد...ازخداوند مهربان ارزوی سربلندی و سلامت در کنارخانواده محترمتون رو خواستارم و عاجزانه تقاضا دارم چون گذشته پرقدرت در جهت به ایده ال رسیدن این افتخار ایرانی و افتخار ما بمانید و دانش اموزان این انجمن هم و بنده کمترین انشاالله بتونیم در این جهت سرسوزنی با تستهای میدانی و اعلام نتایج یاری برسونیم @};- :ymblushing: و جا داره همینجا اعلام کنم دوستان و عزیزان ما تا همیشه مدیون این مرد خدا هستیم و به گردن ماست حفظ حرمت و قدردانی و هرکس انشاالله نتیجه گرفت باید حق استادی رو حتما درنظر داشته باشه که این در مقابل لطف چنین استادی هیچ هم نیست...به امید برفراز رسیدن ...یک دنیا سپاسمندی

امین

خیلی ممنون از شما. لطف دارین. :ymhug: @};-

والا استاد موندم چجور قدردانی کنم چون خدامیدونه اصلا با زبون نمیشه خدا دست مارو باز کنه انشاالله تا شاید بشه ذره ای از این اقیانوس مهروعلم شمارو جبران کنیم.استاد یکدانه هستید باصفا وجان :x @};- :ymblushing:

سه شنبه 30 آبان1396 - 10:42pm
مدیر کل
مدیر کل

:ymblushing: :x @};-

چهارشنبه 30 آبان1396 - 12:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشید
مهندس مشکل کجاست وقتی دستگاه تازه روشن میشه بردش بیشتره بعد که گرم میشه بعد یه دیگه کمتر میشه ماسف ۱۱nk هستش مقاومت ۳۹۰ هم دوبار عوض کردم البته برد وقتی کم میشه این نیست که خیلی کم بشه ولی خوب موقعی سرد خیلی قوی میشه

چهارشنبه 1 آذر1396 - 3:14pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون.
تنظیمات هم میفرمودین شاید بیشتر مشخص میشد مساله چی هست. از نظر قطعات بیشتر ممکنه به ماسفت و ایسی 357 مربوط باشه. بهرحال تا زمانیکه قطعات به تعادل حرارتی نرسیدن نمیشه عملکرد دستگاه رو درست بررسی کرد. حدود 1-2 دقیقه زمان در ابتدای کار لازم هست. بعد از اون اگر برد طبیعی دارین مشکلی نیست.

چهارشنبه 1 آذر1396 - 3:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فرکانس ۱۰۰ پالس ۲۰۰ دیلی ۲۶ گراند خاموش انگرال ۴۴ اسپید ۵
اخه اینجوری که اول روشن میشه خیلی برد دستگاه بیشتر دستگاه که گرم میشه دیگه بردش ثابت میشه یه خورده کم تر میشه ۳۵۷ اصلی پلاستیکیه فلزی اصلیش هم دارم امتحان نکردم ماسفتم ۱۰۰ ولتی هستش

چهارشنبه 1 آذر1396 - 4:45pm
مدیر کل
مدیر کل

با گراند خاموش که این وضعیت غیر عادی نیست! ولی اگر بعد از 2 دقیقه که دستگاه گرم شد دوباره بالانس کردین باز هم بردش نسبت به ابتدای روشن شدن کمتر شده بود قاعدتا مشکل از یکی از قطعاتی هست که گرم شده.
توجه کنین بالانس دستگاه در حالت سرد با گرم تفاوت داره! یعنی گرم شدن قطعات کمی سطح بالانس رو تغییر میده و لذا نیاز به بالانس مجدد وجود داره مگر اینکه گراند فعال باشه. در صورت فعال بودن گراند خود دستگاه تفاوت تدریجی سطح بالانس رو به مرور جبران میکنه و این یکی از مزایای تنظیم گراند هست. بنابراین میتونین در دقایق ابتدایی گراند رو فعال بذارین و بعد در صورت نیاز خاموش کنین.

چهارشنبه 1 آذر1396 - 7:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس
من دو نوع مقاومت 4.7k دارم یکی 1% هست و اون یکی 0.1% ولی 4.75k .
می‌تونم از 4.75 استفاده کنم؟
ببخشید اصلا وظیفه این درصد ها به کدام گونه است
آیا به این گونه است که هنگام کار می توانند یک درصد بالا و پایین شوند و در اون حد بمونند؟
یا اینگونه است که اگه صد تا از 4.7 را اهمشو اندازه بگیریم همشون یک درصد بالا و پایین خواهند بود و ما باید نزدیک‌ترینش به 4.7 رو انتخاب کنیم؟ سوال مبتدی ولی به دردبخور

همیشه امید داشته باش

پنج شنبه 1 آذر1396 - 12:58am
مدیر کل
مدیر کل

اگر نسبت 4.75 به 4.7 رو در نظر بگیرین متوجه میشین جایگزینی 4.75 به منزله بیش از 1 درصد خطا هست! بنابراین مشخصه که استفاده از مقاومت 4.7 کیلو یک درصد بهتر هست. در عین حال مقاومتهای 0.1 درصد گران هستن و تاثیر مثبتی هم در کارکرد مدار ندارن.
درصد خطایی که برای مقاومتها قید میشه مربوط به خطای مقدار اولیه مقاومت در دمای معمولی هست که میتونین با اهم متر تا حدودی اندازه بگیرین! علت حدودی بودن هم این هست که خود اهم متر هم معمولا دارای خطای اندازه گیری بین 0.5 تا 1 درصد برای رنج مقاومت هست! بنابراین خیلی هم نمیتونین مته به خشخاش بذارین. همون مقاومتهای 0.1 درصد که فرمودین عملا حتی با گرانترین اهم متر ها هم براحتی قابل سنجش نیست چون دقت اون مقاومت بیشتر از اهم متر هست!!!
بنابراین همون اندازه گیری اولیه برای مقاومت 1 درصد کفایت میکنه. حین کار فقط تغییر دما میتونه کمی مقاومت رو کمتر یا بیشتر کنه که ضریب خطای حرارتی جدا از درصد خطای عادی هست و فقط برای مقاومتهای دارای 6 حلقه رنگی قید میشه. در هر صورت بحث خطای حرارتی فقط برای مقاومتهای 11 و 12 اهمیت داره. سایر مقاومتها در حین کار تغییر مقدار محسوسی ندارن.

پنج شنبه 1 آذر1396 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amid127 نوشته است:
فرکانس ۱۰۰ پالس ۲۰۰ دیلی ۲۶ گراند خاموش انگرال ۴۴ اسپید ۵
اخه اینجوری که اول روشن میشه خیلی برد دستگاه بیشتر دستگاه که گرم میشه دیگه بردش ثابت میشه یه خورده کم تر میشه ۳۵۷ اصلی پلاستیکیه فلزی اصلیش هم دارم امتحان نکردم ماسفتم ۱۰۰ ولتی هستش

مشکل از مقاومت‌های 390 اهم هست،منم قبلا این مشکل رو داشتم ،اگه از جنس خوب استفاده کنین این مشکل بوجود نمیاد

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 2 آذر1396 - 7:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2373 , 2374 , 2375 , 2376 , 2377 , 2378 , 2379 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 189 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure