انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 22 خرداد1404 - 8:16pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2372 , 2373 , 2374 , 2375 , 2376 , 2377 , 2378 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

A.D.H1360 نوشته است:
great-arman نوشته است:
ممنون از نظرتان مهندس حمید. یکم با ابتکار میشه روی جعبه خیلی محکم نصب کرد. کانکتور را ابتدا روی فیبر مدار به اندازه یکم بزرگتر از خود کانکتور لحیم نمود و سپس دو طرف فیبر را برای پیچ پلاستیکی سوراخ نمود و سپس روی جعبه نصب کرد.
و قسمت اتصال کابل لوپ را نیز میتوان از چسب حرارتی با روکش شرینک بکار برد که خیلی محکم میشه. با هزینه کم و خیلی با دوام. و نیز اتصال نر و مادگی کانکتور باهم سفت و محکم میباشد.

حالا خوبه که این فروشنده هم نوشته موجود نمیباشد که شما اینقدر فکرتو روش گذاشتی و خلاقیت به خرج میدین!!! :D

فعلا موجودی ندارند دلیل نمیشه که قبلا موجودی نداشتند و ما هم ابتکار به خرج نداده ایم. پس بهتره تو یکم فکرتو بکار بندازی عوض تیکه انداختن.

سه شنبه 29 آبان1396 - 12:23am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
من پارسال این فلزیابو ساخته بودم. یه لوپ عنکبوتی 60 سانتی هم با سیم افشان براش ساخته بودم که زیاد خوب نبود. امروز واسش یه لوپ تخت با سیم تلفن تکی (مخابراتی میگف یارو) ساختم که نتایجو میذارم تا نظر بدید ببینم عملکردش چطوره؟ ضعیفه یا خوبه؟ رنگ سیم تقریبا طوسی هستش و قطر سیم مسی اون حدود 0.7 میلی متره. روکش پلاستیکی اون تقریبا نازکه. یه روکش قلع نازک هم روی سیم مسی زده شده.
عکس این نوع سیم:

http://s8.picofile.com/file/8312314134/IMG_20171121_080459.png

عکس لوپ که تخت پیچیدم به قطر 34 سانتی متر:

http://s8.picofile.com/file/8312314226/IMG_20171121_080421.png

و اما نتایج:
سکه 200 تومنی در فاصله 34 سانتی متر
سینی با قطر 28 در فاصله 117 سانتی متر

اعداد دیباگ:
255-680-785

دیلی 29

آیرون ریجکت به خوبی کار میکنه! توی لوپ قبلی که سیم افشان بود خوب کار نمیکرد.

عدد تفکیک برای طلا 17 نشون داد و برای یک کتری از جنس روی حدود 90 و برای سیم چین آهنی 65. حالا نمیدونم تا چه حدی درسته.

نمیدونم نتایجم خوب بوده یا بد، از دوستانی که این سایز لوپ دارن نتایج خودشونو بگن. مهندس حمید خواهش میکنم شما هم نظرتونو بگید. باز اگه سوالی بود در خدمتم.
ممنون از همگی مخصوصا مهندس حمید عزیز.

انسان ها 10 دسته اند، دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

سه شنبه 30 آبان1396 - 8:11am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
بارها گفتیم سیم افشان برای لوپ عنکبوتی یا تخت زیاد خوب جواب نمیده و سیم لاکی بهترین گزینه هست. البته سیم مفتولی هم مشابه لاکی هست اما فرقش اینه که روکشی داره که باعث کوچک شدن قطر داخلی لوپ شده و برد رو کمی کاهش میده. بعلاوه بنظر میاد سیم شما مسی هم نباشه که در این صورت مناسب ساخت لوپ فلزیاب نیست! دیلی بالا نشون میده کیفیت این لوپ چندان مطلوب نبوده.
سینی 28 سانتی با لوپ 60 باید تا حدود 2 متر در فضای باز قابل سنس باشه. لذا بردی هم که گرفتین خیلی کم بوده! با توجه به این همه راهنمایی دقیق در فایل راهنما واقعا چه نیازی هست وقت و انرژی و هزینه خودتون رو به این صورت هدر بدین؟!
بارها توضیح دادیم فلز طلا در هیچ فلزیاب دارای تفکیکی صرفا بواسطه طلا بودن عدد یا کد تفکیک خاصی نداره! بنابراین عدد تفکیک 17 که میفرمایین فقط میتونه به طلای کوچک یا نازک تعلق داشته باشه وگرنه طلای بزرگتر یا ضخیمتر عدد تفکیک بیشتری داره. بهرحال اعداد تفکیک شما درست بنظر میرسن.

سه شنبه 30 آبان1396 - 5:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
بارها گفتیم سیم افشان برای لوپ عنکبوتی یا تخت زیاد خوب جواب نمیده و سیم لاکی بهترین گزینه هست. البته سیم مفتولی هم مشابه لاکی هست اما فرقش اینه که روکشی داره که باعث کوچک شدن قطر داخلی لوپ شده و برد رو کمی کاهش میده. بعلاوه بنظر میاد سیم شما مسی هم نباشه که در این صورت مناسب ساخت لوپ فلزیاب نیست! دیلی بالا نشون میده کیفیت این لوپ چندان مطلوب نبوده.
سینی 28 سانتی با لوپ 60 باید تا حدود 2 متر در فضای باز قابل سنس باشه. لذا بردی هم که گرفتین خیلی کم بوده! با توجه به این همه راهنمایی دقیق در فایل راهنما واقعا چه نیازی هست وقت و انرژی و هزینه خودتون رو به این صورت هدر بدین؟!
بارها توضیح دادیم فلز طلا در هیچ فلزیاب دارای تفکیکی صرفا بواسطه طلا بودن عدد یا کد تفکیک خاصی نداره! بنابراین عدد تفکیک 17 که میفرمایین فقط میتونه به طلای کوچک یا نازک تعلق داشته باشه وگرنه طلای بزرگتر یا ضخیمتر عدد تفکیک بیشتری داره. بهرحال اعداد تفکیک شما درست بنظر میرسن.

ممنون مهندس. مث اینکه دقیق نخوندین پست منو. لوپ من قطرش 34 سانتی متر هستش، نه 60 سانتی متر
سیم هم کاملا مسی هستش، فقط قلع اندوده (از قسمتی که سیمو قطع میکنم مس اون کاملا مشخص میشه.)
در ضمن این لوپ خیلی پایدار تر نشون میده از قبلی. اون لوپ قبلی با سیم افشان رو هم من زمانی ساختم که چیزی درمورد لوپ در راهنما توضیح داده نشده بود. بعدا که آپدیت کردید درمورد لوپ ها نوشتید.
دیلی هم با کمتر کردن عرض پالس همینطور پایینتر میاد تا حدود 22
این نتایج برای لوپ 34 سانتی چطوره؟ ( توی خونه تست گرفتم)

سه شنبه 30 آبان1396 - 6:18pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
خط اول مطلبتون نوشتین لوپ 60 قبلی با سیم افشان بود و ... :D بهرحال اگر این نتیجه برد برای لوپ 34 بوده باشه باز هم کم هست چون سینی 28 سانتی با لوپ 34 باید تا حدود 160 سانت قابل سنس باشه. عرض کردم این سیم چندان مناسب نیست! بهترین سیم برای این سایز لوپ 0.6 لاکی هست.
سیم شما درسته دارای مغزی مسی هست ولی روکش قلع و حتی روکش نقره هم باشه مناسب نیست و دیلی بالا به همین دلیل هست! قبلا عرض کردم این مدل سیمها رو شخصا تست کرده بودم. پایداری هم که میفرمایین در اثر دیلی بالا و همینطور برد کم بوده که همیشه در فلزیاب همینطور هست. هر چه برد کمتر ثبات و پایداری بهتر! بررسی بهتر یا بدتر شدن ثبات فقط تحت شرایط ثابت بودن برد معنی داره. وگرنه ارتباط معکوس بین برد و ثبات در همه فلزیاب ها چیزی عادی و ثابت شدست که بارها در موردش توضیح دادیم. اگر هم لوپ 60 قبلی رو با 34 فعلی مقایسه کردین که کلا کار اشتباهی هست چون فقط لوپهای هم اندازه رو میشه از نظر برد و ثبات مقایسه کرد وگرنه خود تفاوت اندازه لوپ فاکتور مهمی محسوب میشه!
با تغییر عرض پالس دیلی اتوماتیک حداکثر 2 واحد تغییر میکنه. اینکه میفرمایین با یک عرض پالس دیلی 29 بوده و روی عرض پالس دیگه دیلی 22 شده عادی نیست و نشان میده اشکالی در کار هست.
لطف کنین اخرین نسخه فایل راهنما رو ملاک قرار بدین و با دقت مطالعه کنین. هر توضیحی مربوط به قبل تر از اون دیگه از نظر من معتبر نیست چون به مرور زمان و با آزمون و خطا ها و بررسی های دقیق تر نتایج بهتری حاصل شده.

سه شنبه 30 آبان1396 - 7:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود دوستان .به شکرانه خداون بزرگ مرتبه و باتکیه برکوه علم.شکیبایی.متانت.قلبی چون دریای زلال ودانشمندی پربار بنام استاد مهندس حمید بنده هم فلزجوی خودم این غول نازنازی رو که الحق میشه گفت لورنز و ماینلب رو برابر بوده وحتی یک گردن ازونها دربعضی موارد بالاتر هست رو ساختم :x و اینجا باید یک تشکر وقدردانی بینهایت از این داشمند استاد بی بدیل و مردی به استوارو صبر و بردباری کوه بنمایم :ymhug: ...استاد دست مریزاد...ازخداوند مهربان ارزوی سربلندی و سلامت در کنارخانواده محترمتون رو خواستارم و عاجزانه تقاضا دارم چون گذشته پرقدرت در جهت به ایده ال رسیدن این افتخار ایرانی و افتخار ما بمانید و دانش اموزان این انجمن هم و بنده کمترین انشاالله بتونیم در این جهت سرسوزنی با تستهای میدانی و اعلام نتایج یاری برسونیم @};- :ymblushing: و جا داره همینجا اعلام کنم دوستان و عزیزان ما تا همیشه مدیون این مرد خدا هستیم و به گردن ماست حفظ حرمت و قدردانی و هرکس انشاالله نتیجه گرفت باید حق استادی رو حتما درنظر داشته باشه که این در مقابل لطف چنین استادی هیچ هم نیست...به امید برفراز رسیدن ...یک دنیا سپاسمندی

امین

سه شنبه 30 آبان1396 - 8:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
خط اول مطلبتون نوشتین لوپ 60 قبلی با سیم افشان بود و ... :D بهرحال اگر این نتیجه برد برای لوپ 34 بوده باشه باز هم کم هست چون سینی 28 سانتی با لوپ 34 باید تا حدود 160 سانت قابل سنس باشه. عرض کردم این سیم چندان مناسب نیست! بهترین سیم برای این سایز لوپ 0.6 لاکی هست.
سیم شما درسته دارای مغزی مسی هست ولی روکش قلع و حتی روکش نقره هم باشه مناسب نیست و دیلی بالا به همین دلیل هست! قبلا عرض کردم این مدل سیمها رو شخصا تست کرده بودم. پایداری هم که میفرمایین در اثر دیلی بالا و همینطور برد کم بوده که همیشه در فلزیاب همینطور هست. هر چه برد کمتر ثبات و پایداری بهتر! بررسی بهتر یا بدتر شدن ثبات فقط تحت شرایط ثابت بودن برد معنی داره. وگرنه ارتباط معکوس بین برد و ثبات در همه فلزیاب ها چیزی عادی و ثابت شدست که بارها در موردش توضیح دادیم. اگر هم لوپ 60 قبلی رو با 34 فعلی مقایسه کردین که کلا کار اشتباهی هست چون فقط لوپهای هم اندازه رو میشه از نظر برد و ثبات مقایسه کرد وگرنه خود تفاوت اندازه لوپ فاکتور مهمی محسوب میشه!
با تغییر عرض پالس دیلی اتوماتیک حداکثر 2 واحد تغییر میکنه. اینکه میفرمایین با یک عرض پالس دیلی 29 بوده و روی عرض پالس دیگه دیلی 22 شده عادی نیست و نشان میده اشکالی در کار هست.
لطف کنین اخرین نسخه فایل راهنما رو ملاک قرار بدین و با دقت مطالعه کنین. هر توضیحی مربوط به قبل تر از اون دیگه از نظر من معتبر نیست چون به مرور زمان و با آزمون و خطا ها و بررسی های دقیق تر نتایج بهتری حاصل شده.

ممنون مهندس جان
بله. درست میفرمایید. بهترین سیم همون لاکی هستش برای این سایز.
البته سیم لیتز دوستان میگن بهتره. حالا من نمیدونم چرا، چون اسکین افکت از فرکانسهای بسیار بالاتر شروع میشه، حدود 1 یا 2 مگاهرتز به بالا. نمیدونم از چه لحاظ بهتر از سیم معمولی لاکیه؟!
مسئله دیلی هم جالبه، وقتی عرض پالسو تا 280 افزایش میدم دیلی تا 36 افزایش پیدا میکنه! نمیدونم مشکل از کجاس
ولی آیرون ریجکت برام جالب بود که با این کویل خیلی خوب و دقیق عمل میکنه. حتما با کویل بهتر نتیجه بهتر هم خواهد بود.

سه شنبه 30 آبان1396 - 8:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید چجوری محاسبه کنیم که با فلان کویل حداکثر برد برای مثلا سکه 200 تومنی چقدره؟ یا برای سینی 30 سانتی و...؟
فرمولش چیه، اگه فرمول داشته باشه راحت میشه هر کویلی رو محک زد

سه شنبه 30 آبان1396 - 9:35pm
مدیر کل
مدیر کل

amin.rahjoo نوشته است:
درود دوستان .به شکرانه خداون بزرگ مرتبه و باتکیه برکوه علم.شکیبایی.متانت.قلبی چون دریای زلال ودانشمندی پربار بنام استاد مهندس حمید بنده هم فلزجوی خودم این غول نازنازی رو که الحق میشه گفت لورنز و ماینلب رو برابر بوده وحتی یک گردن ازونها دربعضی موارد بالاتر هست رو ساختم :x و اینجا باید یک تشکر وقدردانی بینهایت از این داشمند استاد بی بدیل و مردی به استوارو صبر و بردباری کوه بنمایم :ymhug: ...استاد دست مریزاد...ازخداوند مهربان ارزوی سربلندی و سلامت در کنارخانواده محترمتون رو خواستارم و عاجزانه تقاضا دارم چون گذشته پرقدرت در جهت به ایده ال رسیدن این افتخار ایرانی و افتخار ما بمانید و دانش اموزان این انجمن هم و بنده کمترین انشاالله بتونیم در این جهت سرسوزنی با تستهای میدانی و اعلام نتایج یاری برسونیم @};- :ymblushing: و جا داره همینجا اعلام کنم دوستان و عزیزان ما تا همیشه مدیون این مرد خدا هستیم و به گردن ماست حفظ حرمت و قدردانی و هرکس انشاالله نتیجه گرفت باید حق استادی رو حتما درنظر داشته باشه که این در مقابل لطف چنین استادی هیچ هم نیست...به امید برفراز رسیدن ...یک دنیا سپاسمندی

امین

خیلی ممنون از شما. لطف دارین. :ymhug: @};-

سه شنبه 30 آبان1396 - 10:11pm
مدیر کل
مدیر کل

hamedtaran نوشته است:
ممنون مهندس جان
بله. درست میفرمایید. بهترین سیم همون لاکی هستش برای این سایز.
البته سیم لیتز دوستان میگن بهتره. حالا من نمیدونم چرا، چون اسکین افکت از فرکانسهای بسیار بالاتر شروع میشه، حدود 1 یا 2 مگاهرتز به بالا. نمیدونم از چه لحاظ بهتر از سیم معمولی لاکیه؟!
مسئله دیلی هم جالبه، وقتی عرض پالسو تا 280 افزایش میدم دیلی تا 36 افزایش پیدا میکنه! نمیدونم مشکل از کجاس
ولی آیرون ریجکت برام جالب بود که با این کویل خیلی خوب و دقیق عمل میکنه. حتما با کویل بهتر نتیجه بهتر هم خواهد بود.

سیم لیتز شاید فقط اندکی بهتر هست ولی مهم اینه که ما در ایران به این سیم دسترسی نداریم و اگر هم باشه قیمتش در حدی بالاست که ممکنه ارزششو نداشته باشه. بیشتر تفاوت بلحاظ اثر خازنی کمتر هست. اسکین افکت در فلزیاب ها که نهایتا با رنج فرکانسی کیلوهرتز سر و کار دارن مطرح نیست.
در خصوص دیلی عرض کردم نباید اینطور باشه. احتمال میدم بدلیل جنس سیم باشه! اصولا هیچ یک از سیمهای قلع اندود یا حتی نقره اندود بعنوان سیم لوپ جواب خوبی نداده.

سه شنبه 30 آبان1396 - 10:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2372 , 2373 , 2374 , 2375 , 2376 , 2377 , 2378 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof , Google , مهرابی و 127 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure