خواهش میکنم.
خط اول مطلبتون نوشتین لوپ 60 قبلی با سیم افشان بود و ...

بهرحال اگر این نتیجه برد برای لوپ 34 بوده باشه باز هم کم هست چون سینی 28 سانتی با لوپ 34 باید تا حدود 160 سانت قابل سنس باشه. عرض کردم این سیم چندان مناسب نیست! بهترین سیم برای این سایز لوپ 0.6 لاکی هست.
سیم شما درسته دارای مغزی مسی هست ولی روکش قلع و حتی روکش نقره هم باشه مناسب نیست و دیلی بالا به همین دلیل هست! قبلا عرض کردم این مدل سیمها رو شخصا تست کرده بودم. پایداری هم که میفرمایین در اثر دیلی بالا و همینطور برد کم بوده که همیشه در فلزیاب همینطور هست. هر چه برد کمتر ثبات و پایداری بهتر! بررسی بهتر یا بدتر شدن ثبات فقط تحت شرایط ثابت بودن برد معنی داره. وگرنه ارتباط معکوس بین برد و ثبات در همه فلزیاب ها چیزی عادی و ثابت شدست که بارها در موردش توضیح دادیم. اگر هم لوپ 60 قبلی رو با 34 فعلی مقایسه کردین که کلا کار اشتباهی هست چون فقط لوپهای هم اندازه رو میشه از نظر برد و ثبات مقایسه کرد وگرنه خود تفاوت اندازه لوپ فاکتور مهمی محسوب میشه!
با تغییر عرض پالس دیلی اتوماتیک حداکثر 2 واحد تغییر میکنه. اینکه میفرمایین با یک عرض پالس دیلی 29 بوده و روی عرض پالس دیگه دیلی 22 شده عادی نیست و نشان میده اشکالی در کار هست.
لطف کنین اخرین نسخه فایل راهنما رو ملاک قرار بدین و با دقت مطالعه کنین. هر توضیحی مربوط به قبل تر از اون دیگه از نظر من معتبر نیست چون به مرور زمان و با آزمون و خطا ها و بررسی های دقیق تر نتایج بهتری حاصل شده.