انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 22 خرداد1404 - 8:15pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2370 , 2371 , 2372 , 2373 , 2374 , 2375 , 2376 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

Batman1972 نوشته است:
ضمناً وقتی باطری رو وصل میکنم بعد از مدتی رگولاتور 7812 شروع میکنه به داغ شدن فکر میکنم معنیش اینه که به قسمت هایی از مدار برق میرسه اما چرا روشن نمیشه دیگه عجیبه !

با سلام
بنده به این مشکل برخورده بودم که مشکل از خرابی خازنهای 4700 بود که پایه هاشون اتصالی میداد بین مثبت و منفی ، و با تعویض مشکل رفع شد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 24 آبان1396 - 1:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
پایین بودن اعداد به این صورت معمولا در اثر نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم هست. اگر در خانه فلزیاب رو تست میکنین دقت کنین لوپ رو جایی قرار بدین که بطور مطمئن فلزی در نزدیکی اون نباشه وگرنه اعداد پایین میاد. استفاده از برخی کانکتورهای فلزی برای اتصال لوپ هم میتونه تاثیر مشابهی داشته باشه. این موضوع به خازنها ارتباطی نداره و بنظر میاد آیسی 357 شما هم اصلی هست.

باسلام
مهندس حمید بزرگوار عرض ارادت @};-
عرض کنم که به دلیل کمبود کانکتور پلاستیکی با کیفیت خیلی ها از کانکتور فلزی استفاده میکنن ، سوال بنده اینه که اگر بدنهء کانکتور رو به قسمت شیلد مدار اتصال بدیم موردی داره ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 24 آبان1396 - 1:23pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. @};-
در مورد توصیه به عدم استفاده از کانکتور فلزی بطور مفصل توضیح دادیم. ظاهرا باز هم برای برخی دوستان جای سوال داره که علت چی هست؟! چیزی که شما بصورت کاهش اعداد هنگام استفاده از کانکتور فلزی مشاهده میکنین حاصل تغییر موج میرای بازگشتی هست که در اثر حضور فلز یکپارچه پیرامون سیم مغزی کابل اتفاق میفته و تاثیری شبیه سنس یک فلز ضعیف توسط فلزیاب رو ایجاد میکنه. مقدار این تاثیر به جنس کانکتور بستگی داره که اگر از نوع آهنی باشه اثرش بیشتر هست و همینطور جنس مغزی کابل هم تاثیر داره! مثلا ترکیب کانکتور آهنی و کابلی که مغزی مفتولی ضخیم داره بیشترین تغییر در موج و کاهش در اعداد رو ایجاد میکنه که نهایتا منجر به عدم کارکرد دقیق تفکیک و اندکی افت برد خواهد شد. برخی دوستان اظهار میکنن هر کانکتوری دارای پین فلزی هست! در حالیکه اصلا وجود پین و اتصالات عادی هیچ تاثیری نداره و مشکل قرارگیری یک فلز یکپارچه ضخیم دور مغزی کابل هست که حالت سنس یک فلز ضعیف رو داره. این مساله در همه فلزیاب ها رخ میده ولی چون ما در اینجا اعداد 3 گانه رو بصورت نوعی اسکوپ روی دستگاه در اختیار داریم بوضوح قابل مشاهده هست.
بنده مساله کمبود کانکتور پلاستیکی رو قبول ندارم چون عینا در فروشگاههای مختلف دهها مدل از این کانکتورها رو دیدم! اصلا نیاز نیست شکل خاصی داشته باشه یا حتما ضد آب باشه. در همین حد که 2 پین رو بصورت محکم متصل بکنه کفایت میکنه.
در صورت استفاده از کانکتور فلزی ؛ اتصال بدنه اون به شیلد نه تنها موردی نداره بلکه کار مثبتی هم هست ولی اگر مقصود این باشه که با انجام این اتصال تاثیر منفی فلز خنثی بشه باید عرض کنم اینطور نیست!

چهارشنبه 24 آبان1396 - 3:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Batman1972 نوشته است:
pmd جان عزیز ممنون از اینکه لطف میکنی راهنمایی میکنی عرض کنم خدمتت وقتی پراب منفی مولتی متر رو میزنم به منفی باطری و پراب مثبت رو میزنم به پایه های مقاومت های r3 و r4 مقدار 0.46 رو نشون میده !! این چه معنی میده ؟

دوست من بهتره رگولاتورها رو خارج از مدار چک کنید و دوباره جاگذاری کنید در مورد مدار شما مشکل باید در تغذیه باشه

چهارشنبه 24 آبان1396 - 6:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
باسلام
عرض کنم که به دلیل کمبود کانکتور پلاستیکی با کیفیت خیلی ها از کانکتور فلزی استفاده میکنن ، سوال بنده اینه که اگر بدنهء کانکتور رو به قسمت شیلد مدار اتصال بدیم موردی داره ؟

سلام
میتونین از این کانکتور استفاده کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 24 آبان1396 - 2:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
great-arman نوشته است:
مهدی نوشته است:
باسلام

سلام

شدنش که میشه ولی ایرادی که داره اینه که هیچ پیچ ،پین ویاقفلی نداره که نقطه اتصال رو محکم نگهداره و مانع از حرکت اون بشه ودر حین حرکت لوپ ممکنه دستگاه خودبه خود از بالانس خارج بشه

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 25 آبان1396 - 3:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید سوالی که شاید تکراری باشه ولی بنده ندیدم.
ایا امکانش هست که تشخیص عمق هدف زیر خاک (البته حدودی) به فایل هگز فلزجو اضافه کرد؟

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

جمعه 25 آبان1396 - 12:14am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله سوال خیلی تکراری هست! این موضوع بقدری مهم بود که اگر بلحاظ فنی امکان داشت از همون ورژن 1 در دستگاه قرار میدادم! خلاصه عرض کنم در هیچ فلزیاب پالسی مطلقا چنین امکانی وجود نداره و فقط برخی سودجویان از چیزی مثل همین میتر سنس فلزجو برای نمایش عمق استفاده کردن که با چند تست ساده میشه متوجه شد دروغی بیش نیست. وگرنه در سیستمهای معتبر پالسی نظیر سری GPX مینلب و لورنز و غیره شما اصلا نمایشگر عمق نمیبینین. این قابلیت بصورت ضعیف فقط در برخی فلزیاب های وی ال اف پیشرفته وجود داره که البته اون هم فقط در عمق کم و با خطای زیاد عمل میکنه. در هر صورت در فلزیاب نباید بدنبال نمایشگر عمق بود. تنها از روی مقایسه میتر سنس هدف حداقل توسط دو کویل با ابعاد متفاوت و توام با حجم گیری میشه بر اساس تجربه عمق رو تخمین زد.

جمعه 25 آبان1396 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس عزیز @};-

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

جمعه 25 آبان1396 - 12:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

great-arman نوشته است:
مهدی نوشته است:
باسلام

سلام

سلام دوست عزیز
میشه بفرمائید که این مدل کانکتور رو از کجا میشه تهیه کرد و ایا اینترنتی میشه خرید کرد؟

جمعه 26 آبان1396 - 12:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2370 , 2371 , 2372 , 2373 , 2374 , 2375 , 2376 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof , Google , مهرابی و 127 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure