نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. اگر تنظیم ویژه ای لازم بود که حتما ذکر میکردیم! زیاد روی تنظیمات حساس نباشین. فقط مفهوم و تاثیر هر کدوم رو یاد بگیرین تا در هر موقعیتی بتونین با تغییر تنظیمات جواب بهتری بگیرین. تنظیمات برای لوپ 60 و فریم 1 متری چندان تفاوتی نداره. فقط ممکنه برای لوپ 60 اسپید 7 و برای فریم 1 اسپید 6 مناسب تر باشه. البته حتی این هم بین اپراتورهای مختلف فرق داره و به سلیقه و نحوه اپراتوری و هدف اپراتور بستگی داره!
|
چهارشنبه 16 آبان1396 - 12:49am |
|
 |
samiar
کاربر فعال
|
sajadm2 نوشته است: samiar نوشته است: با سلام به مهندس حمید عزیز وبقیه دوستان..مدار بنده وقتی لوپ رو وصل میکردم خاموش وبا قطع لوپ مجددا روشن میشد دوستان فرمودن که مشکل یا از ۱۷۰ هست یا ۸۴۰ .با تعویض ۱۷۰ مدارم دیگه روشن نمیشه لطف بفرمایید اشکال از کدوم قطعه میتونه باشه...با تشکر از زحمات بی وقفه حمید عزیز... با اجازه مهندس درود دوست عزیز رگولاتور 12 و 5 رو چک کن مدار هم چک کن اتصال کوتاه به علت قلع اضافه نشده باشه درود.رگولاتور ۱۲ وBs170رو تعویض کردم درست شد ولی دستگاه دیلی اتوماتش روی ۱۰ قفل کرده وحرکتی نداره بالانس میشه ولی دیلی اتومات روی ۱۰ مونده ولی دیلی دستی موردی نداره و تنظیم میشه با تشکر
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 9:15am |
|
 |
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
مشکل شما از سیم پیچی لوپ و یا نوع جنس سیم لوپ هست.
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 10:13am |
|
 |
samiar
کاربر فعال
|
هنرجو نوشته است: مشکل شما از سیم پیچی لوپ و یا نوع جنس سیم لوپ هست. درود..نه جانم دو ساله دارم از این لوپها و دستگاه استفاده میکنم ایرادی نداشت اخیرا بعد از تعویض ۱۷۰ ورگولاتور ۱۲ اینجوری شدمهندس حمید عزیز ایراد از کجا میتونه باشه.....در ضمن مهندس حمید ایا از lf157H هم میشه استفاده کرد یا خیر ممنون از شما وارزوی موفقیت برای همه دوستان
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 11:38am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
رگولاتور و BS170 روی دیلی لوپ اثری ندارن! دیلی 10 میتونه از مشخصات لوپ یا کابل لوپ یا اشکال در یکی از قطعات اطراف آیسی 357 باشه. بله به LF157H در راهنما هم اشاره کردیم و در واقع این شماره اصلی و نظامی و بهترین آیسی هست که میتونین برای این مدار استفاده کنین.
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 2:58pm |
|
 |
samiar
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: رگولاتور و BS170 روی دیلی لوپ اثری ندارن! دیلی 10 میتونه از مشخصات لوپ یا کابل لوپ یا اشکال در یکی از قطعات اطراف آیسی 357 باشه. بله به LF157H در راهنما هم اشاره کردیم و در واقع این شماره اصلی و نظامی و بهترین آیسی هست که میتونین برای این مدار استفاده کنین. درود بر مهندس حمید عزیز وممنون از حسن توجه شما مهندس جان من دوسالی هست که از فلزجو استفاده میکنم وهمه چیز خوب بود ولی متاسفانه سیمی که از برد به کانکتور میاد رو اشتباها به محل شیلد متصل کردم که رگولاتور ۱۲ سوخت تعویض کردم درست شد ولی همونطور که عرض کردم دیلی رو از ۱۰ بیشتر نشون نمیده که فرمودی مشکل از یکی از قطعات اطراف ۳۵۷ هست ولی مشکل دیگه اینه که برد دستگاه به طرز عحیبی ک م شده جوری که تا سکه رو به لوپ نچسبونم مشخصات تفکیک ظاهر نمیشه لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست..با تشکر
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 1:40pm |
|
 |
hasanzade
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. اگر تنظیم ویژه ای لازم بود که حتما ذکر میکردیم! زیاد روی تنظیمات حساس نباشین. فقط مفهوم و تاثیر هر کدوم رو یاد بگیرین تا در هر موقعیتی بتونین با تغییر تنظیمات جواب بهتری بگیرین. تنظیمات برای لوپ 60 و فریم 1 متری چندان تفاوتی نداره. فقط ممکنه برای لوپ 60 اسپید 7 و برای فریم 1 اسپید 6 مناسب تر باشه. البته حتی این هم بین اپراتورهای مختلف فرق داره و به سلیقه و نحوه اپراتوری و هدف اپراتور بستگی داره! مرسی مهندس حمید عزیز امروز یا فردا میرم صحرا برای تست دستگاه ببینم بالاخره چی از اب در میاد البته حتما که خوب و عالی جواب میده چون دیدم که اکثرا که ساختن راضی هستن از شما هم بابت زحماتی که کشیدی تشکر میکنم
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 1:42pm |
|
 |
arshia91
|

samiar نوشته است: حمید نوشته است: رگولاتور و BS170 روی دیلی لوپ اثری ندارن! دیلی 10 میتونه از مشخصات لوپ یا کابل لوپ یا اشکال در یکی از قطعات اطراف آیسی 357 باشه. بله به LF157H در راهنما هم اشاره کردیم و در واقع این شماره اصلی و نظامی و بهترین آیسی هست که میتونین برای این مدار استفاده کنین. درود بر مهندس حمید عزیز وممنون از حسن توجه شما مهندس جان من دوسالی هست که از فلزجو استفاده میکنم وهمه چیز خوب بود ولی متاسفانه سیمی که از برد به کانکتور میاد رو اشتباها به محل شیلد متصل کردم که رگولاتور ۱۲ سوخت تعویض کردم درست شد ولی همونطور که عرض کردم دیلی رو از ۱۰ بیشتر نشون نمیده که فرمودی مشکل از یکی از قطعات اطراف ۳۵۷ هست ولی مشکل دیگه اینه که برد دستگاه به طرز عحیبی ک م شده جوری که تا سکه رو به لوپ نچسبونم مشخصات تفکیک ظاهر نمیشه لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست..با تشکر دوست عزیز پشت برد رو بصورت خیلی دقیق برسی کن پایه یکی از قطعاتو اشتباهی لحیم کردی . نکته دوم حتمن از روغن لحیم با کمی لحیم دوباره لحیم کن هرجایی که لحیم نگرفته محکم بشه . بجز این هیچ مشکل دیگه ای نداره . اگه میتونی از پشت و جلو بردت بصورت باکیفیت عکس بفرست برسی کنیم
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 3:20pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
samiar نوشته است: درود بر مهندس حمید عزیز وممنون از حسن توجه شما مهندس جان من دوسالی هست که از فلزجو استفاده میکنم وهمه چیز خوب بود ولی متاسفانه سیمی که از برد به کانکتور میاد رو اشتباها به محل شیلد متصل کردم که رگولاتور ۱۲ سوخت تعویض کردم درست شد ولی همونطور که عرض کردم دیلی رو از ۱۰ بیشتر نشون نمیده که فرمودی مشکل از یکی از قطعات اطراف ۳۵۷ هست ولی مشکل دیگه اینه که برد دستگاه به طرز عحیبی ک م شده جوری که تا سکه رو به لوپ نچسبونم مشخصات تفکیک ظاهر نمیشه لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست..با تشکر خواهش میکنم. تعویض ماسفت و خازنهای 11 و 12 رو هم مد نظر قرار بدین.
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 3:56pm |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان فلز جویی .مهندس حمید با شرمندگی کامل چندتا سوال دارم . راستش دوستانی که لوپ فلز جو رو خریدن از بردش و سکوتش خیلی تعریف کردم حالا مهندس جان برای لوپ فلز جو که مهندس مجتبی برای فروش گذاشته (لوپ 60) 1- از چه نوع سیمی استفاده کرده؟افشان یا لاکی؟ و چند میل؟ 2- نوع پیچیدن سیم عنکوتیه یا ساده؟؟ مهندس حمید بازم شرمندتم اگه میدونید میشه سوال هامو جواب بدید چون فلز جو مال شماست و مهندس مجتبی راستش من چندتا لوپ ساختم ولی اون برد و سکوت مورد رضایت رو نداشت ولی دوستان از لوپ ساخت مهندس مجتبی تعریف کردن حالا اگه راه داره برای ساختش کمکم کنید با تشکر
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 11:00pm |
|
 |
|