انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 20 خرداد1404 - 9:55am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2365 , 2366 , 2367 , 2368 , 2369 , 2370 , 2371 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

sajadm2 نوشته است:
درود
مهندس بخاطر تمام زحمت هایی که میکشی سپاسگزارم
بنده مشکلم رفع شد
دیود 4148 تعویض کردم یه پروگرام زدم ردیف شد
یه لوپ 60 با سیم لاکی 0ّ.8 با 17 دور و قطر داخلی 57 دیلی اتو 22 اعداد سه گانه نزدیک همون اعداد پیشنهادی یه فلز 27 در 37 رو با سنس 20 سنس کرد در میحط حیاط خانه با فاصله 200 سانت ایا این فاصله سنس خوب هست یا با این لوپ بیشتر هم میشه؟
و بهترین تنطیمات برای استان لرستان چی میتونه باشه (یا این به تجربه اپراتور برمی گرده؟ )

خواهش میکنم. خسته نباشین.
برای لوپ 60 سیم لاکی 0.7 مناسب تر بود با این حال 0.8 هم بد نیست. فلز مورد نظر شما با لوپ 60 تا حدود 2.2 متر امکان سنس داره و لذا برد 2 متر برای شما در حیاط کاملا مناسب بنظر میرسه.
تنظیمات به استان ربطی نداره! بسته به شرایط زمین ممکنه در فواصل حتی چند صد متری نسبت به هم بهتر باشه کمی تنظیمات تغییر بکنه. با این حال خیلی روی تنظیمات حساس نباشین. تنظیمات ایده آل برای بهترین حالت جوابگیری و در صورتی مهم هست که بخواین وسواس بخرج بدین. وگرنه همون تنظیمات پیشفرض مشابه اغلب فلزیاب های پالسی به شما جواب میده و دقیق ترش رو فقط خودتون میتونین بر اساس نحوه اپراتوری و هدف مورد نظر و شرایط زمین و لوپ با تست و کسب تجربه بدست بیارین. مهم این هست که مفهوم و تاثیر تغییر هر تنظیم رو بدرستی درک کنین و این هم مفصلا در راهنما توضیح داده شده.

دوشنبه 15 آبان1396 - 2:53pm
مدیر کل
مدیر کل

Rlo نوشته است:
سلام دوستان ... وقت همگی بخیر . اقا ما مدارو مونتاژ کردیم منتها همش سنس داره برد بسیار کم ال اف اصلیه ماسفت هم 11nm80 اعداد سگانه همه تو رنج 700 هستن و با اینکه ولتاژ 20 بهش وصله تو ال سی دی مینویسه 28 ولت ... جای بسی تعجبه

اینطور که مشخصه مدار شما بیش از یک ایراد داره! باید بگردین و ایرادات رو پیدا کنین. در ضمن ماسفتی که فرمودین مورد تایید نیست.

دوشنبه 15 آبان1396 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sajadm2 نوشته است:
درود
مهندس بخاطر تمام زحمت هایی که میکشی سپاسگزارم
بنده مشکلم رفع شد
دیود 4148 تعویض کردم یه پروگرام زدم ردیف شد
یه لوپ 60 با سیم لاکی 0ّ.8 با 17 دور و قطر داخلی 57 دیلی اتو 22 اعداد سه گانه نزدیک همون اعداد پیشنهادی یه فلز 27 در 37 رو با سنس 20 سنس کرد در میحط حیاط خانه با فاصله 200 سانت ایا این فاصله سنس خوب هست یا با این لوپ بیشتر هم میشه؟
و بهترین تنطیمات برای استان لرستان چی میتونه باشه (یا این به تجربه اپراتور برمی گرده؟ )

خواهش میکنم. خسته نباشین.
برای لوپ 60 سیم لاکی 0.7 مناسب تر بود با این حال 0.8 هم بد نیست. فلز مورد نظر شما با لوپ 60 تا حدود 2.2 متر امکان سنس داره و لذا برد 2 متر برای شما در حیاط کاملا مناسب بنظر میرسه.
تنظیمات به استان ربطی نداره! بسته به شرایط زمین ممکنه در فواصل حتی چند صد متری نسبت به هم بهتر باشه کمی تنظیمات تغییر بکنه. با این حال خیلی روی تنظیمات حساس نباشین. تنظیمات ایده آل برای بهترین حالت جوابگیری و در صورتی مهم هست که بخواین وسواس بخرج بدین. وگرنه همون تنظیمات پیشفرض مشابه اغلب فلزیاب های پالسی به شما جواب میده و دقیق ترش رو فقط خودتون میتونین بر اساس نحوه اپراتوری و هدف مورد نظر و شرایط زمین و لوپ با تست و کسب تجربه بدست بیارین. مهم این هست که مفهوم و تاثیر تغییر هر تنظیم رو بدرستی درک کنین و این هم مفصلا در راهنما توضیح داده شده.

مهندس برد لوپها و سنس فلز رو از فرمول خاصی میگین یا از روی تجربه.

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

دوشنبه 15 آبان1396 - 7:31pm
مدیر کل
مدیر کل

بله قبلا هم چند بار سوال شد و عرض کردم از نظر علمی فرمول خاصی داره که البته تستهای تجربی هم اون رو تایید میکنه. این چیزی هست که بنده بهش رسیدم و نمیتونم فرمولش رو بیان کنم.

دوشنبه 15 آبان1396 - 7:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
Rlo نوشته است:
سلام دوستان ... وقت همگی بخیر . اقا ما مدارو مونتاژ کردیم منتها همش سنس داره برد بسیار کم ال اف اصلیه ماسفت هم 11nm80 اعداد سگانه همه تو رنج 700 هستن و با اینکه ولتاژ 20 بهش وصله تو ال سی دی مینویسه 28 ولت ... جای بسی تعجبه

اینطور که مشخصه مدار شما بیش از یک ایراد داره! باید بگردین و ایرادات رو پیدا کنین. در ضمن ماسفتی که فرمودین مورد تایید نیست.

با سلام
بله مهندس درست فرمایش کردن ، ماسفتهای از رنج nm اصلا برای فلزجو مناسب نیست چون اعداد سگانه دیباگ رو خراب میکنه به علت مشخصات داخلی ماسفت ! قبلا هم چنین بار اعلام شده ، برای همینه که اعداد سگانه مدارتون همه تو رنج 700 هستن ! قواعد و نکات ریز و کلید همین مدار به ظاهر کوچیک داره که خیلیها در رعایت و ساخت با کیفیت و بدست آوردن نتیجه معقول و منطقی ناکام هستن ! حالا میشه درک کرد که پس برنامه هگز این دستگاه چقدر با تمرکز و زحمت زیاد بدست آمده !!! سپاس از مهندس حمید عزیز :-BD @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 16 آبان1396 - 1:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به مهندس حمید عزیز
من مدار فلزجو رو تازه ساختم و در مورد اپراتوری و نکات فنی اون اطاعات زیادی ندارم در درجه اول میخواستم که بدونم با استفاده از لوپ های 30 و 45 و 60 و یک متری یه سکه 500 تومنی و یه صفحه مسی با ابعاد 10 در 10 رو از چه فاصله ای بزنه خوبه ای سی 357 من فلزی هست و کلیه مقاومت ها از جنس مرغوب و خازن ها هم به همون شکل و اون سه خازنی رو هم که در راهنما فرموده بودین که تانتالیوم باشه از نوع تانتالیوم استفاده کردم و همچنین ماسفت من 11nk100 هست اما احساس میکنم که برد دستگاهم کمه با وجود اینکه کلیه سیم کشی ها کوتاهه و از حداکثر میزان سیم کشی استفاده کردم در پایان عکس مدارم رو میگذارم تا بتونید بهتر راهنمایی بفرمایید باتشکر از زحمتی که می کشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 16 آبان1396 - 4:07pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
از نظر کیفیت مونتاژ مشکل خاصی در تصویر شما نمیبینم. اما از حیث برد در مواردی که درخواست کردین ؛ حداکثر حدودی برد در فضای باز به صورت زیر هست:

سکه 500 تومنی سفید:
لوپ 30: بین 40 تا 45 سانت - لوپ 45: حدود 50 سانت - لوپ 60: بین 50 تا 60 سانت(کاملا بستگی به نوع لوپ و کیفیت پیچیدن سیم پیچ داره) - فریم 1 متری: تقریبا سکه رو در مرکز سنس نمیکنه.

مس 10 در 10 سانت:
لوپ 30: 95 سانت - لوپ 45: 1.1 متر - لوپ 60: 1.2 متر - فریم 1 متری: 1.4 متر.

سه شنبه 16 آبان1396 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس با حساسیت ۱۸ یا ۲۰؟

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

سه شنبه 16 آبان1396 - 7:05pm
مدیر کل
مدیر کل

ملاک من برای برد نهایی درجه حساسیت 18 هست. با حساسیت 20 ممکنه برد خیلی بیشتری بدست بیاد که از نظر من در رنج برد مفید دستگاه تلقی نمیشه! از طرف دیگه نتیجه تست روی حساسیت 17 یا حتی 16 هم خیلی تفاوتی با ارقام ذکر شده نداره.

سه شنبه 16 آبان1396 - 7:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

متشکرم مهندس حمید عزیز شماهم خسته نباشید
در مورد تنظیمات دستگاه هم اگرمیشه لطف بفرمائید برای لوپ 60 و لوپ 1 متری چجوری تنظیم کنم
:x :x :x

سه شنبه 16 آبان1396 - 11:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2365 , 2366 , 2367 , 2368 , 2369 , 2370 , 2371 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 217 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure