انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 18 خرداد1404 - 1:04am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2342 , 2343 , 2344 , 2345 , 2346 , 2347 , 2348 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود خدمت مهندس حمید و سایر اساتید و دوستان گل
بالاخره ماسفت stw11nk100 رو روی برد فلزجو نصب کردم اول اینکه در خصوص نصب درست مثل irf840 جا زدم البته طبق دیتا شیتی که دیدم ظاهرا درین پایه یک هست اما بعد از تست وقتی لوپ 60 سانتی رو وصل می کنم با دیلی 14 می شناسه و وفتی لوپ 30 رو وصل می کنم با دیلی 19 و اعداد سه گانه برای لوپ 30 به این صورت هست ایا به نظر شما درست داره کار می کنه یا نه اگر نه ایراد از کجاست A=235 B=665 c=786
باسپاس از شما گرامی

جمعه 14 مهر1396 - 3:37am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
جهت نصب 11NK100 و IRF840 یکی هست. یعنی برای هر دو نوشته های روی ماسفت به سمت خازنهای 4700 میکرو قرار میگیره.
اعداد و دیلی لوپ 30 که درست هست. اما دیلی لوپ 60 کم هست که ممکنه از مشخصات خود لوپ باشه و مثلا ظرفیت پایینی داشته باشه. نهایتا تست برد و تفکیک مشخص میکنه دستگاه سالم هست یا خیر.

جمعه 14 مهر1396 - 3:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود مهندس جان
سلامت باشی
هنوز وقت نکردم ببرم میدان تستم که ببینم چی جواب میده اما با لوپ 30 لوله گاز زیر زمین داخل کوچمون رو با میتر 999 و ایدی 40 و فریت 89 می گرفت

جمعه 14 مهر1396 - 3:57am
مدیر کل
مدیر کل

اینجوری از فلزیاب تست اولیه نمیگیرن! شما حداقل با یک سکه 500 تومنی میتونی داخل خونه تست کنی اگر با لوپ 30 حداقل 40 سانت و با لوپ 60 حدود 50 سانت سنس داشتین و عدد تفکیک یا ID دور و بر 40 بود دستگاه در حالت کلی سالم هست. البته هر چه لوپها بخصوص لوپ 60 از فلزات اطراف و کف و سقف و دیوارها بیشتر فاصله داشته باشن نتیجه دقیق تری بدست میاد. انجام این تست چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره و نمیدونم چرا بسیاری از دوستان بجای انجام چنین تست ساده ای مسافت طولانی طی میکنن و تازه در مکان مورد نظر متوجه میشن دستگاهشون ایراد عمده ای داره که میتونستن براحتی در منزل متوجه بشن!

جمعه 14 مهر1396 - 3:38pm
آواتار کاربر

سلام و دروود به اساتید محترم و دوستان
میخواستم سوال کنم که این مداری که تو سایت کیت فروشی کلاهبردار بفروش میره دقیقا خوده fpiهست و واقعا فایل پروگرامش به صورت نا محدود هست،اصلا این فروشگاه با شما هماهنگ هست یا شخص دیگری اقدام به فروش کرده

جمعه 14 مهر1396 - 9:05pm
آواتار کاربر

دوستان من دانشجو هستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید میخواستم با کم ترین هزینه یه برد با کیفیت fpi اماده بخرم توانه مالی ندارم دستگاه اماده شده fpiبخرم. لطفا منو راهنمایی کنید

جمعه 14 مهر1396 - 10:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
اینجوری از فلزیاب تست اولیه نمیگیرن! شما حداقل با یک سکه 500 تومنی میتونی داخل خونه تست کنی اگر با لوپ 30 حداقل 40 سانت و با لوپ 60 حدود 50 سانت سنس داشتین و عدد تفکیک یا ID دور و بر 40 بود دستگاه در حالت کلی سالم هست. البته هر چه لوپها بخصوص لوپ 60 از فلزات اطراف و کف و سقف و دیوارها بیشتر فاصله داشته باشن نتیجه دقیق تری بدست میاد. انجام این تست چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره و نمیدونم چرا بسیاری از دوستان بجای انجام چنین تست ساده ای مسافت طولانی طی میکنن و تازه در مکان مورد نظر متوجه میشن دستگاهشون ایراد عمده ای داره که میتونستن براحتی در منزل متوجه بشن!

درود گرامی باز که امپر چسبوندی مهندس جان به خدا به پیر به پیغمبر من بی گناهم ^:)^ خونه من اسکلت فلزی هست و باور کن حتی داخل هال خونه که وایستی باز لوپ قشنگ تیراهنای سقف یا کف خونه رو می گیره :)) خلاصه دوست داریم و حتما با یه سکه محکی میزنم ببینم چی میشه

جمعه 14 مهر1396 - 10:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود خدمت مهندس گرامی
الان لوپ 30 با مقاومت 1.3 اهم و اندوکتانس 373 میکرو هانری و مشخصات دستگاه S16 D30 F100 P200 و یه سکه 500 تومانی رو ازمایش کردم اعداد سه گانه
A193 B604 C747 هست و دیلی اتوماتیک 16 بود از فاصله 32 سانتی سنس دارم ID=44, FER=68 هست
حالا بفرمائید که خوبه یا بده و ایا تنظیمات دستگاه رو دستکاری کنم یا روی همین اعداد باشن با سپاس از شما

جمعه 14 مهر1396 - 11:35pm
مدیر کل
مدیر کل

GOLD نوشته است:
سلام و دروود به اساتید محترم و دوستان
میخواستم سوال کنم که این مداری که تو سایت کیت فروشی کلاهبردار بفروش میره دقیقا خوده fpiهست و واقعا فایل پروگرامش به صورت نا محدود هست،اصلا این فروشگاه با شما هماهنگ هست یا شخص دیگری اقدام به فروش کرده

ظاهرا همین طرح هست. در یک کلام بنده به عنوان طراح و خالق این اثر به هیچ عنوان رضایتی بابت این سودجویی ها ندارم و مسئولیتی هم در قبال اشکالات احتمالی محصولی که ارائه میکنن نمیپذیرم. تنها محصول تجاری مورد تایید و رضایت بنده چیزی هست که آقا مجتبی از طریق این انجمن عرضه میکنن و همینطور نسخه عمومی و رایگانی که شخصا در همین تاپیک ارائه کردم و در زمینه پشتیبانیش هم در خدمت دوستان هستم. هر کسی در هر جای دیگری کاری در رابطه با این طرح صورت بده مورد تایید و رضایت و پشتیبانی من نیست.
در مورد ساخت نسخه عمومی که ملاحظه میکنین ؛ اگر تجربه ساخت کیتهای الکترونیکی بخصوص حداقل یک مدل فلزیاب رو در گذشته داشته باشین میتونین براحتی این طرح رو با توجه به توضیحات و راهنمای مفصل اون بسازین و مورد بهره برداری قرار بدین. ولی اگر کلا هیچ تجربه ای در این زمینه ندارین مطمئن باشین نتیجه چیزی جز به هدر رفتن وقت و انرژی و هزینه شما و خورد شدن اعصاب ما نخواهد بود! :D پس در این صورت بهتره از دوستان آشنا به مونتاژ الکترونیک بخصوص مدارات فلزیاب کمک بگیرین.

جمعه 14 مهر1396 - 11:57pm
مدیر کل
مدیر کل

k.irani70 نوشته است:
درود گرامی باز که امپر چسبوندی مهندس جان به خدا به پیر به پیغمبر من بی گناهم ^:)^ خونه من اسکلت فلزی هست و باور کن حتی داخل هال خونه که وایستی باز لوپ قشنگ تیراهنای سقف یا کف خونه رو می گیره :)) خلاصه دوست داریم و حتما با یه سکه محکی میزنم ببینم چی میشه

نمیدونم شما این آمپر متر پیشرفته خودتون رو از کجا تهیه کردین که ما هر نظر یا پاسخ فنی میدیم در مورد آمپر ما نظر میدین! :D نه عزیز من این مدل عادی پاسخ دادن من هست و ربطی به آمپر نداره. اگر هم گاهی لحن تند میشه از نظر خودم طبیعیه و دلیلش توقعی هست که من از شما و امثال شما دوستان در انجمن دارم!
بهرحال در همین محیطی که فرمودین شاید از لوپ 60 نشه تست خوبی گرفت ولی حداقل با لوپ 30 میشه تا حدودی دستگاه رو تست کرد. بهترین کار در این شرایط این هست که لوپ رو بصورت عمود بر سقف و کف و موازی دیوارها در میانه اتاق با چیزی مثل نخ به سقف آویزان کنین و در اون شرایط میبینید که چقدر راحت میتونین هم برد و هم تفکیک رو تست کنین! اگر اتاقتون کمی بزرگتر باشه با همین روش میتونین حتی از لوپ 60 هم تست قابل قبولی بگیرین. شاید اولش کمی سخت بنظر برسه ولی مطمئن باشین از بارها تست گرفتن در محیط بیرون و رفت و آمدهای بیهوده صرفا بابت تست اولیه خیلی راحت تر هست.

شنبه 14 مهر1396 - 12:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2342 , 2343 , 2344 , 2345 , 2346 , 2347 , 2348 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 237 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure