GOLD نوشته است:
سلام و دروود به اساتید محترم و دوستان
میخواستم سوال کنم که این مداری که تو سایت کیت فروشی کلاهبردار بفروش میره دقیقا خوده fpiهست و واقعا فایل پروگرامش به صورت نا محدود هست،اصلا این فروشگاه با شما هماهنگ هست یا شخص دیگری اقدام به فروش کرده
ظاهرا همین طرح هست. در یک کلام بنده به عنوان طراح و خالق این اثر به هیچ عنوان رضایتی بابت این سودجویی ها ندارم و مسئولیتی هم در قبال اشکالات احتمالی محصولی که ارائه میکنن نمیپذیرم. تنها محصول تجاری مورد تایید و رضایت بنده چیزی هست که آقا مجتبی از طریق این انجمن عرضه میکنن و همینطور نسخه عمومی و رایگانی که شخصا در همین تاپیک ارائه کردم و در زمینه پشتیبانیش هم در خدمت دوستان هستم. هر کسی در هر جای دیگری کاری در رابطه با این طرح صورت بده مورد تایید و رضایت و پشتیبانی من نیست.
در مورد ساخت نسخه عمومی که ملاحظه میکنین ؛ اگر تجربه ساخت کیتهای الکترونیکی بخصوص حداقل یک مدل فلزیاب رو در گذشته داشته باشین میتونین براحتی این طرح رو با توجه به توضیحات و راهنمای مفصل اون بسازین و مورد بهره برداری قرار بدین. ولی اگر کلا هیچ تجربه ای در این زمینه ندارین مطمئن باشین نتیجه چیزی جز به هدر رفتن وقت و انرژی و هزینه شما و خورد شدن اعصاب ما نخواهد بود!

پس در این صورت بهتره از دوستان آشنا به مونتاژ الکترونیک بخصوص مدارات فلزیاب کمک بگیرین.