نویسنده |
پیغام |
orkobon
|
حمید نوشته است: orkobon نوشته است: یا سلام خدمت مهندس حمید و دوستان بزرگوار یه کابل هست 7*1.5 که عکسش رو ارسال می کنم می خوام بدونم برای کویل دو متری مناسب هست یا نه ؟؟؟ ممنونم http://uupload.ir/files/gm0_photo_2017- ... -28-34.jpgالبته این عکس رو قبلا هم تو انجمن دیده بودم . می خوام بدونم برای کویل دو متری مناسب هست یا نه ؟؟؟ یه سوال دیگه من یه لوپ 45 درست کردم با قطر داخلی 41.5 و با 20 دور سیم 0.7 دیلی اتومات شده 21 ولی اعادا سه گانه 320 715 و 801 شده که عدد اول یه کم بالاست مشکل ایجاد میکنه ؟؟؟ ممنونم این نوعی کابل فرمان هست که توضیح دادیم هر چند قابل استفادست ولی نمیتونه بهترین انتخاب باشه. مشخصات لوپ 45 شما و دیلی و اعداد 3 گانه اون کاملا درست هستن. عرض کردیم اعداد دقیق بهیچ وجه مد نظر نیست. تشکر می کنم از جواب سریع و دقیقتون لطفا بفرمائید با توجه به نبود سیم 1.2 با روکش ضخیم برای لوپ دو متری در بازار ؛از چه سیم دیگه ای میشه استفاده کرد. نظر شما راجع به سیم 2در 1.5 جفت شده سفید چیه ؟؟ چون میشه اون رو منظم در اورد . اگه امکانش هست یه عکس هم از اون سیم بزارید ممنون میشم . ممنونم
قبل از اینکه نا امید بشی یک بار دیگه امتحان کن .
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 7:39pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. ضخامت دقیق مغزی سیم زیاد اهمیت نداره. برای فریم های بزرگ میتونین از هر سیم افشان با ضخامت مغزی 1 الی 1.5 میل استفاده کنین. ولی مهمتر این هست که روکش اون ضخیم باشه تا مغزی سیمها از هم فاصله بگیرن و ظرفیت خازنی داخل سیم پیچ بالا نره تا تفکیک هم درست عمل کنه. اون سیم که میفرمایین احتمالا مناسب هست. دوستان قبلا استفاده کردن. متاسفانه الان تصویری در اختیار ندارم. اگر در تاپیکهای بخش کویل و لوپ جستجو کنین تصاویری که دوستان زحمتش رو کشیدن ملاحظه میکنین.
|
یکشنبه 19 شهریور1396 - 8:04pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
milad1230 نوشته است: درود دوستان عزیز مقاومت ها 2وات 0/1 درصد المانی هستن و تمامی قطعات اصل رو از حسین اقا تهیه کردم دقیقا همون عکسی که تو تلگرام هست رو بهشون گفتم همون فطعات رو بفرستن سلام اقا میلاد مقاومت های 2 وات رو اندازه گرفتین با اهم متر؟ به نظر 3.9کیلو میان.
|
دوشنبه 19 شهریور1396 - 2:08am |
|
 |
milad1230
|
درود دوست عزیز اگه خوب دقت کنید و نگاه کنید رنگها رو متوجه میشید که 390 اهم هستن نارنجی. سفید. قرمز .سیاه. و رنگ اخر که قهوه ای میزان تلرانس و خطا هست که یک درصد میباشد
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 5:19am |
|
 |
milad1230
|
یعنی طبق رنگ میشه 392 اهم که یک درصدم خطا میشه 391 که بعد حرارت دقیقا میشه 390 اهم اینا مقاومت فشرده المانی هستن سرعت باز دهشون عالیه
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 5:36am |
|
 |
k.irani70
کاربر فعال
|
درود خدمت دوستان و مهندس حمید گل دستگاه فلزجو من دیروز یه جایی رو نشون کرد که قبلا هم چند مدل دیگه دستگاه پالسی رو همینجا حساس شده بودن اما مشکل اینه که حچمی که به من با لوپ 45 میده دایراه ای به قطر 30 سانت هست ما تقریبا نیم متر بیشر حفاری کردیم ولی باز دستگاه حساس هست و تو عمق نیم متری یه لایه سیاه رنگ هست که مثل اثر سولفاته یا اثر دوده که داخل لوله شومینه میمونه هست محل حفاری کنار یه دیوار هست که قبلا فرانکو هم روی اون کل چراغاش روشن میشه می خوام بدونم ایا این حجمی که فلزجو نشون میده در این اندازه می تونه مثلا برای چه حجم باری باشه و ارزش حفاری اساسی رو داره یا نه
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 11:16am |
|
 |
Atroo
کاربر فعال
|
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. میخوام لوپ تخت بپیچم با سیم0/7 لاکی برای لوپ 60...مهندس وقتی میپیچم سیم ها باید چسبیده به هم باشن یا از هم فاصله داشته باشن و یه سوال دیگه اینکه لوپ تخت بهتره برای تفکیک فلزجو یا عنکبوتی؟شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 1:50pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

k.irani70 نوشته است: درود خدمت دوستان و مهندس حمید گل دستگاه فلزجو من دیروز یه جایی رو نشون کرد که قبلا هم چند مدل دیگه دستگاه پالسی رو همینجا حساس شده بودن اما مشکل اینه که حچمی که به من با لوپ 45 میده دایراه ای به قطر 30 سانت هست ما تقریبا نیم متر بیشر حفاری کردیم ولی باز دستگاه حساس هست و تو عمق نیم متری یه لایه سیاه رنگ هست که مثل اثر سولفاته یا اثر دوده که داخل لوله شومینه میمونه هست محل حفاری کنار یه دیوار هست که قبلا فرانکو هم روی اون کل چراغاش روشن میشه می خوام بدونم ایا این حجمی که فلزجو نشون میده در این اندازه می تونه مثلا برای چه حجم باری باشه و ارزش حفاری اساسی رو داره یا نه خسته نباشین. باید میفرمودین با چه میتر سنس و چه مشخصات تفکیکی سنس داشتین تا بشه بهتر نظر داد. بهرحال بیشتر فرق پالسی فلزجو با سایر فلزیابهایی که فرمودین در همین اطلاعات خاص هست که میتونه جهت تشخیص کمک کننده باشه. با توجه به اینکه در عمق نیم متری اثر دوده زغال یا کربن و سولفاته مشاهده کردین ممکنه دستگاهها همون رو گرفته باشن اما احتمال داره اینها آثار یک دفینه باشه که در عمق بیشتری قرار داشته باشه. چون میتر سنس رو ذکر نکردین نمیشه حداکثر عمق محتمل رو تخمین زد. اگر میتر سنس ضعیف بوده باشه ؛ حجم سنس 30 سانتی با لوپ 45 سانتی الزاما به معنی کوچک بودن هدف نیست! ضمن اینکه تست اهداف با کویلهای بزرگتر همیشه کمک کنندست.
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 3:54pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Atroo نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. میخوام لوپ تخت بپیچم با سیم0/7 لاکی برای لوپ 60...مهندس وقتی میپیچم سیم ها باید چسبیده به هم باشن یا از هم فاصله داشته باشن و یه سوال دیگه اینکه لوپ تخت بهتره برای تفکیک فلزجو یا عنکبوتی؟شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ منظور از لوپ تخت این هست که سیمها چسبیده به هم قرار بگیرن. فاصله اندک بین سیمها اشکالی نداره بشرطی که باعث نشه قطر داخلی در حد زیادی کوچک بشه وگرنه از عمق نهایی سنس لوپ کاسته میشه. از نظر تفکیک لوپ تخت و عنکبوتی فرق محسوسی ندارن بشرطی که هر کدوم به خوبی ساخته بشن و اعداد 3 گانه در رنج درست باشه. بنظر من ساخت عنکبوتی راحت تر هست و دقیق تر از آب در میاد.
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 4:00pm |
|
 |
mvosougi
|
سلام بر دوستان و مهندس حمید مهندس جان این لوپ رو من تو یکی از گروه ها دیدم که برای فلزجو ساخته بودن نظر شما چیه ؟ نیاز هست این همه زحمت بکشیم یا همون طور که بالا گفتین عنکبوتی بهتره؟ منظورم اینه که در حالت کلی کدوم طرح بهتره سپاس 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم
|
دوشنبه 20 شهریور1396 - 5:08pm |
|
 |
|