نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بنظر من لوپ 60 میتونه مناسب باشه چون هم اهداف نسبتا کوچک رو خوب میزنه و هم برد نهاییش برای این کار بد نیست. لوپ 40 رو میتونین بصورت فریم بسازین و در این صورت بنظرم 16 دور سیم لاکی 0.6 یا 0.7 مناسب باشه. ولی توصیه میکنم از همون لوپ 60 عنکبوتی استفاده کنین که جوابدهیش قویتر هست.
|
پنج شنبه 18 مرداد1396 - 12:33am |
|
 |
iran eslami
کاربر فعال
|
سلام آقا حمید .خوب هستید ؟ به تازگی تو تلگرام یه کانالی باز کردن به نام اصلاح فلز جو .و ادعا دارن که گزینه های زیر رو اضافه کردن.
منوی جدید طلاجو تنظیمات دقیق مخصوصا ۳ گزینهی آخر ۱_فرکانس ۲_عرض پالس ۳_دیلی ۴_اسپید ۵_گراند ۶_انتگرال ۷_ریجکت آیرون ۸_تنظیم صدا
۹_افزایش عمق نرم افزاری ۱۰_حذف نویز و ذرات ۱۱_میتر دیجیتال طلا(تشخیص دقیق طلا با حذف پاکت سیگار و ساندیس و رانی و... آیا همچین کاری رو میتونند بکنن .اگه بتونند .شما هم حتما میتونید .اگه امکان داره شما هم این گزینه هارو به منو فلزجو اضافه کنین .البته با فیلم نشون میده
|
پنج شنبه 19 مرداد1396 - 9:56pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|

جناب ایران از1تا8که توی منوبه خودیه خودوجودداره واون دوتای دیگه رولطفاشمابافیلم نشون بدین واینکه چه لزومی داره که پاکت سیگارحذف بشه ای دی رونگاه کن میادزیر50یه بیل بزن پاکته میادبیرون بعدبازدستگاه بزن ببین چه خبره زیرپاکت سیگارم دفینه باشه یعنی پاکت سیگارتو10سانتی باشه دفینه تو2متری به نظرشماکدوم ودستگاه میگیره ؟؟؟صددرصددفینه بعدداداش من پاکت سیگاربالوپ 1و1.5حذف میشه چرا؟؟؟خوب گوش بده چون حدودا20سانت لوپواززمین فاصله میدین وازهمه مهمتراینکه حجم سنسش اصلا قابل مقایسه با یه دفینه نیست میترسنسم که معلومه یه شاهکاره اینجا میگم واقعا یه شاهکاره نقطه دقیق وعمقومیشه گمانه زنی کرداینم استادحمید برنامه نویسی کردن شما لطف کنید به این مردک بگین بیادتو انجمن بااستادحمیدقدقلم کنه نه اینکه چندنفرو دورخودش جمع کنه که ازفلزیاب چیزی سردرنمیارن
دراخرختمتتون عرض کنم 95درصداین اقایون دنبال جیب امثال شمان اون 5درصدم که صداقت دارن کمترکسی حرفشونوگوش میدن چندباراستادحمیدگفتن که اگرهمچین شخصی هست چرانمیاد یه فلزیاب حرفه ای نه ساده عموم کنه این اقایون که اینقدسوادفلزیابی دارن میتونن فلزجوروارتقا بدن بیان یه فلزیاب بوقی ساده عموم کنن مردباید مردانگیشوثابت کنه این گوی این میدان زنده بادتمامی مردان باشرف ایران
|
پنج شنبه 19 مرداد1396 - 10:23pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
این اقا مگه دلش برای عموم نمیسوزه اومده فلزجوروارتقاع داده بیادهمین جامن تضمین میدم اگرباعلم صحبت کنه ازگروه اخراج نمیشه ولی بیادیاوه گویی کنه من یکی ازاستادحمید تقاضای هذفشو میکنم همچین ادمی باید خیلی سوادفلزیاب داشته باشه حتی فراترازاستادحمید 
|
پنج شنبه 19 مرداد1396 - 10:27pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

ممنون جواد عزیز. بیشتر گفتنی ها رو شما فرمودین. بنده هم در چند مورد اینچنینی که قبلا مطرح شد عرض کردم اگر کسی واقعا در این سطح دانش داره و میتونه کار انجام بده چه لزومی داره مرتبا از اعتبار و اسم فلزجو استفاده کنه؟! این بیشتر نشون میده پروژه فلزجو و اعتبار کاری ما در حدی هست که ظاهرا این دوستان حتی اگر کاری هم بلد باشن نمیتونن به اسم خودشون انجام بدن! بعلاوه نشون میده شخصا انگار کارنامه و اسم و رسمی هم توی این کار ندارن که بگن خودمون فلزیابی درست کردیم و کسی بهشون توجهی بکنه!!! حالا با این اوصاف این اشخاص با اعتبار قرضی از فلزجو و بدون وجهه فنی مستقل و مقبول برای عموم اصلا چطور توان چنین کارهای فنی رو دارن؟! اما در مورد فیلم من خوشحال میشم فیلم مشخصی درباره موارد ادعایی ببینم تا بشه بیشتر در موردش نظر داد. وگرنه یکی دو تصویری که دوستان از ال سی دی نشون من دادن هر دانش آموزی میتونه با نمایش دو سطر نوشته روی یک ال سی دی در عرض چند دقیقه درست کنه و ربطی به 2 سال تلاش فنی ما روی بخشهای فلزیابی دستگاه نداره! توصیفاتی هم که بصورت نوشتار مطرح شده میتونه در حد ادعاهایی باشه که هر کسی امکانشو داره! مهم این هست که در عمل نشون داده بشه چه کاری صورت گرفته و آیا واقعیت داره یا خیر. در مورد گزینه 11 اگر شما هر فلزیابی داشته باشین که به معنی واقعی بتونه انواع و اقسام طلا رو از باقی فلزات تفکیک بکنه میلیاردها قیمت داره! حتی مینلب هم که به اصطلاح بهترین طلایاب های دنیا رو میسازه در هیچ مدلی ادعا نکرده که امکان تفکیک طلا داره! حالا اینکه چطور برخی از این دوستان مسائلی مطرح میکنن که در بالاترین سطح فنی و علمی دنیای فلزیابی هم مقدور نبوده و هیچ روش علمی کشف شده ای هم براش وجود نداره جای سوال هست!
|
جمعه 19 مرداد1396 - 1:15am |
|
 |
hamid_54
کاربر فعال
|
درود بر مهندس عزیز و دوستان محترم مهندس جان از این ال سی دی میشه برای فلز جو استفاده کرد اگه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 20 مرداد1396 - 5:42am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
هر ال سی دی مبتنی بر کنترلر HD44780 یا مشابه اون باید قابل استفاده باشه. اگر این 14 پین دارای اسمگذاری روی برد باشن و بشه اونها رو با شماره های 1 تا 14 ال سی دی معمولی مطابقت داد و در عین حال دو پایه مربوط به نور ال سی دی هم جداگانه گذاشته شده باشه که معادل 15 و 16 هست ؛ بله میشه استفاده کرد. ولی بنظر من بهتره از یک ال سی دی معمولی و رایج استفاده کنین.
|
جمعه 20 مرداد1396 - 2:31pm |
|
 |
ruby199623
|
با سلام خدمت دوستان و مهندس lf157 نظامی پایا خوب کار میکنه یا تقلبیه؟ قبلا یه lf357 کره ای از چهره گرفتم دوستانی که استفاده کردن بگن خوب کار میکنه یا نه؟ میخوام یه lf357 بگیریم از کجا بگیریم تا مطمئن باشم خوب کار میکنه
|
جمعه 20 مرداد1396 - 8:04pm |
|
 |
baran94
کاربر فعال
|
ruby199623 نوشته است: با سلام خدمت دوستان و مهندس lf157 نظامی پایا خوب کار میکنه یا تقلبیه؟ قبلا یه lf357 کره ای از چهره گرفتم دوستانی که استفاده کردن بگن خوب کار میکنه یا نه؟ میخوام یه lf357 بگیریم از کجا بگیریم تا مطمئن باشم خوب کار میکنه سلام دوست عزیز 357 کره ای چهره رو من استفاده کردم اعداد 3 گانه در حد نرمال بود ولی الانمیدونم همون 357 هستش یا تقلبی شده !
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
جمعه 20 مرداد1396 - 9:08pm |
|
 |
hamid_54
کاربر فعال
|
درود بر شما مهندس عزیز دیروز جایی برای کاوش رفتم وقتی به محل مورد نظر رسیدم صاحب زمین منو به چالش کشید گفت باید دستگاه تو تست کنم اولش یه خورده ناراحت شدم بعد یه خورده ترسیدم چون نه از محل تست گفت نه از ابعادجنس ونه عمق جنس من با لوپ ۴۵ همراهم بود بعدش به من گفت تو این زمین دور بزن برای کاوش خلاصه بعداز یک ساعت کاوش گفت بیا اینجا رو بزن وقتی به محل مورد نظر رسیدم از انبوهی از اجری گبری بود گفت ما اینها رو از اینجا دراوردیم حالا روحم خبر دار نبود که محل تست اینجاست زدم بوق به صورت یک توق وبصورت قطع و وصل بود میتر روی ۲۰ یا کمتر سنس داشتم بعد طرف به من گفت من اینجا اهن تو عمق ۱۷۵ گذاشتم خدایی خودم باورم نمیشد که با لوپ ۴۵ تا این عمق بگیره مهندس جان خدا حفظت کنه دستگاهت فوق العاده دمت گرم اینم برای اونهای که به دستگاه شما ایمان ندارند گفتم خدایی محشره دوستان دنبال دستگاه دیگه نباشد روی فلز جو کار کنید عالیه
|
شنبه 21 مرداد1396 - 7:46am |
|
 |
|