انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 خرداد1404 - 4:25pm

پاسخ به موضوع  [ 27808 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2293 , 2294 , 2295 , 2296 , 2297 , 2298 , 2299 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درودبراستادبی چونوچرای فلزیاب ایران یاپدرفلزیاب ایران
فقط بازخواستم ازتون تشکرکنم واقعابادقدرهمچین ادمی رودونست ممنوم استادگلم @};- @};-
بعدهامطالبی مینویسم کامل شد براتون میزارم دوستان

یکشنبه 15 مرداد1396 - 11:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد عزیز جناب حمید
یه سوال داشتم ایا میتونید سیستمی رو برای تصویری کردن فلزجو یا برای اسکن باتوجه به برد مناسب تعبیه کرد

دوشنبه 15 مرداد1396 - 1:10am
مدیر کل
مدیر کل

جواد64 نوشته است:
درودبراستادبی چونوچرای فلزیاب ایران یاپدرفلزیاب ایران
فقط بازخواستم ازتون تشکرکنم واقعابادقدرهمچین ادمی رودونست ممنوم استادگلم @};- @};-
بعدهامطالبی مینویسم کامل شد براتون میزارم دوستان

خواهش میکنم. لطف دارین. ممنون. :ymhug: @};-

دوشنبه 15 مرداد1396 - 1:19am
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:
یه سوال داشتم ایا میتونید سیستمی رو برای تصویری کردن فلزجو یا برای اسکن باتوجه به برد مناسب تعبیه کرد

خواهش میکنم.
من توانایی انجام کاری رو دارم که نتیجه اون انگیزه به جان خریدن سختی راه رو به من بده! البته انجام بعضی کارهای فنی واقعا دشوار و شاید خارج از توان ما باشه اما چیزی که فرمودین امکانپذیر هست. ولی بنظر من ارزشش رو نداره و فلزیاب تصویری هم تا حالا در کاوش دردی از کسی دوا نکرده به جز فروشندگان و سودجویان! بهرحال با توجه به کاربرد کمی که اسکن تصویری میتونه صرفا در موارد جزئی از کاوش داشته باشه بنده هم در تاپیک اپراتوری یک روش دستی برای تهیه دیتا و انتقال به کامپیوتر توضیح دادم که واقعا هم قابل استفادست و حتی از بخش تصویری لورنز هم میتونه کاراتر باشه. هر چند که بنظر میرسه هنوز کسی آزمایش نکرده! فراموش نکنین هر نوع اسکن تصویری با فلزیاب فقط وقتی معنی پیدا میکنه که مساحت ناحیه سنس حداقل چند برابر سایز لوپ مورد استفاده باشه. وگرنه در موارد عادی سنس در اسکن تصویری چیزی جز یک نقطه یا دایره دیده نخواهد شد که نمیشه تحلیل خاصی در موردش داشت.

دوشنبه 15 مرداد1396 - 1:27am

حمید نوشته است:
ada نوشته است:

خواهش میکنم.
من توانایی انجام کاری رو دارم که نتیجه اون انگیزه به جان خریدن سختی راه رو به من بده! البته انجام بعضی کارهای فنی واقعا دشوار و شاید خارج از توان ما باشه اما چیزی که فرمودین امکانپذیر هست. ولی بنظر من ارزشش رو نداره و فلزیاب تصویری هم تا حالا در کاوش دردی از کسی دوا نکرده به جز فروشندگان و سودجویان! بهرحال با توجه به کاربرد کمی که اسکن تصویری میتونه صرفا در موارد جزئی از کاوش داشته باشه بنده هم در تاپیک اپراتوری یک روش دستی برای تهیه دیتا و انتقال به کامپیوتر توضیح دادم که واقعا هم قابل استفادست و حتی از بخش تصویری لورنز هم میتونه کاراتر باشه. هر چند که بنظر میرسه هنوز کسی آزمایش نکرده! فراموش نکنین هر نوع اسکن تصویری با فلزیاب فقط وقتی معنی پیدا میکنه که مساحت ناحیه سنس حداقل چند برابر سایز لوپ مورد استفاده باشه. وگرنه در موارد عادی سنس در اسکن تصویری چیزی جز یک نقطه یا دایره دیده نخواهد شد که نمیشه تحلیل خاصی در موردش داشت.

دورود خدا بر وجود گرامی و متواضع مهندس حمید ....
خداییش لذت می برم از خوندن مطالبتون . هم صریح ، هم زیبا و هم آموزنده . دمتون گرم . واستون آرزوی پایداری ، سلامتی ، شادی و موفقیت میکنم ....

دوشنبه 15 مرداد1396 - 2:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
k.irani70 نوشته است:
درود خدمت دوستان و اساتید گل
من مدار فلزجو رو درست کردم ما متاسفانه با مشکلی رو برو شدم که هر چی چک می کنم نمی تونم مشکل رو پیدا کنم اول چند نکته رو بگم
از نظر قطع بودن مدار یا سیم های رابط کل مدار رو چک کردم و مشکلی نداره
از نظر قطعات و صحیح نصب شدن هم همینجور
از نظر برد مشکلی وجود نداره
هیچ گونه اتصالی هم در مدار نیست
وقتی برق مدار رو که 18 ولت 4.5 امپر هست وصل میکنم مدار یه بوق میزنه و وقتی هم که قطع میکنم باز یه بوق دیگه میزنه
اما وقتی برق وصل میشه ال سی دی مدار روشن نمیشه
از اساتید گل مخصوصا مهندس خمید که در این مورد تجربه دارن تقاضا دارم که راهنمایی بفرمائید ایراد از کجا می تونه باشه در ضمن میکرو رو هم دوبار پروگرام کردم اما فرقی نکرد و میکرو رو با پروگرامر پیشنهادی در انجمن پروگرام میکنم
با سپاس

خسته نباشین.
وجود بوق روشن و خاموش شدن دستگاه نشون میده میکرو پروگرام شده. حالا اگر فقط ال سی دی چیزی نشون نمیده مشکل میتونه از خود ال سی دی یا سیم کشی اون باشه. جامپر های نزدیک ال سی دی رو هم بررسی کنین و مطمئن بشین میکرو بدرستی روی سوکت قرار گرفته.

بابت پاسخگویی سپاسگذارم اما در مورد اتصال ال سی دی و خود ال سی دی چون سه تا ال سی دی رو امتحان کردم بعید میدونم که مشکل از ال سی دی ها باشه اتصالات رو هم چک کردم من همیشه وقتی مداری رو مونتاژ میکنم قبل از اتصال برق از نظر اتصالی و یا قطعی تمام مدار رو با اهم متر چک میکنم اما می مونه میکرو که به اون مشکوک هستم ولی اینجوری که شما می فرمائید بوق نشون دهنده پروگرام هست پس درسته فقط اینکه ایا اون نور ال سی دی که اول برنامه شما به صورت یه منو ظاهر میشه می تونه باعث این امر باشه یا خیر ؟

دوشنبه 16 مرداد1396 - 12:33pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
نفرمودین از چه ال سی دی استفاده کردین. اگر ال سی دی غیر از نوع سبز باشه در اغلب موارد نیاز به روشن شدن نور داره تا نوشته هاش دیده بشه. به همین دلیل در همه این پروژه ها همیشه توصیه کردم از ال سی دی سبز استفاده کنین تا بدون بک لایت و با روشنایی عادی محیط هم نوشته ها مشخص باشن. اما مساله کنتراست متفاوت هست و باید به توضیحاتی که در بخش راه اندازی مدار برای بار اول ذکر کردم دقت کنین. اگر کنتراست درست تنظیم نشده باشه باید میکرو رو دوباره با فیوز ریست تنظیمات پروگرام کنین و تا زمانیکه تصویر روی ال سی دی واضح نیست دکمه اوکی رو فشار ندین.

دوشنبه 16 مرداد1396 - 4:43pm

با سلام خدمت مهندس حمید و با سپاس فراوان از زحمات جنابعالی
مدارمو راه اندازه کردم و با لوپ 60 تستش کردم که اعداد سه گانه به صورت 270 683 792 شدن و دیلی 18 شد. سکه 500 تومنی رو توو 30 سانتی سنسش کرد و سینی رو 90 سانتی سنس می کرد. مشکل مدارم از کجاست که اینقدر ضعیف سنس میکنه؟

سه شنبه 17 مرداد1396 - 9:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت جناب مهندس ودوستان
دلیل اینکه عدد مربوط به non fe منفی نوشته میشه چی میتونه باشه؟
لوپ 1.5 کابل rg58 دیلی 16 اعداد حدود 370-670-770 و جنس مورد تست فلز روی
با تشکر

سه شنبه 17 مرداد1396 - 9:58am
مدیر سایت
مدیر سایت

hesam نوشته است:
با سلام خدمت جناب مهندس ودوستان
دلیل اینکه عدد مربوط به non fe منفی نوشته میشه چی میتونه باشه؟
لوپ 1.5 کابل rg58 دیلی 16 اعداد حدود 370-670-770 و جنس مورد تست فلز روی
با تشکر

با سلام
بستگی به تنظیمات دستگاهتون داره مثل دیلی دستی ، مقدار حذف آهن ، فرکانس ، تنظیماتی رو انتخاب کنید که منفی نده ، و یا شکل هندسی فلز روی هم مقداری در نتیجه تأثیر داره ، یادتون باشه در روی خاک شما با فلزات شکل دار خاص تست میکنید ، ولی فلزاتی که بیش از 1000 سال در خاک دفن باشن دیگه شکل هندسی فلز برای نقط زن مفهومی نداره به علت های خاص ! و نتیجه گیری دستگاه در برابر این فلزات قانع کننده تر خواهد بود ، پس حواصتون به تست با فلزات روی هوا باشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 17 مرداد1396 - 10:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27808 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2293 , 2294 , 2295 , 2296 , 2297 , 2298 , 2299 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , مهرابی و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure