نویسنده |
پیغام |
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 2:29pm |
|
 |
Farhadzare
کاربر فعال
|
بزرگواران شرمنده از اعلام مارک و قیمت معذورم چون مدیر و مسئول اقا حمید و اقا مجتبی هستند و اینطوری باعث دلخوریه مسئولین میشه شما میتونید به خود اقا مجتبی برای خرید لوپ فابریک مراجعه کنید .
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 2:43pm |
|
 |
k.irani70
کاربر فعال
|
درود خدمت دوستان و اساتید گل من مدار فلزجو رو درست کردم ما متاسفانه با مشکلی رو برو شدم که هر چی چک می کنم نمی تونم مشکل رو پیدا کنم اول چند نکته رو بگم از نظر قطع بودن مدار یا سیم های رابط کل مدار رو چک کردم و مشکلی نداره از نظر قطعات و صحیح نصب شدن هم همینجور از نظر برد مشکلی وجود نداره هیچ گونه اتصالی هم در مدار نیست وقتی برق مدار رو که 18 ولت 4.5 امپر هست وصل میکنم مدار یه بوق میزنه و وقتی هم که قطع میکنم باز یه بوق دیگه میزنه اما وقتی برق وصل میشه ال سی دی مدار روشن نمیشه از اساتید گل مخصوصا مهندس خمید که در این مورد تجربه دارن تقاضا دارم که راهنمایی بفرمائید ایراد از کجا می تونه باشه در ضمن میکرو رو هم دوبار پروگرام کردم اما فرقی نکرد و میکرو رو با پروگرامر پیشنهادی در انجمن پروگرام میکنم با سپاس
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 3:35pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Farhadzare نوشته است: بزرگواران شرمنده از اعلام مارک و قیمت معذورم چون مدیر و مسئول اقا حمید و اقا مجتبی هستند و اینطوری باعث دلخوریه مسئولین میشه شما میتونید به خود اقا مجتبی برای خرید لوپ فابریک مراجعه کنید . نمیدونم برخی اظهارات ضد و نقیض شما رو باید به حساب چی گذاشت! ولی مطمئن باشین بنده با این حجم کاری که روی این طرح انجام دادم دیگه معنی نداره از معرفی یک مدل لوپ شرکتی معتبر که جواب خوبی میده ناراحت بشم! یادتون باشه لوپهای مونوی مینلب و کویل تک رو دوستان قبلا تست کردن و از کاراییش نسبت به لوپهای دستساز رضایت نسبی بیشتری داشتن و ما هم همیشه تایید کردیم. ولی در عین حال گفتیم اگر در ساخت لوپ دقت کافی به عمل بیاد و تمام ریزه کاریها لحاظ بشه دیگه هزینه بالا برای اون لوپهای شرکتی توجیهی نداره چون اختلاف کارکرد در حد محسوسی نیست. در ضمن آقا مجتبی لوپ جداگانه نمیفروشن!
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 3:48pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
k.irani70 نوشته است: درود خدمت دوستان و اساتید گل من مدار فلزجو رو درست کردم ما متاسفانه با مشکلی رو برو شدم که هر چی چک می کنم نمی تونم مشکل رو پیدا کنم اول چند نکته رو بگم از نظر قطع بودن مدار یا سیم های رابط کل مدار رو چک کردم و مشکلی نداره از نظر قطعات و صحیح نصب شدن هم همینجور از نظر برد مشکلی وجود نداره هیچ گونه اتصالی هم در مدار نیست وقتی برق مدار رو که 18 ولت 4.5 امپر هست وصل میکنم مدار یه بوق میزنه و وقتی هم که قطع میکنم باز یه بوق دیگه میزنه اما وقتی برق وصل میشه ال سی دی مدار روشن نمیشه از اساتید گل مخصوصا مهندس خمید که در این مورد تجربه دارن تقاضا دارم که راهنمایی بفرمائید ایراد از کجا می تونه باشه در ضمن میکرو رو هم دوبار پروگرام کردم اما فرقی نکرد و میکرو رو با پروگرامر پیشنهادی در انجمن پروگرام میکنم با سپاس خسته نباشین. وجود بوق روشن و خاموش شدن دستگاه نشون میده میکرو پروگرام شده. حالا اگر فقط ال سی دی چیزی نشون نمیده مشکل میتونه از خود ال سی دی یا سیم کشی اون باشه. جامپر های نزدیک ال سی دی رو هم بررسی کنین و مطمئن بشین میکرو بدرستی روی سوکت قرار گرفته.
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 3:52pm |
|
 |
Farhadzare
کاربر فعال
|
متشکرم از پاسخ صریحتون جناب مهندس حمید . در کل تجربه ی شخصی ام را ذکر کردم . چون این مدار با یه لوپ شرکتی دقیقا میشه جی پی ایکس. دوستانی که با مشکل بی ثباتی دستو پنجه نرم میکنند زیاد با مدار کلنجار نروید جون مدار کاملا بدون نویز هست تنها دلیل بی ثباتی در حین کاوش فقط لوپ میباشد . البته درصورتی که مدار بی کیفیت ساخته شود و از قطعات مرغوب استفاده نشود لوپ شرکتی هم چاره ساز نیست .
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 4:41pm |
|
 |
sasanss22
|
سلام و تشکر میکنم از مهندس حمید عزیز... بابت لطفی که به همه ما کردن.. با پابلیک کردن یه همچین کاره با ارزشی... کمتر کسی هست که به رایگان یه همچین کار بزرگی رو انجام بده
من یه مشکلی پیدا کردم فلز جو رو ساختم ابتدای کار قدرت دستگاه بشدت کم بود که با عوض کردن lf357h با lf157h که احتمالا تقلبی بود مشکل قدرت سنس حل شد
اما دستگاه یکدفه قاطی کرد یا هیچ چیزیرو سنس نمیکنه یا به خودی خود میگه داره سنس میکنه و عدد رو 200 گاهی. 100 گاهی 300 میره... کلا با فلز کاری نداره
قطعاتی عوض کردم و حل نشد Lf157h. Lf357h 5pico Ir840 میکرو کدوم قطعه باید عوض بشه یا کجای دستگاه باید چک بشه تا مشکل رو پیدا کنم
یه چیزه دیگه دستگاه نبود کویل رو متوجه میشه
یعنی لوپ وصل نکنم مینویسه کویل ارور و وقتی وصل میکنم... متوجه میشه که لوپ وصل
ممنون میشم کمک کنید
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 5:55pm |
|
 |
sajjad sss
|
سلام خدمت مهندس حمید گل ومدیرای محترم سلامت وسربلند باشین همیشه ی سوال کوچیک داشتم تعداد شیارها برای لوپ 60سانت با سیم لاکی0/7 چقدر باشه خوبه 15دور خوبه یا زیاد بگیرم
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 8:31pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

sasanss22 نوشته است: سلام و تشکر میکنم از مهندس حمید عزیز... بابت لطفی که به همه ما کردن.. با پابلیک کردن یه همچین کاره با ارزشی... کمتر کسی هست که به رایگان یه همچین کار بزرگی رو انجام بده
من یه مشکلی پیدا کردم فلز جو رو ساختم ابتدای کار قدرت دستگاه بشدت کم بود که با عوض کردن lf357h با lf157h که احتمالا تقلبی بود مشکل قدرت سنس حل شد
اما دستگاه یکدفه قاطی کرد یا هیچ چیزیرو سنس نمیکنه یا به خودی خود میگه داره سنس میکنه و عدد رو 200 گاهی. 100 گاهی 300 میره... کلا با فلز کاری نداره
قطعاتی عوض کردم و حل نشد Lf157h. Lf357h 5pico Ir840 میکرو کدوم قطعه باید عوض بشه یا کجای دستگاه باید چک بشه تا مشکل رو پیدا کنم
یه چیزه دیگه دستگاه نبود کویل رو متوجه میشه
یعنی لوپ وصل نکنم مینویسه کویل ارور و وقتی وصل میکنم... متوجه میشه که لوپ وصل
ممنون میشم کمک کنید به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون. ابتدا بررسی کنین فرکانس تنظیمی شما جوری باشه که نویز شدید روی اون نیفته. مثلا 100 یا 200 از جهت کاهش تداخل با برق شهر مناسب هست. از حیث قطعات ممکنه ماسفت یا دیودهای 4148 یا مقاومتهای 2 وات و حتی یکی از خازنهای الکترولیت یا تانتالیوم معیوب شده باشه و تولید بی ثباتی شدید بکنه.
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 8:58pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
sajjad sss نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید گل ومدیرای محترم سلامت وسربلند باشین همیشه ی سوال کوچیک داشتم تعداد شیارها برای لوپ 60سانت با سیم لاکی0/7 چقدر باشه خوبه 15دور خوبه یا زیاد بگیرم ممنون. تعداد شیار برای لوپ عنکبوتی باید عدد فرد باشه و انتخاب دقیق تعداد شیار بستگی به سایز لوپ و قطر سیم و سلیقه خودتون داره تا از نظر ظاهری شکل لوپ مناسب در بیاد. البته اگر تعداد شیار از حدی کمتر یا بیشتر باشه لوپ خیلی خوب در نمیاد. بنظر من تعداد 19 شیار برای لوپ 60 و سیم 0.7 مناسب هست.
|
یکشنبه 15 مرداد1396 - 9:02pm |
|
 |
|