انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 خرداد1404 - 10:16pm

پاسخ به موضوع  [ 27808 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2291 , 2292 , 2293 , 2294 , 2295 , 2296 , 2297 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Farhadzare نوشته است:
درود دوستان عزیز . ضمن خسته نباشید به همگی باید این نکته ی تجربیو متذکر شوم . دوستان این مدار کاملا بدون‌نویز و خطا هست و کلیه ی بی ثباتی ها به دلیل استفاده از لوپ نا مناسب هست . تا اونجایی که میتونید از لوپ های اماده شرکتی البته با رعایت مقاومت و اندوکتانس مناسب استفاده کنید . من دستگاهمو با لوپ شرکتی بردم واسه تست خداشاهده این دستگاه ۱ساعت مدام روشن بود و در حال کاووش بودم ولی حتی یک تک بوق اضافه هم نزد .

سلام دوست عزیز مشخصات لوپ شما چیه میشه بفرمایید از چه نوع لوپی استفاده میکنید

شنبه 14 مرداد1396 - 12:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درودجناب فرهادخسته نباشید
بله کاملا حق باشماست لوپ خیلی موثره
بنده بالوپ 1در1و1.5در1.5کمترین نویزوبی ثباتی رودارم ولی لوپای کوچیکتریه مقدارنویزبیشتری دارن ولی درکل من بااپراتوری مناسب باتمام لوپام کاووش خوبی دارم
موفق باشید

شنبه 14 مرداد1396 - 12:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود دوستان . لوپ من لوپ ۶۰ با مقاومت ۱.۲ د اندوکتانس ۳۸۰ فوق العاده عالیه . یعنی دستگاه زبون بسته صداش در نمیاد و خیلی هم به فلزات حساسه حتی یه انگشتر تو ۶۰ سانتی زدم باهاش پریروز. یکسال وقت گذاشتم رو این مدار و همیشه از مهندس حمید گلگی میکردم ولی بی خبر ازینکه مشکل از من بود. یکی ماسفت اصلی و دو لوپ شرکتی . حتی اگر وقت کردم یه فیلم اماده میکنم که ببینید ثبات در عین حال حساسیت قوی یعنی چی . فرکانسم ۸۰ پهنای پالس ۱۶۰ دیلی اتومات ۲۲ و دیلی دستی ۳۵ اسپید ۶ گراند ۲ حساسیت ۱۹

شنبه 14 مرداد1396 - 2:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Farhadzare نوشته است:
درود دوستان . لوپ من لوپ ۶۰ با مقاومت ۱.۲ د اندوکتانس ۳۸۰ فوق العاده عالیه . یعنی دستگاه زبون بسته صداش در نمیاد و خیلی هم به فلزات حساسه حتی یه انگشتر تو ۶۰ سانتی زدم باهاش پریروز. یکسال وقت گذاشتم رو این مدار و همیشه از مهندس حمید گلگی میکردم ولی بی خبر ازینکه مشکل از من بود. یکی ماسفت اصلی و دو لوپ شرکتی . حتی اگر وقت کردم یه فیلم اماده میکنم که ببینید ثبات در عین حال حساسیت قوی یعنی چی . فرکانسم ۸۰ پهنای پالس ۱۶۰ دیلی اتومات ۲۲ و دیلی دستی ۳۵ اسپید ۶ گراند ۲ حساسیت ۱۹

دوست گرامی پایین آوردن گراند تا این حد خیلی از حساسیت دستگاه کم میکنه و به ظاهر ثبات خوبی میده در عوض بهتره که حساسیت رو کمتر کنید ولی از گراند خاموش استفاده کنید
بنظرم حساسیت 15 مطلوب باشه
پایین آوردن فرکانس تا این حد حساسیت به اشیای ریز رو کمتر میکنه خوشبختانه فرکانس کاری این دستگاه به حدی پایین هست که نیاز نباشه با فرکانس کمتر از 100 کار کرد!در واقع حتی فرکانس 200 هم خیلی پایینه!
ولی کمتر کردن عرض پالس شاید تا حدی بتونه جبران کنه اما برای اشیای بزرگ افت برد رو منجر میشه در این مورد استاد حمید باید نظر تخصصی بفرمایند ؟؟
من معمولن از فرکانس 100 و پالس 200 استفاده میکنم،

ضمنن لوپی که استفاده میکنید چیه؟عکسشو هم بزارید.

با سپاس @};-

شنبه 14 مرداد1396 - 3:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز طبق تست هایی که بنده انجام دادم فرکانس زیر ۱۰۰ در تست هوایی بر کمی دارد و فرکانس های بالای ۲۰۰ در تست های هوایی بیشترین برد را دارد ولی در عمل واقعی و هدف زیر خاک هرچی فرکانس پایین تر باشد برد بیشتر میشود. بهترین فرکانس برای عملیات طبق تجربه ام ۸۰ هست .

شنبه 14 مرداد1396 - 3:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Farhadzare نوشته است:
دوست عزیز طبق تست هایی که بنده انجام دادم فرکانس زیر ۱۰۰ در تست هوایی بر کمی دارد و فرکانس های بالای ۲۰۰ در تست های هوایی بیشترین برد را دارد ولی در عمل واقعی و هدف زیر خاک هرچی فرکانس پایین تر باشد برد بیشتر میشود. بهترین فرکانس برای عملیات طبق تجربه ام ۸۰ هست .

درسته دوست گرامی اما این بدین معنا نیست که عمق نفوذ فرکانس پایین در خاک بیشتر از بردش در هوا خواهد بود! بلکه افت برد کمتری بنسبت فرکانس بالا خواهد داشت L-)
در واقع غیر ممکن هست اگر فرکانسی در هوا برد کمتری میزنه در خاک برد بیشتری داشته باشه!!
بنابراین با یک استدلال ساده میشه به این نتیجه رسید که کمترین فرکانسی که در هوا برد متعارف داشته باشه مطلوب هست..
البته من خودم عملن تست نکردم و به توصیه ی استاد از فرکانس 100 استفاده میکنم ضمن اینکه جایی هم ایشون گفتن که فرکانس پایینتر از 70 حتی افت برد بیشتری در خاک پیدا میکنه به نسبت فرکانسهای بالاتر!
ولی اگر شما فیلمی از تست فرکانسهای مختلف در خاک داری خوشحال میشم به اشتراک بزارید..

ضمن اینکه نفرمودید از چه لوپی استفاده کردین؟؟

ممنون @};-

شنبه 14 مرداد1396 - 3:52pm
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:

درود مهندس خسته نباشید
آقا حمید من مدار رو باز کردم خازنهایی که فرمودین برسی کنم خازن ۱۱ از نوع smd هستش میتونه به خاطر این باشه تغییر بردم ؟و خازن ۱۲ تانتالیوم هم که رو مدار با مولتی متر چک کردم ۸۵ میکرو میزنه اشتباه تست نمیکنم ؟
ببخشید دیگه استاد اگه سوالام در حد ابتداییه بنده اولین مونتاژم بود تو زمینه الکترونیک که به لطف شما انجام دادم اگه چیزی هم یاد گرفتم فقط به لطف شما بود
سپاس

خواهش میکنم.
خازن اس ام دی یا ظرفیت 85 میکرو مشکلی نداره. منظور معیوب نبودن و جهت نصب صحیح خازن بود.
@};-

شنبه 14 مرداد1396 - 4:27pm
مدیر کل
مدیر کل

hesam نوشته است:
سلام جناب مهندس
وقت شما بخیر، خسته نباشید
سوالی داشتم خدمتتون
یه لوپ 1.5 ساختم. با کابل آنتن کرمان اعداد سه گانه حدودا 290-630-750 و با کابل rg58 حدودا 360-650-760 در میاد. بنظرتون کدوم رو استفاده کنم بهتره؟
یک سوال دیگه(البته ببخشید شاید جاش اینجا نباشه) برای شارژر باتری لیتیوم یونی کدوم یک از شارژرهای زیر رو استفاده کنم بهتره:
با تشکر ازمحبت شما

http://allelectronics.ir/%D8%AA%D8%BA%D ... DA%98.html

یا

ممنون.
اعداد 3 گانه شما با این دو کابل از نظر من فرق چندانی نداره و هر دو خوب هست. اما طبق تجربه کابل RG-58 بدون فویل کمی بهتر جواب میده.
فکر نمیکنم بتونین از ماجول کاهنده برای شارژ 5 سلول استفاده کنین. اون ماجول بیشتر برای شارژ یک سلول کاربرد داره. اما مدار دوم که ما قبلا پیشنهاد کرده بودیم برای این کار جواب میده.

شنبه 14 مرداد1396 - 4:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
hesam نوشته است:
سلام جناب مهندس
وقت شما بخیر، خسته نباشید
سوالی داشتم خدمتتون
یه لوپ 1.5 ساختم. با کابل آنتن کرمان اعداد سه گانه حدودا 290-630-750 و با کابل rg58 حدودا 360-650-760 در میاد. بنظرتون کدوم رو استفاده کنم بهتره؟
یک سوال دیگه(البته ببخشید شاید جاش اینجا نباشه) برای شارژر باتری لیتیوم یونی کدوم یک از شارژرهای زیر رو استفاده کنم بهتره:
با تشکر ازمحبت شما

http://allelectronics.ir/%D8%AA%D8%BA%D ... DA%98.html

یا

ممنون.
اعداد 3 گانه شما با این دو کابل از نظر من فرق چندانی نداره و هر دو خوب هست. اما طبق تجربه کابل RG-58 بدون فویل کمی بهتر جواب میده.
فکر نمیکنم بتونین از ماجول کاهنده برای شارژ 5 سلول استفاده کنین. اون ماجول بیشتر برای شارژ یک سلول کاربرد داره. اما مدار دوم که ما قبلا پیشنهاد کرده بودیم برای این کار جواب میده.

خیلی ممنون از توجه و لطف شما

شنبه 14 مرداد1396 - 7:19pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

Farhadzare نوشته است:
درود دوستان عزیز . ضمن خسته نباشید به همگی باید این نکته ی تجربیو متذکر شوم . دوستان این مدار کاملا بدون‌نویز و خطا هست و کلیه ی بی ثباتی ها به دلیل استفاده از لوپ نا مناسب هست . تا اونجایی که میتونید از لوپ های اماده شرکتی البته با رعایت مقاومت و اندوکتانس مناسب استفاده کنید . من دستگاهمو با لوپ شرکتی بردم واسه تست خداشاهده این دستگاه ۱ساعت مدام روشن بود و در حال کاووش بودم ولی حتی یک تک بوق اضافه هم نزد .

سلام دوستان
Farhadzare عزیز ممنون از اعلام تجربه تون
ممکنه لطفا بگین از کدوم لوپهای شرکتی استفاده میکنین؟
عکسشون رو بذارین لطفا و قیمتشونم اعلام کنین
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 15 مرداد1396 - 8:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27808 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2291 , 2292 , 2293 , 2294 , 2295 , 2296 , 2297 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 163 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure