انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 خرداد1404 - 9:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27807 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2290 , 2291 , 2292 , 2293 , 2294 , 2295 , 2296 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

milad1230 نوشته است:
سلام دوستان برای اتصال لوپ به مدار از کانکتور ضد آپ سه پین بین راهی استفاده کنم یا کانکتور ضد آب رو پنلی؟
در ضمن برای بلندگو،سنسور پیزوالکتریک قابدار با قطر 3.5 سانتی متر مناسبه ؟

برای نصب روی جعبه طبیعتا باید از کانکتور رو پنلی استفاده کنین.
بله پیزوی 3.5 سانتی قابدار مناسب هست.

شنبه 13 مرداد1396 - 12:20am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
اگر میفرمایین ماسفت رو عوض کردین و تا چند دقیقه بردش خوب و درست بوده و بعدش دوباره برد کم شده به احتمال زیاد مشکل از کیفیت ماسفتی هست که استفاده کردین. بهتره از یک ماسفت با مارک دیگه یا مثلا شماره های 11NK100 یا 18NK80 استفاده کنین. اصولا یکی از دلایل اصلی کم شدن برد معیوب بودن ماسفت هست.

درود مهندس خسته نباشید @};-
استاد بنده هم همین مشکل رو دارم مدار رو که روشن میکنم اوایل بردم عالیه ولی چند دقیقه بعدش بردم کم میشه به نظرتون از ماسفتمه ؟
مقاومت های 1M تاثیری ندارن؟
شماره ماسفتم w20nk50z هست
اگه بخام تعویض کنم کدوم شماره رو بهتر میدونین 11nk100 از نظر برد با این شماره که گفتم چه فرقی داره؟
سپاس @};-

شنبه 13 مرداد1396 - 12:27am
مدیر کل
مدیر کل

مهرافرین نوشته است:

استاد حمید برد مدار فلزجو با لوپ 45 برای سکه ی پونصدی سفید چقدر باید باشه؟

و محض اطلاع میپرسم:
آیا چنین امکانی وجود داره که مدار برد خودش رو برای اهداف بزرگ در فاصله ی دور از دست بده(در واقع افت برد پیدا کنه) ولی برای اهداف کوچک ولی نزدیکتر افت برد چندان فاحشی نداشته باشه؟؟

با سپاس @};-

برد سکه 500 تومنی با لوپ 45 تقریبا 50 سانت هست. در واقع به دلیل کوچک بودن سکه برای لوپ 60 به اون شکل برد بیشتری نسبت به لوپ 45 بدست نمیاد.
برای اهداف بزرگ در عمق بالا فقط با کاهش عرض پالس ممکنه برد کم بشه درحالیکه برد در عمق کم و برای اهداف کوچک تغییری نکنه! وگرنه در تمام مواردی که دیدیم دستگاه در اثر عیب دچار افت برد شده ؛ برد برای تمام اهداف کاهش پیدا کرده.

شنبه 13 مرداد1396 - 12:27am
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
درود مهندس خسته نباشید @};-
استاد بنده هم همین مشکل رو دارم مدار رو که روشن میکنم اوایل بردم عالیه ولی چند دقیقه بعدش بردم کم میشه به نظرتون از ماسفتمه ؟
مقاومت های 1M تاثیری ندارن؟
شماره ماسفتم w20nk50z هست
اگه بخام تعویض کنم کدوم شماره رو بهتر میدونین 11nk100 از نظر برد با این شماره که گفتم چه فرقی داره؟
سپاس @};-

ممنون.
اگر هر بار که دستگاه رو روشن میکنین اولش برد خوبه و بعد کم میشه داستان کمی متفاوت هست! در واقع این مساله میتونه به قطعاتی که گرم میشن نظیر ماسفت و مقاومتهای 2 وات و شاید حتی آیسی 357 ربط داشته باشه.
مقاومت 1 مگ تحت فشار نیست که این مساله ربطی به اون داشته باشه.
ماسفت 20NK50 هم بنظرم مناسب هست و در حدی قدرت داره که با کمی گرم شدن مشکلی براش پیش نیاد. این شماره نسبت به 11NK100 آمپر بالاتر و ولتاژ پایین تری داره که البته آمپر بالاتر در این مورد مهم تر هست.
خازنهای 11 و 12 رو هم بررسی کنین معیوب نباشن یا برعکس نذاشته باشین.

شنبه 13 مرداد1396 - 12:33am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سپاس استاد بابت پاسخ فردا مدار رو باز میکنم قطعاتو چک میکنم.
@};-

شنبه 13 مرداد1396 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
مهرافرین نوشته است:

استاد حمید برد مدار فلزجو با لوپ 45 برای سکه ی پونصدی سفید چقدر باید باشه؟

و محض اطلاع میپرسم:
آیا چنین امکانی وجود داره که مدار برد خودش رو برای اهداف بزرگ در فاصله ی دور از دست بده(در واقع افت برد پیدا کنه) ولی برای اهداف کوچک ولی نزدیکتر افت برد چندان فاحشی نداشته باشه؟؟

با سپاس @};-

برد سکه 500 تومنی با لوپ 45 تقریبا 50 سانت هست. در واقع به دلیل کوچک بودن سکه برای لوپ 60 به اون شکل برد بیشتری نسبت به لوپ 45 بدست نمیاد.
برای اهداف بزرگ در عمق بالا فقط با کاهش عرض پالس ممکنه برد کم بشه درحالیکه برد در عمق کم و برای اهداف کوچک تغییری نکنه! وگرنه در تمام مواردی که دیدیم دستگاه در اثر عیب دچار افت برد شده ؛ برد برای تمام اهداف کاهش پیدا کرده.

سپاسگزارم استادم :ymhug:
@};-

شنبه 13 مرداد1396 - 3:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
ممنون.
اگر هر بار که دستگاه رو روشن میکنین اولش برد خوبه و بعد کم میشه داستان کمی متفاوت هست! در واقع این مساله میتونه به قطعاتی که گرم میشن نظیر ماسفت و مقاومتهای 2 وات و شاید حتی آیسی 357 ربط داشته باشه.
مقاومت 1 مگ تحت فشار نیست که این مساله ربطی به اون داشته باشه.
ماسفت 20NK50 هم بنظرم مناسب هست و در حدی قدرت داره که با کمی گرم شدن مشکلی براش پیش نیاد. این شماره نسبت به 11NK100 آمپر بالاتر و ولتاژ پایین تری داره که البته آمپر بالاتر در این مورد مهم تر هست.
خازنهای 11 و 12 رو هم بررسی کنین معیوب نباشن یا برعکس نذاشته باشین.

درود مهندس خسته نباشید
آقا حمید من مدار رو باز کردم خازنهایی که فرمودین برسی کنم خازن ۱۱ از نوع smd هستش میتونه به خاطر این باشه تغییر بردم ؟و خازن ۱۲ تانتالیوم هم که رو مدار با مولتی متر چک کردم ۸۵ میکرو میزنه اشتباه تست نمیکنم ؟
ببخشید دیگه استاد اگه سوالام در حد ابتداییه بنده اولین مونتاژم بود تو زمینه الکترونیک که به لطف شما انجام دادم اگه چیزی هم یاد گرفتم فقط به لطف شما بود
سپاس

شنبه 14 مرداد1396 - 9:13am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اینم عکس از مدار ببخشید نتونستم مستقیم آپلود کنم.

http://uupload.ir/files/nxw_%DB%B2%DB%B ... %DB%B6.jpg

شنبه 14 مرداد1396 - 9:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام جناب مهندس
وقت شما بخیر، خسته نباشید
سوالی داشتم خدمتتون
یه لوپ 1.5 ساختم. با کابل آنتن کرمان اعداد سه گانه حدودا 290-630-750 و با کابل rg58 حدودا 360-650-760 در میاد. بنظرتون کدوم رو استفاده کنم بهتره؟
یک سوال دیگه(البته ببخشید شاید جاش اینجا نباشه) برای شارژر باتری لیتیوم یونی کدوم یک از شارژرهای زیر رو استفاده کنم بهتره:
با تشکر ازمحبت شما

http://allelectronics.ir/%D8%AA%D8%BA%D ... DA%98.html

یا

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 14 مرداد1396 - 10:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود دوستان عزیز . ضمن خسته نباشید به همگی باید این نکته ی تجربیو متذکر شوم . دوستان این مدار کاملا بدون‌نویز و خطا هست و کلیه ی بی ثباتی ها به دلیل استفاده از لوپ نا مناسب هست . تا اونجایی که میتونید از لوپ های اماده شرکتی البته با رعایت مقاومت و اندوکتانس مناسب استفاده کنید . من دستگاهمو با لوپ شرکتی بردم واسه تست خداشاهده این دستگاه ۱ساعت مدام روشن بود و در حال کاووش بودم ولی حتی یک تک بوق اضافه هم نزد .

شنبه 14 مرداد1396 - 11:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27807 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2290 , 2291 , 2292 , 2293 , 2294 , 2295 , 2296 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: saeid994 و 97 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure