انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 خرداد1404 - 7:02am

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2288 , 2289 , 2290 , 2291 , 2292 , 2293 , 2294 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
قسمت مربوط به پروگرام میکرو و تنظیم فیوز بیتها در راهنما رو با دقت بخونین مشکلتون حل میشه. همیشه از فیوز بیت F7-D9-FC استفاده کنین. اگر از سایر پروگرامرها یا برنامه ها استفاده کرده باشین متاسفانه نظیر این مشکلات زیاد پیش میاد. پس حتما از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین. در این خصوص هیچ نکته ای نیست که در راهنما قید نشده باشه.

با سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز و پرتلاش آقای حمید و تمامی اساتید و کابران گرامی
برای تک تک شما عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.
مطمئنا جای این حرفم اینجا نیست ولی خواستم افتخار هم کلامی با شما رو داشته باشم.
من جدیدا به جمع شما بزرگواران پیوستم تو این انجمن از روزی که عضو شدم مطالب زیادی خوندم و یاد گرفتم. هیچ دانشی ندارم. محض علاقه زیادی که دارم که از دوران کودکی و نوجوانی داشتم ولی به خاطر خیلی از مسائل که تو زندگی همه ما باهاش روبرو میشیم نتونستم دنبال کنم. سواد خوندن و نوشتنی دارم و یه مدرک که سالیان سال نوری با علم زیبای الکترونیک هنری بلاوصف از هنرمندان این عرصه هست فاصله داره. اما من از این پرش های 180 درجه ای تجربه کردم و دیدم که عشق و علاقه وقتی در میون باشه با تکیه با تلاش و زحمت هیچ چیز غیر قابل دسترس نیست. و این کارو هم انجام دادم و تو زمینه ای که هیچ اطلاعاتی نداشتم پا گذاشتم و موفق شدم. هر چند زمان زیادی برد تا نتیجه گرفتم. در حال حاضر هم همچین قصدی دارم شاید سر سوزنی از دانش و هنری که شما عزیزان دارین رو ما هم کسب کنیم.
و با اجازه شما چون اهل روستایی (خیلی دوووور) هستم که حتی نت هم نداره مواقعی که به نت دسترسی داشتم کلیه صفحات چند تایپیک رو ذخیره کردم و کلی نوت برداری، خلاصه وار واسه خودم جمع کردم.
اینجا مثل یه دانشگاه یا یه کتابخونه مفید و با ارزش می مونه، میشه چندین کتاب از دانش و تجربه ارزنده ای که اینجا به رایگان نشر شده تهیه کرد. دانش خود افرادی که اینجا زحمت کشیدن جای خود دارد.
ولی با این همه تلاش و زحمت چرا اینجا مورد کم لطفی قرار گرفته. من قبل از عضویتم در اینجا عضو سایتای خارجی بودم و هستم سایت هایی گه تاریخچه اون هارو نگاه کنیم و شما حتما بهتر از من اینارو می شناسید چندین ساله فعالیت دارن و حتی بیشتر از قبل. من راهنمایی میخوام و هنوز از راه نرسیده خواهش میکنم راهی که در پیش گرفته بودین رو ادامه بدین. من بعضی از تایپیک هارو کامل خوندم همه صفحات. دوستان کشور ما و مردم ما به افرادی مثل شما عزیزان بشدت احتیاج داره. وقتی حرف از کسب علم هست نتیجه اش علم و افزایش آگاهی میشه. بقیه اش به تلاش و امیدی وابسته است که اگه نباشه هیچ کاری از پیش نمیره. دانش من در حد همین حرف های منه ولی میخوام ادامه بدم و تا جایی که توان و کششم هست یاد بگیرم من امیدی دارم که شاید فقط مرگ بتونه از من بگیره و این امید تنها سرمایه من تا اینجای زندگی منه. دوستان( از راه نرسیده چه خودمو تحویل می گیرم) و اساتید بزرگوار مثل استاد حمید استاد مهدی و استادمجتبی و بقیه عزیزانی که از بس مطالب رو خوندم به اسم میشناسم و طومارم طومااااارتر میشه خواهشم اینه اگه وقتش رو دارین حتی الامکان یه دستی به سر روی این انجمن بکشین و خواهشم از کسانی مثل خودم اینه که از این عزیزان در خواست کنند که به فعالیت ارزشمندشون ادامه بدن. کاربرایی رو می بینم بیشتر بصورت مهمان میان و حتی زحمت عضویت به خودشون نمیدن از این عزیزان هم میخوام که درخواست فعالیت این انجمن رو داشته باشن هر کسی دنبال هر هدفی باشه با فعالیت انجمن به هدفش خواهد رسید. دنیا هر روز داره پیشرف میکنه و ما بیشتر عقب گرد داریم. من فقط میخوام یاد بگیرم. خواهشا مارو حد اقل به عنوان یک عضو این انجمن بپذیرین و اگه امکانش هست جواب مارو بدین.
پیروز و سر بلند باشین، به امید ایرانی آباد تر از همیشه

سه شنبه 9 مرداد1396 - 12:24am

سلام دوست عزیز
ضمن خوش آمد خدمت شما.....
اقا حمید فعال هستند و هر روز پاسخ همه دوستان رو میدن.....
ایشون هر بار بنده سوالی داشتم ازشون پرسیدم و لطف کردن پاسخمو دادن....
واقعا باید بهشون استاد گفت....
اساتید دانشگاه بنده یک دهم علم ایشون رو ندارن :x :x :x

سه شنبه 10 مرداد1396 - 7:15pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. لطف دارین. @};-
به amirirani عزیز هم خوش آمد عرض میکنم و امیدوارم در راهی که در پیش گرفتن موفق باشن. @};-

سه شنبه 10 مرداد1396 - 10:38pm

sa!v!y نوشته است:
سلام دوست عزیز
ضمن خوش آمد خدمت شما.....
اقا حمید فعال هستند و هر روز پاسخ همه دوستان رو میدن.....
ایشون هر بار بنده سوالی داشتم ازشون پرسیدم و لطف کردن پاسخمو دادن....
واقعا باید بهشون استاد گفت....
اساتید دانشگاه بنده یک دهم علم ایشون رو ندارن :x :x :x

سلام و عرض ادب دوست عزیز
خیلی ممنون و بسیار خوشحالم که به جمع شما عزیزان پیوستم.
ان شاالله که شاگرد خوبی باشم.
دقیقا منم با شما موافقم. من از علم الکترونیک هیچ بهره ای نبردم ولی به علم و دانش ایشون ایمان دارم.
تلاش و زحمتی که استاد حمید متحمل شدن کم استاد دانشگاهی پیش میاد اون هم با حقوق و مزایای چند میلیونی که دریافت میکنن همچین وقتی برای دانشجوها یا حتی پیشرفت علم خودش بذاره.
خدا جواب تمام زحمات و تلاش های ایشون رو بده.

چهارشنبه 10 مرداد1396 - 12:21am

حمید نوشته است:
خواهش میکنم. لطف دارین. @};-
به amirirani عزیز هم خوش آمد عرض میکنم و امیدوارم در راهی که در پیش گرفتن موفق باشن. @};-

سلام و عرض ادب استاد گرامی
خیلی خوشحالم و خداروشکر میکنم که به جمع شما عزیزان پیوستم. ان شاالله که بتونم شاگرد و دانشجوی خوبی باشم
تشکر و قدردانی کمترین کاری هست که یه دانشجو حتی یه ترم اولی میتونه در قبال زحمات استادش داشته باشه. قلبا از حضور و تلاش های بی دریغ شما سپاس
گذارم.
چون خیلی از مطالب و دانش ارزنده ای در اختیار همه گذاشتین رو مطالعه کردم. راه درازی در پیش دارم ولی بسیار امیدوارم حداقل گوشه ای از این دانش رو کسب کنم.
حضورتون مستدام.

چهارشنبه 10 مرداد1396 - 12:33am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون. لطف دارین. ایشالا موفق باشین. @};-

چهارشنبه 10 مرداد1396 - 1:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود به دوستان
مهندس حمید عزیز من با وجود تمام کارهای ممکن یعنی استفاده از چندین ایسی و چندین کامپیوتر دانلود مجدد فایل و نرم افزار بورد جدید بازهم بعد از یه مدتی پروگرام میپره! ایا ایسی تقلبی atmega هم هست؟ چون من همه قطعاتم را همیشه از یه فروشگاه میگیرم.
ضمنن تا حالا چندبار شنیدم که فلان منطقه دستگاه را معیوب کرده حتی موتور برق و هیلتی و... ایا چنین چیزی از نظر علمی وجود داره ؟. مثلا تشعشعات رادیو اکتیو

چهارشنبه 11 مرداد1396 - 11:09am

سلام مهندس برای لوپ 60از چه سیمی استفاده کنم لاکی یاافشان تو فایل توضیحات گفتین لاکی ولی تو ی سایت خوندم که سیم افشان رو صلاح دونستین استفاده بشه کدوم مناسبه

چهارشنبه 11 مرداد1396 - 11:51am

با اجازه استاد حمید....
دوست عزیز احتمالا ایسی شما معیوبه از یک فروشگاه دیگه بگیرید.... اگر تمامی نکات رو رعایت کرده باشید

اقا سجاد برای لوپ 60 از سیم لاکی 7 دهم استفاده کنید.... طبق فایل راهنما....
اون پست ها واسه گذشته هستند....

چهارشنبه 11 مرداد1396 - 1:43pm

دوستان من اولین مدارمو همین فلزیابو ساختم.... البته اون فایل راهنمای اقا حمید مثل یه کتاب جامع بود.... همه نکات توشه اگه رعایت بشه هیچ مشکلی تو مدار پیش نمیاد.... فقط اینکه ایسی bs170 من از 3 فروشگاه مختلف خریدم... هر 3 تاش تقلبیو اون کارایی لازم رو نداره.... پس در خرید قطعات دقت کنید که مثل من بردتون لحیماش تد هم نره :D :D
در ضمن یه نکته ای که متوجهش شدم دیروز اینه که وقتی لوپ بدون کانکتور و مستقیما با کابل به مدار لحیم میشه نویزش تقریبا نصف میشه.... من از حساسیت 19 بدون حتی یک بوق اضافی استفاده کردم
خیلی حال داد

چهارشنبه 11 مرداد1396 - 1:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2288 , 2289 , 2290 , 2291 , 2292 , 2293 , 2294 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure