حمید نوشته است:
قسمت مربوط به پروگرام میکرو و تنظیم فیوز بیتها در راهنما رو با دقت بخونین مشکلتون حل میشه. همیشه از فیوز بیت F7-D9-FC استفاده کنین. اگر از سایر پروگرامرها یا برنامه ها استفاده کرده باشین متاسفانه نظیر این مشکلات زیاد پیش میاد. پس حتما از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین. در این خصوص هیچ نکته ای نیست که در راهنما قید نشده باشه.
با سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز و پرتلاش آقای حمید و تمامی اساتید و کابران گرامی
برای تک تک شما عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.
مطمئنا جای این حرفم اینجا نیست ولی خواستم افتخار هم کلامی با شما رو داشته باشم.
من جدیدا به جمع شما بزرگواران پیوستم تو این انجمن از روزی که عضو شدم مطالب زیادی خوندم و یاد گرفتم. هیچ دانشی ندارم. محض علاقه زیادی که دارم که از دوران کودکی و نوجوانی داشتم ولی به خاطر خیلی از مسائل که تو زندگی همه ما باهاش روبرو میشیم نتونستم دنبال کنم. سواد خوندن و نوشتنی دارم و یه مدرک که سالیان سال نوری با علم زیبای الکترونیک هنری بلاوصف از هنرمندان این عرصه هست فاصله داره. اما من از این پرش های 180 درجه ای تجربه کردم و دیدم که عشق و علاقه وقتی در میون باشه با تکیه با تلاش و زحمت هیچ چیز غیر قابل دسترس نیست. و این کارو هم انجام دادم و تو زمینه ای که هیچ اطلاعاتی نداشتم پا گذاشتم و موفق شدم. هر چند زمان زیادی برد تا نتیجه گرفتم. در حال حاضر هم همچین قصدی دارم شاید سر سوزنی از دانش و هنری که شما عزیزان دارین رو ما هم کسب کنیم.
و با اجازه شما چون اهل روستایی (خیلی دوووور) هستم که حتی نت هم نداره مواقعی که به نت دسترسی داشتم کلیه صفحات چند تایپیک رو ذخیره کردم و کلی نوت برداری، خلاصه وار واسه خودم جمع کردم.
اینجا مثل یه دانشگاه یا یه کتابخونه مفید و با ارزش می مونه، میشه چندین کتاب از دانش و تجربه ارزنده ای که اینجا به رایگان نشر شده تهیه کرد. دانش خود افرادی که اینجا زحمت کشیدن جای خود دارد.
ولی با این همه تلاش و زحمت چرا اینجا مورد کم لطفی قرار گرفته. من قبل از عضویتم در اینجا عضو سایتای خارجی بودم و هستم سایت هایی گه تاریخچه اون هارو نگاه کنیم و شما حتما بهتر از من اینارو می شناسید چندین ساله فعالیت دارن و حتی بیشتر از قبل. من راهنمایی میخوام و هنوز از راه نرسیده خواهش میکنم راهی که در پیش گرفته بودین رو ادامه بدین. من بعضی از تایپیک هارو کامل خوندم همه صفحات. دوستان کشور ما و مردم ما به افرادی مثل شما عزیزان بشدت احتیاج داره. وقتی حرف از کسب علم هست نتیجه اش علم و افزایش آگاهی میشه. بقیه اش به تلاش و امیدی وابسته است که اگه نباشه هیچ کاری از پیش نمیره. دانش من در حد همین حرف های منه ولی میخوام ادامه بدم و تا جایی که توان و کششم هست یاد بگیرم من امیدی دارم که شاید فقط مرگ بتونه از من بگیره و این امید تنها سرمایه من تا اینجای زندگی منه. دوستان( از راه نرسیده چه خودمو تحویل می گیرم) و اساتید بزرگوار مثل استاد حمید استاد مهدی و استادمجتبی و بقیه عزیزانی که از بس مطالب رو خوندم به اسم میشناسم و طومارم طومااااارتر میشه خواهشم اینه اگه وقتش رو دارین حتی الامکان یه دستی به سر روی این انجمن بکشین و خواهشم از کسانی مثل خودم اینه که از این عزیزان در خواست کنند که به فعالیت ارزشمندشون ادامه بدن. کاربرایی رو می بینم بیشتر بصورت مهمان میان و حتی زحمت عضویت به خودشون نمیدن از این عزیزان هم میخوام که درخواست فعالیت این انجمن رو داشته باشن هر کسی دنبال هر هدفی باشه با فعالیت انجمن به هدفش خواهد رسید. دنیا هر روز داره پیشرف میکنه و ما بیشتر عقب گرد داریم. من فقط میخوام یاد بگیرم. خواهشا مارو حد اقل به عنوان یک عضو این انجمن بپذیرین و اگه امکانش هست جواب مارو بدین.
پیروز و سر بلند باشین، به امید ایرانی آباد تر از همیشه