نویسنده |
پیغام |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز فرمایشات شما کاملا متین و درست هست ظمن اینکه کسی که این مطلب رو به من گفت چون من اطلاع کافی نداشتم فکر کردم که این ادم اولین ورژن فلزجو که تفکیک نداشت و به صورت نامحدود بوده رو برداشته به اسم خودش ارایه داده در هر صورت از توضیحات کامل شما سپاسگذارم،
|
شنبه 6 مرداد1396 - 12:50am |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
newcup2003 نوشته است: سلام . اگر این کاررو هم حتی با اشتباه انجام داده باشن بازم کار راحتی فکر نمیکنم باشه . اما...چطوری ی سوال داشتم و مجدد میپرسم . امکان پروگرام از رووی جعبه بدون دراوردن میکرو وجود داره ؟ که ی سوکت بزاریم و دیگه باز نکنیم . خیلی هم شیک ترو بی دردسر تر هست . و اینکه این کار به قطعات اسیب نمیزنه؟ ممنون  بله دوست عزیز،این کار شدنیه.ولی بدلیل اینکه پایههای مربوط به پروگرام میکرو باید سیم کشی بشه و سوکت بهش وصل کنین باعث جذب نویز و بی ثباتی دستگاه میشه
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 7 مرداد1396 - 9:48am |
|
 |
newcup2003
|
ممنون از پاسخ و راهنماییتون . روی پروگرامر من 5پایه به نامهای GND MOSI RST SCK MISO هستند که در راهنما برای پروگرام آنبورد ظاهرا اشاره شده. من میخوام این کار رو انجام بدم و نتیجشو ببینم . اون پایه ها برا همون کار هستند؟ میشه راهنمایی کنید لطفا . یعنی من باید دیتاشیت این ای سی رو ببینم و این پایه ها رو پیدا کنم و به اون 5 پایه وصل کنم . درسته ؟ ممنون با توجه به پایه ها gnd 8 and 22 1 reset 17 mosi 18 miso 19 sck با توجه به تصاویر باید این پایه ها رو به پایه های روی پروگرامر وصل کنم و دیگه ای سی رو بر ندارم . و پروگرام رو انجام بدم . درسته ؟ ی چیز دیگه گراند را به کدام پایه بزنم ؟ دو شماره داریم؟ اون دو به هم وصل هستند و فرقی نداره؟ممنون  پیوست: atmega-8-pin-pdip-dip.png
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 7 مرداد1396 - 11:03am |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
newcup2003 نوشته است: ممنون از پاسخ و راهنماییتون . روی پروگرامر من 5پایه به نامهای GND MOSI RST SCK MISO هستند که در راهنما برای پروگرام آنبورد ظاهرا اشاره شده. من میخوام این کار رو انجام بدم و نتیجشو ببینم . اون پایه ها برا همون کار هستند؟ میشه راهنمایی کنید لطفا . یعنی من باید دیتاشیت این ای سی رو ببینم و این پایه ها رو پیدا کنم و به اون 5 پایه وصل کنم . درسته ؟ ممنون با توجه به پایه ها gnd 8 and 22 1 reset 17 mosi 18 miso 19 sck با توجه به تصاویر باید این پایه ها رو به پایه های روی پروگرامر وصل کنم و دیگه ای سی رو بر ندارم . و پروگرام رو انجام بدم . درسته ؟ ی چیز دیگه گراند را به کدام پایه بزنم ؟ دو شماره داریم؟ اون دو به هم وصل هستند و فرقی نداره؟ممنون  پیوست: atmega-8-pin-pdip-dip.png بله،درست همینجور وصل میشه.پایه گراند هم طبیعتا به منفی مدار وصل میشه که به پایههای GND میکرو میره.پایه شماره 7 یا همون vcc میکرو هم باید به قسمت مثبت تغذیه پروگرامر وصل بشه
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 7 مرداد1396 - 9:00pm |
|
 |
newcup2003
|
ممنون و تشکر . خیلی لطف کردی .تغذیه پروگرامر رو از کجای مدار بگیرم صاف تر و مناسب تره؟ ورودی بعد کلیدon/off خوبه ؟ یا از پایه وجای خاصی؟
|
شنبه 7 مرداد1396 - 9:30pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
newcup2003 نوشته است: ممنون و تشکر . خیلی لطف کردی .تغذیه پروگرامر رو از کجای مدار بگیرم صاف تر و مناسب تره؟ ورودی بعد کلیدon/off خوبه ؟ یا از پایه وجای خاصی؟ تغذیه پروگرامر مستقیما از فیش رابط که به usb کامپیوتر وصل میشه گرفته میشه.حالا شما هرجای مدار پروگرامر که ولتاژ 5+ ولت داری یه سیم بگیر به vcc میکرو وصل کن
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 8 مرداد1396 - 8:37am |
|
 |
hamedyashar
|
سلام مهندس حمید آیا شما توصیه میکنید که LF357 بدون سوکت در مدار جاساز بشه یعنی مستقیما روی خود برد و بنظرتون میتونه تاثیری تو ثبات و برد فلزجو داشته باشه؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 8 مرداد1396 - 12:57pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
به فلزجو خوش اومدین. اگر از صحت آیسی 357 مورد نظر مطمئن هستین و در عین حال میتونین با دقت و بدون حرارت اضافی آیسی رو روی فیبر مونتاژ کنین ؛ بله نصب مستقیم روی فیبر و بدون سوکت اندکی بهتر هست. البته اون ثباتی که حین کاوش مطرح هست ربطی به این موضوع نداره.
|
یکشنبه 8 مرداد1396 - 3:07pm |
|
 |
ruby199623
|
با سلام خدمت استاد حمید بعد از اینکه مدار رو برای بار اول راه انداژی کردم LCD کلمه ی DEMO !!! رو نشون داد علتش چیه؟ البته لوپ رو هنوز بهش وصل نکردم
|
دوشنبه 9 مرداد1396 - 8:30am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
قسمت مربوط به پروگرام میکرو و تنظیم فیوز بیتها در راهنما رو با دقت بخونین مشکلتون حل میشه. همیشه از فیوز بیت F7-D9-FC استفاده کنین. اگر از سایر پروگرامرها یا برنامه ها استفاده کرده باشین متاسفانه نظیر این مشکلات زیاد پیش میاد. پس حتما از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین. در این خصوص هیچ نکته ای نیست که در راهنما قید نشده باشه.
|
دوشنبه 9 مرداد1396 - 1:36pm |
|
 |
|