انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 20 خرداد1404 - 4:04am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2287 , 2288 , 2289 , 2290 , 2291 , 2292 , 2293 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز فرمایشات شما کاملا متین و درست هست ظمن اینکه کسی که این مطلب رو به من گفت چون من اطلاع کافی نداشتم فکر کردم که این ادم اولین ورژن فلزجو که تفکیک نداشت و به صورت نامحدود بوده رو برداشته به اسم خودش ارایه داده در هر صورت از توضیحات کامل شما سپاسگذارم،

شنبه 6 مرداد1396 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

newcup2003 نوشته است:
سلام . اگر این کاررو هم حتی با اشتباه انجام داده باشن بازم کار راحتی فکر نمیکنم باشه . اما...چطوری

ی سوال داشتم و مجدد میپرسم . امکان پروگرام از رووی جعبه بدون دراوردن میکرو وجود داره ؟ که ی سوکت بزاریم و دیگه باز نکنیم . خیلی هم شیک ترو بی دردسر تر هست . و اینکه این کار به قطعات اسیب نمیزنه؟ ممنون @};-

بله دوست عزیز،این کار شدنیه.ولی بدلیل اینکه پایه‌های مربوط به پروگرام میکرو باید سیم کشی بشه و سوکت بهش وصل کنین باعث جذب نویز و بی ثباتی دستگاه میشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 7 مرداد1396 - 9:48am

ممنون از پاسخ و راهنماییتون . @};-
روی پروگرامر من 5پایه به نامهای GND MOSI RST SCK MISO هستند که در راهنما برای پروگرام آنبورد ظاهرا اشاره شده. من میخوام این کار رو انجام بدم و نتیجشو ببینم . اون پایه ها برا همون کار هستند؟ میشه راهنمایی کنید لطفا . یعنی من باید دیتاشیت این ای سی رو ببینم و این پایه ها رو پیدا کنم و به اون 5 پایه وصل کنم . درسته ؟ ممنون
با توجه به پایه ها
gnd 8 and 22
1 reset
17 mosi
18 miso
19 sck

با توجه به تصاویر باید این پایه ها رو به پایه های روی پروگرامر وصل کنم و دیگه ای سی رو بر ندارم . و پروگرام رو انجام بدم . درسته ؟ ی چیز دیگه گراند را به کدام پایه بزنم ؟ دو شماره داریم؟ اون دو به هم وصل هستند و فرقی نداره؟ممنون @};-
پیوست:
atmega-8-pin-pdip-dip.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 7 مرداد1396 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

newcup2003 نوشته است:
ممنون از پاسخ و راهنماییتون . @};-
روی پروگرامر من 5پایه به نامهای GND MOSI RST SCK MISO هستند که در راهنما برای پروگرام آنبورد ظاهرا اشاره شده. من میخوام این کار رو انجام بدم و نتیجشو ببینم . اون پایه ها برا همون کار هستند؟ میشه راهنمایی کنید لطفا . یعنی من باید دیتاشیت این ای سی رو ببینم و این پایه ها رو پیدا کنم و به اون 5 پایه وصل کنم . درسته ؟ ممنون
با توجه به پایه ها
gnd 8 and 22
1 reset
17 mosi
18 miso
19 sck

با توجه به تصاویر باید این پایه ها رو به پایه های روی پروگرامر وصل کنم و دیگه ای سی رو بر ندارم . و پروگرام رو انجام بدم . درسته ؟ ی چیز دیگه گراند را به کدام پایه بزنم ؟ دو شماره داریم؟ اون دو به هم وصل هستند و فرقی نداره؟ممنون @};-
پیوست:
atmega-8-pin-pdip-dip.png

بله،درست همینجور وصل میشه.پایه گراند هم طبیعتا به منفی مدار وصل میشه که به پایه‌های GND میکرو میره.پایه شماره 7 یا همون vcc میکرو هم باید به قسمت مثبت تغذیه پروگرامر وصل بشه

شنبه 7 مرداد1396 - 9:00pm

ممنون و تشکر . خیلی لطف کردی .تغذیه پروگرامر رو از کجای مدار بگیرم صاف تر و مناسب تره؟ ورودی بعد کلیدon/off خوبه ؟ یا از پایه وجای خاصی؟

شنبه 7 مرداد1396 - 9:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

newcup2003 نوشته است:
ممنون و تشکر . خیلی لطف کردی .تغذیه پروگرامر رو از کجای مدار بگیرم صاف تر و مناسب تره؟ ورودی بعد کلیدon/off خوبه ؟ یا از پایه وجای خاصی؟

تغذیه پروگرامر مستقیما از فیش رابط که به usb کامپیوتر وصل میشه گرفته میشه.حالا شما هرجای مدار پروگرامر که ولتاژ 5+ ولت داری یه سیم بگیر به vcc میکرو وصل کن

یکشنبه 8 مرداد1396 - 8:37am

سلام مهندس حمید
آیا شما توصیه میکنید که LF357 بدون سوکت در مدار جاساز بشه یعنی مستقیما روی خود برد و بنظرتون میتونه تاثیری تو ثبات و برد فلزجو داشته باشه؟؟؟؟؟

یکشنبه 8 مرداد1396 - 12:57pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین.
اگر از صحت آیسی 357 مورد نظر مطمئن هستین و در عین حال میتونین با دقت و بدون حرارت اضافی آیسی رو روی فیبر مونتاژ کنین ؛ بله نصب مستقیم روی فیبر و بدون سوکت اندکی بهتر هست. البته اون ثباتی که حین کاوش مطرح هست ربطی به این موضوع نداره.

یکشنبه 8 مرداد1396 - 3:07pm

با سلام خدمت استاد حمید
بعد از اینکه مدار رو برای بار اول راه انداژی کردم LCD کلمه ی DEMO !!! رو نشون داد علتش چیه؟
البته لوپ رو هنوز بهش وصل نکردم

دوشنبه 9 مرداد1396 - 8:30am
مدیر کل
مدیر کل

قسمت مربوط به پروگرام میکرو و تنظیم فیوز بیتها در راهنما رو با دقت بخونین مشکلتون حل میشه. همیشه از فیوز بیت F7-D9-FC استفاده کنین. اگر از سایر پروگرامرها یا برنامه ها استفاده کرده باشین متاسفانه نظیر این مشکلات زیاد پیش میاد. پس حتما از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین. در این خصوص هیچ نکته ای نیست که در راهنما قید نشده باشه.

دوشنبه 9 مرداد1396 - 1:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2287 , 2288 , 2289 , 2290 , 2291 , 2292 , 2293 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 , هم میهن و 183 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure