انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 خرداد1404 - 2:10am

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2282 , 2283 , 2284 , 2285 , 2286 , 2287 , 2288 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم به خصوص مهندس حمید گل :ymhug:

مهندس من یه آپ آمپ LF357H از نیکو سفارش دادم.. 13900 تمن.. چرا میندازم رو مدار روشن نمیشه مدار...پایه ها رو هم درست جا زدم.وایه اطمینان خاطرتون بگم که زائده ی آیسی طرف پایه ی 8 هستش که من درست جا میزنم... ولی وقتی همون LF357N رو میندازم روشن میشه و مشکلی نداره و روشن میشه... مشکل از چیه مهندس؟؟؟پایه ی 8 که زائده ی آیسی طرفشه.. پایه ی 1 آیسی رو چطور پیدا کنم؟؟ منظورم اینه که از بالای آیسی وقتی نگاه کنم کدوم طرفی میشه پایه ی 1؟

پنج شنبه 28 تیر1396 - 2:18am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز
از بالا که نگاه کنی
پایه شماره یک میشه نزدیک ترین پایه سمت چپ به پایه شماره 8
بعدیش پایه شماره 2 و شماره 3 و همونطور به ترتیب تا شماره 8که همون زائده میشه
موفق باشید

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

پنج شنبه 29 تیر1396 - 7:02am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

این عکس میتونه کمکت کنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

پنج شنبه 29 تیر1396 - 7:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Atroo نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم به خصوص مهندس حمید گل :ymhug:

مهندس من یه آپ آمپ LF357H از نیکو سفارش دادم.. 13900 تمن.. چرا میندازم رو مدار روشن نمیشه مدار...پایه ها رو هم درست جا زدم.وایه اطمینان خاطرتون بگم که زائده ی آیسی طرف پایه ی 8 هستش که من درست جا میزنم... ولی وقتی همون LF357N رو میندازم روشن میشه و مشکلی نداره و روشن میشه... مشکل از چیه مهندس؟؟؟پایه ی 8 که زائده ی آیسی طرفشه.. پایه ی 1 آیسی رو چطور پیدا کنم؟؟ منظورم اینه که از بالای آیسی وقتی نگاه کنم کدوم طرفی میشه پایه ی 1؟

بفرما طبق عکس بزن

پنج شنبه 29 تیر1396 - 9:22am

با سلام خدمت مهندس حمید چند تا سوال داشتم
اندوکتانس مناسب برای لوپ 1×1 و 1.5×1.5. چنده ؟
وقتی با لوپ بزرگ مثلا 1 ×1 سنس داشتیم باید وسط لوپ رو بکنیم؟
از کجا بفهمیم دشتگاه رو زمین درست بالانس شده یا نه. چون یه چاله بزرگ رو وقتی رو دیواره ها بالانس میکردم کف چاله رو سنس میکرد و اهان نشون میداد وقتی بالای چاله رو زمین بالانس میکردم. کف چاله هیچ سنسی نداشتم.

پنج شنبه 29 تیر1396 - 10:03am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
برای فریم های بزرگ ظرفیت حدود 400 میکرو هانری مناسب هست. برای فریم 1 متری 10 دور و برای فریم 1.5 متری 8 دور سیم در نظر بگیرین دیگه نیازی به اندازه گیری ظرفیت نیست.
شما با هر لوپی هدفی رو سنس کردین میتونین از 4 جهت بررسی کنین و نقطه ابتدا و انتهای سنس رو علامتگذاری کنین تا محدوده سنس بصورت یک مربع مشخص بشه. مرکز اون مربع نقطه مرکز هدف هست. برای مرکز یابی راه دیگه این هست که در محوطه سنس هدف به میتر سنس توجه کنین. جایی که بیشترین میتر سنس رو داشتین یعنی مرکز لوپ شما با مرکز هدف منطبق هست.
همونطور که در راهنما توضیح دادم پس از حفاری اولیه و ایجاد چاله کار فلزیابی دشوار تر میشه. لذا یا باید از لوپی استفاده کنین که از چاله خیلی کوچکتر باشه و بتونین داخل چاله براحتی ازش استفاده کنین یا برعکس از لوپی استفاده کنین که از چاله خیلی بزرگتر باشه و بتونین از بالا وضعیت رو بررسی کنین بدون اینکه چاله اثر منفی بذاره. در هر صورت این کار نیاز به تجربه زیادی داره تا بتونین جواب مناسب بگیرین. از نظر بالانس صحیح مشخصا وقتی شما روی زمین دستگاه رو بالانس میکنین و پس از گذشت چند ثانیه نه سنس اضافی و نه میتر منفی داشته باشین نشون میده دستگاه در حالت بالانس و آستانه صحیح قرار داره. در این شرایط با حفظ فاصله لوپ نسبت به زمین باید لوپ رو حرکت بدین تا بتونین هدفی رو سنس کنین.

پنج شنبه 29 تیر1396 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
سلام . وقت بخیر . من علت تک بوقهای اضافه رو که خیلی اذیت میکنه رو به دلیل گرم شدن بیش از حد 7812 و دو مقاومت خروجی فکر میکنم باشه . چون با خنک کردن و پاین اوردن دمای داخل توسط دمیدن یک دمنده از دور قطع میشود . حال با این اوصاف چطور باید این مشکل رو حل کرد . ایا مشکل از قطعات من است؟ هیتسینک هم نسبتا اندازه خوبی داره . با تشکر.
پیوست:
33.jpg

پنج شنبه 29 تیر1396 - 7:34pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
فکر نمیکنم تک بوق ربطی به حرارت قطعات داشته باشه. تک بوق معمولا در اثر وجود نویز قوی پیش میاد که با کم کردن تنظیم اسپید میتونه رفع بشه. البته سیم کشی خروجی لوپ شما هم جالب نیست! دو رشته سیم معمولی و نسبتا طولانی استفاده کردین که میتونه نویزپذیری زیادی داشته باشه. در این مورد در راهنما توضیح دادم.

پنج شنبه 29 تیر1396 - 8:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

منم دستگاه رو راه انداختم متاسفانه بوق الکی زیادی توی خونه و حتی بیرونم داره
چه راهکارهایی برای کاهش بی ثباتی میتونم انجام بدم؟

پنج شنبه 29 تیر1396 - 10:35pm
مدیر کل
مدیر کل

دو سال روی این پروژه کار شده تا به جواب راضی کننده ای برسه. شما هم باید کمی وقت بذارین ابتدا راهنما رو با دقت مطالعه کنین و ببینین کجای کار ایراد داره. با یک خط توضیحی که دادین نه مشخص میشه چطور دستگاه رو ساختین و نه اینکه مشکل شما دقیقا چی هست! هر فلزیابی ریزه کاریهای زیادی داره که شاید به چشم نیان ولی عدم رعایت حتی یکی از اونها ممکنه فلزیاب رو کلا بلا استفاده بکنه. مثلا اگر تنها اتصال سیم کانکتور و کابل لوپ ایراد کوچکی داشته باشه میتونه بی ثباتی زیادی ایجاد کنه. عجالتا از مدار و کلیت دستگاهتون تصویری قرار بدین شاید بتونیم متوجه مشکل بشیم.

جمعه 29 تیر1396 - 12:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2282 , 2283 , 2284 , 2285 , 2286 , 2287 , 2288 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 116 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure