نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
sina45563 نوشته است: سلام خدمت استاد عزیز اقا حمید ودوستان مهندس من یک سوال داشتم راجع به لوپ یک متری اقا مجتبی با عرض معذرت اینجا چون فعالیت بیشترهست مزاحمتون شدم چون با ایشون تماس گرفتم وپیام خصوصی دادم هنوز جواب ندادن چون عجله داشتم اینجا بیان میکنم اگر مشکلی نداره واجا بدین سوالم وبپرسم لطف کنین فقط بصورت تلفنی یا در تلگرام با ایشون تماس بگیرین. ایشون زیاد به انجمن تشریف نمیارن و سوال شما هم که به ایشون مربوط میشه.
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 3:56am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام تا وسطای کار رفتم اما نتونستم خودمو قانع کنم با همچین فیبری درستش کنم برا همین دوباره فیبرو چاپ کردم: این فکر کنم به نسبت بار اول بهتره نه؟؟؟ ------------------------------------------------------- تا این مرحله رسیدم: اساتید مشکلی میبینید تا حالا؟؟؟ ------------------------------------------------------ دوتا سوال هم داشتم: 1.کدوم یک از این دو بی اس 170 هارو نصب کنم؟ کدوم اصلیه یا بهتره؟؟ 2.آیا میتونم خازن تانتال های 100 میکرو و 2.2 میکرومو اینطوری نصب کنم؟؟ http://s9.picofile.com/file/8297704926/8.jpgتشکر میکنم از کسانی که منو یاری کردن و یاری میکنن ممنونم از تک تکتون و مخصوصا حمید خان عزیز  خسته نباشین. زیاد سخت نگیرین همینکه سیمکشی فیبر از نظر قطعی و اتصالی مشکل نداشته باشه کفایت میکنه. در مورد دو مدل BS170 نمیتونم نظری بدم. باید تست کنین. نمونه سمت چپ رو بنده استفاده کردم ولی کیفیت نوشته هاش خیلی بهتر از این بود! برای اون دو خازن هم اشکالی نداره به این صورت نصب بشه.
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 4:04am |
|
 |
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
ممنون مهندس حمید عزیز بخاطر توجه و لطفتون بی اس 170 سمت چپی تو عکس اینطوری می افته لامصب نمیدونم چرا دلیل دوباره کاریم فقط این بود که یکم بیشتر سلیقه به خرج بدم وگرنه پی سی بی قبلیم نه اتصالی و نه قطعی داشت. یه مشکل بزرگ برام پیش اومده همه قطعاتو خریدم فقط نتونستم مقاومت 390 اهم 2 وات متال فیلم و مقاومت 10 اهم گیر بیارم.پیدا نمیشه تازه عدسی های 5 پیکو و 18 پیکو فاراد رو هم عدسی کوچیک فرستادن مشکلی که نداره کوچیک باشن؟؟ کسی اینجا هس که مقاومت 390 اهم 1% تلرانس داشته باشه یا تلرانس کمتر؟؟؟مهندس شما خودتون دارید؟؟؟الان فقط یه سایت موجود داره اونم که نمیتونم دوتا مقاومت بخرم.میخندن بهم 
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 4:27am |
|
 |
amid127
کاربر فعال
|
سلام خدمت مهندس حمید بزرگوار مهندس الان با یه اهم متر ویکتوری مقاوت لوپ ۶۰رو که ساختم وظرفیت اون رو اندازه گیری کردم ۱.۷ اهم مقاومت۴۵۵uH الان برا اینکه مقاومت و اندوکتانس رو پایین بیارم باید از تعداد دور سیم پیچ کم کنم مشکلی پیش نمیاد فکر کنم با این شرایط باید چهار پنج دور ازش کم کنم ،مهندس نظرتون چیه ؟
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 8:09am |
|
 |
amid127
کاربر فعال
|
مشخصات لوپ قطر داخلی ۵۷ سانتی متر ۱۷ دور سیم ۰۷ دهم لاکی
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 8:34am |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
AMIRHOSEIN نوشته است: ممنون مهندس حمید عزیز بخاطر توجه و لطفتون بی اس 170 سمت چپی تو عکس اینطوری می افته لامصب نمیدونم چرا دلیل دوباره کاریم فقط این بود که یکم بیشتر سلیقه به خرج بدم وگرنه پی سی بی قبلیم نه اتصالی و نه قطعی داشت. یه مشکل بزرگ برام پیش اومده همه قطعاتو خریدم فقط نتونستم مقاومت 390 اهم 2 وات متال فیلم و مقاومت 10 اهم گیر بیارم.پیدا نمیشه تازه عدسی های 5 پیکو و 18 پیکو فاراد رو هم عدسی کوچیک فرستادن مشکلی که نداره کوچیک باشن؟؟ کسی اینجا هس که مقاومت 390 اهم 1% تلرانس داشته باشه یا تلرانس کمتر؟؟؟مهندس شما خودتون دارید؟؟؟الان فقط یه سایت موجود داره اونم که نمیتونم دوتا مقاومت بخرم.میخندن بهم  سلام با اجازه مهندس حمید گل و دوست داشتنی خازن عدس 5 پیکو و 18 پیکو مشکلی ندارند موقع سفارش مقاومت 10 تا سفارش بده بعدا اگه لازم داشتی دوباره خرید نکنی و بپرس اگه خازن 5 پیکو یا 4.7 پیکو ژاپنی یا جنس خوب داشتند چند تا هم از اون خرید کن طبق فرمایش مهندس این خازن مهمه . یکی از دوستان تو سایت یه تلگرام برای فروش قطعات مرغوب گذاشته من ازشون خرید کردم قطعاتشو تایید میکنم یه سر بهش بزن . 
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 10:21am |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
یادم رفت بگم اگه خازن تانتال اس ام دی و دیگر قطعات اس ام دی اگه استفاده میکنی از هویه 40 وات یا پایین تر استفاده کن و زیاد هویه رو نگرندار که پایه از قطعه قطع نشه و ببین اگه از پشت برد میتونی اس ام دی ها رو از پشت بزن قشنگتر میشه . در کل زیاد وسواس نمیخاد به قول مهندس 
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 10:24am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

AMIRHOSEIN نوشته است: ممنون مهندس حمید عزیز بخاطر توجه و لطفتون بی اس 170 سمت چپی تو عکس اینطوری می افته لامصب نمیدونم چرا دلیل دوباره کاریم فقط این بود که یکم بیشتر سلیقه به خرج بدم وگرنه پی سی بی قبلیم نه اتصالی و نه قطعی داشت. یه مشکل بزرگ برام پیش اومده همه قطعاتو خریدم فقط نتونستم مقاومت 390 اهم 2 وات متال فیلم و مقاومت 10 اهم گیر بیارم.پیدا نمیشه تازه عدسی های 5 پیکو و 18 پیکو فاراد رو هم عدسی کوچیک فرستادن مشکلی که نداره کوچیک باشن؟؟ کسی اینجا هس که مقاومت 390 اهم 1% تلرانس داشته باشه یا تلرانس کمتر؟؟؟مهندس شما خودتون دارید؟؟؟الان فقط یه سایت موجود داره اونم که نمیتونم دوتا مقاومت بخرم.میخندن بهم  مقاومت 390 اهم 2 وات میتونه کربنی و 5 درصد هم باشه. خیلی فرق نمیکنه. مقاومت 10 اهم هم که همه جا گیر میاد! اونا هم میتونن 5 درصد باشن و دقتشون مهم نیست. در مورد خازنهای 5 و 18 پیکو هم عدسی باشه ایرادی نداره. البته ما میگیم ایرادی نداره یا زیاد وسواس بخرج ندین ولی منظور در حد یک دستگاه دستساز استاندارد و با توجه به قطعات موجود در بازار هست! وگرنه توقع نداشته باشین با این قطعات دستگاهی بسازین که کیفیتش مثلا با لورنز قابل مقایسه باشه. خیر هر چه بهتر و با کیفیت تر بسازین دستگاه ارزش کاری خودشو بیشتر نشون میده. ما حتی به ریز ترین نکات هم اشاره کردیم. باقیش دیگه به خودتون بستگی داره.
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 2:02pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
amid127 نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید بزرگوار مهندس الان با یه اهم متر ویکتوری مقاوت لوپ ۶۰رو که ساختم وظرفیت اون رو اندازه گیری کردم ۱.۷ اهم مقاومت۴۵۵uH الان برا اینکه مقاومت و اندوکتانس رو پایین بیارم باید از تعداد دور سیم پیچ کم کنم مشکلی پیش نمیاد فکر کنم با این شرایط باید چهار پنج دور ازش کم کنم ،مهندس نظرتون چیه ؟ خواهش میکنم. یک الی دو دور از سیم پیچ کم کنین کفایت میکنه. مقاومت رو هم برای این سایز لوپ حدود 1.5 اهم در نظر گرفتیم که بنظر مناسب تر هست.
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 2:35pm |
|
 |
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|

ba.davood نوشته است: AMIRHOSEIN نوشته است: ممنون مهندس حمید عزیز بخاطر توجه و لطفتون بی اس 170 سمت چپی تو عکس اینطوری می افته لامصب نمیدونم چرا دلیل دوباره کاریم فقط این بود که یکم بیشتر سلیقه به خرج بدم وگرنه پی سی بی قبلیم نه اتصالی و نه قطعی داشت. یه مشکل بزرگ برام پیش اومده همه قطعاتو خریدم فقط نتونستم مقاومت 390 اهم 2 وات متال فیلم و مقاومت 10 اهم گیر بیارم.پیدا نمیشه تازه عدسی های 5 پیکو و 18 پیکو فاراد رو هم عدسی کوچیک فرستادن مشکلی که نداره کوچیک باشن؟؟ کسی اینجا هس که مقاومت 390 اهم 1% تلرانس داشته باشه یا تلرانس کمتر؟؟؟مهندس شما خودتون دارید؟؟؟الان فقط یه سایت موجود داره اونم که نمیتونم دوتا مقاومت بخرم.میخندن بهم  سلام با اجازه مهندس حمید گل و دوست داشتنی خازن عدس 5 پیکو و 18 پیکو مشکلی ندارند موقع سفارش مقاومت 10 تا سفارش بده بعدا اگه لازم داشتی دوباره خرید نکنی و بپرس اگه خازن 5 پیکو یا 4.7 پیکو ژاپنی یا جنس خوب داشتند چند تا هم از اون خرید کن طبق فرمایش مهندس این خازن مهمه . یکی از دوستان تو سایت یه تلگرام برای فروش قطعات مرغوب گذاشته من ازشون خرید کردم قطعاتشو تایید میکنم یه سر بهش بزن .  دست خودم نیس مجبورم وسواس خرج بدم تو هر کاری اینطوریم.به هر حال ممنونم از راهنماییاتون و راهنمایی مهندس حمید عزیز
|
چهارشنبه 24 خرداد1396 - 4:10pm |
|
 |
|