جواد64 نوشته است:
سلام خسته نباشید
بااجازه استاد
جناب googleمن دستگاموروشن میکنم به زمین کامل الوده میزنم ای دی 99نمیشه توخونه تمام لامپای خونه تمام وسایل خونه روروشن میکنم دستگاه دوسه باربوق میزنه یه مقدارتنظیماتو دسکاری میکنم دیگه ساکت میشه من فیلم اولتونودیدم بقیه رودارم دانلودمیکنم .بعدظاهرا توفیلم اولتون شما دستگاتونوتوپارک دارین تست میکنین عدددیباک دومتوهمون جاتست کنین من توفضای بازتست کردم دیباک دوم بالوپ70تخت مربع هردوسه ثانیه یه بارعددتکون میخورد
داداش خروجی لوپتون اصلا جای مناسبی نیست من متمعنم بالانستونم خوب انجام نمیدین لوپم اینهمه نبایدنزدیک زمین باشه
من امدارم عکس دارم چون گوشیم 1مگ بالاعکس میگیره نمیشه اینجاگذاشت باگوشی دوستانم میگیرم میزارم
سلام
gogoli هستم
والا قرار شد تنظیمات همونی که مهندس فرمودن رو پیاده کنم ودستکاری نکنم
اما بالان رو همون طور که مهندس فرمودند دوباره چک می کنم
نه پارک نیست

یکی مارو ببینه شک می کنه (خارج تهران هست)
در مورد جای دستگاه که آخه من تکونش نمی دم اصلا که بخواد ازبالانس خارج بشه وگرنه دسته هم داره اول این مشکلش حل بشه موقع جستجو هم بررسیش می کنم
مثلا این مشکل رو با لوپ 1.5 هم داشتم یک دفعه شروع می کرد بوق زدن ول هم نمی کرد چندین چند متر از محوطه قبرستان میرفتم بیرون بازبوق داشت تا دوباره دکمه بالانس رو بزنم
تازه فاصله لوپ تا زمین رو 50 یا 60 می گرفتم
من به گیرنده مدارم مشکوک هستم
البته باز تستی که مهندس گفتن رو انجام می دم تا ببینم چی میشه و مهندس چی می فرمایند
مثلا من حساسیت رو رو 14 میزارم مدار ساکته اما افت برد دارم
و جالبه تو این مکان جدید هی!و _ می شد نشون میده یا نویز دارم یا یجای کارم می لنگه تازه رو حساسیت 16