انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 30 اردیبهشت1404 - 3:11am

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2198 , 2199 , 2200 , 2201 , 2202 , 2203 , 2204 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام
برای لوپ 1/5*1/5چندمترکابل کت باید بگیرم؟

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 12:11am

حمید نوشته است:
عرض کردم سینی 30 سانتی با لوپ 50 باید تا حد 2 متر قابل سنس باشه. لطف کنین از مدار و لوپ و کل دستگاهتون عکس بذارین ببینیم به چه صورت ساختین.

سلام مهندس این هم عکس که فرمودید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 12:42am

راستی مهندس تهران مدار فیبرتون رو آماده داره :-BD
بردم پیشش فیبر رو برام چاپ کنه که آماده داد بهم :-BD :D

یک مگا اهم هم حدود 800 خورده ای هست

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 12:54am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین. ممنون.
عجب! :-w :D خب چند نکته در دستگاه شما وجود داره.
1- کیفیت خازنهای الکترولیت شما مشخص نیست و شاید خیلی خوب نباشن! در این صورت ممکنه ثبات دستگاه کمی پایین بیاد.
2- بهتره پایه های آیسی 357 رو فقط به میزانی که برای قرارگیری در سوکت لازم هست در نظر بگیرین و طول پایه اضافی رو کوتاه کنین. وگرنه نویز کمی بیشتر اثر میذاره.
3- اگر مقدار مقاومت 1 مگا اهم کمتر باشه میزان تقویت کمتر و برد هم کاهش پیدا میکنه. البته ملاک اندازه گیری مقاومت در خارج مدار هست.
4- شما از کانکتور فلزی استفاده کردین که توصیه اکید کردیم این کار رو نکنین! پایین اومدن اعداد و کمی افت برد از آثار کانکتور فلزی هست و بخصوص اگر از جنس آهن باشه نتیجه خیلی خوبی بدست نمیاد.
5- اگر فریم 50 سانتی شما همین هست که تصویرشو گذاشتین بنظر من برد خوبی هم داده! وگرنه مشخصا این فریم از لحاظ سیم پیچی کیفیت بالایی نداره و چیزی بین 10 تا 20 درصد برد ضعیف تر نسبت به لوپ عنکبوتی یا تخت با همین سایز خواهد داشت.
6- قسمت نسبتا طولانی از کابل منتهی به فریم رو بصورت سیم عادی استفاده کردین که این میتونه اثر نویز رو بیشتر کنه. در عین حال اتصالات سیمهای لوپ جهت ثبات بیشتر باید لحیم کاری بشن که ایشالا همین کارو هم کردین.

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:04am
مدیر کل
مدیر کل

رهاد نوشته است:
دوستان سلام
برای لوپ 1/5*1/5چندمترکابل کت باید بگیرم؟

برای فریم 1.5 متری 8 دور سیم مناسبه. کابل کت6 هم دارای 8 رشته سیم داخلی هست! بنابراین تنها یک دور از کابل کت 6 معادل 6 متر استفاده میشه که تک تک 8 رشته سیم داخلی اون باید با هم سری بشن. اما من چنین کاری رو توصیه نمیکنم چون رشته های داخلی این کابلها نازک هستن و مقاومت فریم 1.5 متری حدود 4 اهم در میاد که چنین مقاومتی برای فریمهای بزرگ و عمق زنی نهایی اصلا مطلوب نیست. لذا پیش بینی میکنم برد نهایی این فریم برای اهداف بزرگ حداقل 20 درصد کمتر از مشخصات ساخت فریمی باشه که توصیه کردیم.

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشین
جنس خازن های الکترولیت تو ثبات دستگاه تاثیر داره؟

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:18am
مدیر کل
مدیر کل

بله عرض کردم تاثیر داره. البته اگر خازنها سالم باشن مشکلی نیست. ولی کیفیت خازنهای موجود در بازار بصورتی هست که از هر چند تا یکی معیوب یا حتی برخی تقلبی هستن که این خودش منجر به بی ثباتی یا حتی عدم کارکرد قابل قبول میشه.

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:21am

حمید نوشته است:
خسته نباشین. ممنون.
عجب! :-w :D خب چند نکته در دستگاه شما وجود داره.
1- کیفیت خازنهای الکترولیت شما مشخص نیست و شاید خیلی خوب نباشن! در این صورت ممکنه ثبات دستگاه کمی پایین بیاد.
2- بهتره پایه های آیسی 357 رو فقط به میزانی که برای قرارگیری در سوکت لازم هست در نظر بگیرین و طول پایه اضافی رو کوتاه کنین. وگرنه نویز کمی بیشتر اثر میذاره.
3- اگر مقدار مقاومت 1 مگا اهم کمتر باشه میزان تقویت کمتر و برد هم کاهش پیدا میکنه. البته ملاک اندازه گیری مقاومت در خارج مدار هست.
4- شما از کانکتور فلزی استفاده کردین که توصیه اکید کردیم این کار رو نکنین! پایین اومدن اعداد و کمی افت برد از آثار کانکتور فلزی هست و بخصوص اگر از جنس آهن باشه نتیجه خیلی خوبی بدست نمیاد.
5- اگر فریم 50 سانتی شما همین هست که تصویرشو گذاشتین بنظر من برد خوبی هم داده! وگرنه مشخصا این فریم از لحاظ سیم پیچی کیفیت بالایی نداره و چیزی بین 10 تا 20 درصد برد ضعیف تر نسبت به لوپ عنکبوتی یا تخت با همین سایز خواهد داشت.
6- قسمت نسبتا طولانی از کابل منتهی به فریم رو بصورت سیم عادی استفاده کردین که این میتونه اثر نویز رو بیشتر کنه. در عین حال اتصالات سیمهای لوپ جهت ثبات بیشتر باید لحیم کاری بشن که ایشالا همین کارو هم کردین.

1-بخواید عکس میزارم از پایا و مقازه بقلی چهره گرفتم
2-چشم مال من 157 هست و کوتاهش می کنم
3-اندازه می گیرم بیشترین مقدار رو در مدار می زارم
4-دقیقا مهندس اسم کانکتوری که می فرمایید چی هست
5-خداروشکر که لوپ مشکلی نداره
6-سیم اتصالم کابل کرمان هست مهندس و لحیم کردم

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:25am

حمید نوشته است:
بله عرض کردم تاثیر داره. البته اگر خازنها سالم باشن مشکلی نیست. ولی کیفیت خازنهای موجود در بازار بصورتی هست که از هر چند تا یکی معیوب یا حتی برخی تقلبی هستن که این خودش منجر به بی ثباتی یا حتی عدم کارکرد قابل قبول میشه.

مهندس اگر مهم هست برم فروشگاه ژاپن بخرم و عوض کنم

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز کانکتوری نظامی پلاستیکی ضداب بهترین کانکتوری هست ک تو بازار هست میتونی اونو از پاساژ توکل طبقه همکف دست چپ مغازه دوم تهیه کنی که دونه ای ۱۸تومنه

چهارشنبه 26 اردیبهشت1396 - 2:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2198 , 2199 , 2200 , 2201 , 2202 , 2203 , 2204 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 265 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure