انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 22 دی1404 - 1:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27879 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2193 , 2194 , 2195 , 2196 , 2197 , 2198 , 2199 ... 2788  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
gogoli نوشته است:
ممنون از پاسختون
مهندس اعداد سه گانم درست هست
من با روش لوله پولیکا درست کردم
یعنی چهارتا لوله پلیکا 50 سانت رو برداشتم و به صورت فریم درست کردم بعد 16 دور پیچیدم
مثل فریم 1 در 1 آقای کوهیار اما این 0.5 در 0.5 متر هست
با این توضیحاتم چند دور باید بپیچم و با سینی 30 چند متر باید بزنه

ممنون ^:)^ ^:)^

خواهش میکنم.
خب احتمال داره کیفیت سیم پیچی شما خوب نباشه. اگر ابعاد فریم 50 در 50 سانت باشه قاعدتا 15 دور جواب خوبی میده. این فریم باید بتونه سینی 30 سانتی رو تا حدود 2 متر سنس کنه.

سلام مهندس حمید
من همنظور که گفتید 15 دور کردم اهمش شد 1.5 تا1.6 دهم خیلی هم تمیز در آوردم
اما اعداد سه گانه بهم ریخت خیلی بردشم کم شد
من این تست هارو تو یک مکان گرفته بودم
قبل تغییر
مثلا حدودا a228 b656 c785
اما الان a156 b522 c 703
نمی دونم چرا انقدر تغییر کرد
بنظرتون مشکلم چی هست آخه من فقط یک دور کم کردم @-)

ممکنه از محل تستم باشه فضای بسته هست

دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 12:51am

مهرافرین نوشته است:
دوستان گرانقدر اپراتوری فلزیاب باندازه کافی سخت و دارای ریزه کاریهای بسیار هست که مدتها وقتگیر باشه.. پس اگر توانایی خرید این دستگاه رو دارید حتمن نسخه فول رو تهیه کنید که سوای کیفیت عالی خود مهندس با دقت بیشتری بطور سفارشی روی این دستگاهها کار کردن!
البته میبخشید من فقط نظرمو گفتم..
بهرحال همگی موفق باشید @};-

یعنی میگی بغیر از برداشتن محدودیت خاموش روشن کار دیگه ای هم شده و برنامه فرق داره :-\ :-?

دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 12:53am
مدیر کل
مدیر کل

gogoli نوشته است:

سلام مهندس حمید
قبل تغییر
اما الان a156 b522 c 703

خسته نباشین.
اعداد سری دوم شما نشون میده احتمالا نزدیک فلزات مزاحم تست گرفتین یا قطعه ای فلزی نزدیک سیم پیچ لوپ قرار داشته! در چنین شرایطی هم اعداد بخصوص عدد اول کم میشن و هم برد افت میکنه.
کلا توصیه میکنم لوپ های کوچک و متوسط رو حتما با روش تخت یا عنکبوتی بپیچین تا به برد حداکثری برسین.

دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gogoli نوشته است:
یعنی میگی بغیر از برداشتن محدودیت خاموش روشن کار دیگه ای هم شده و برنامه فرق داره :-\ :-?

بطور رسمی خیر اما.. :D
حتمن انتظار ندارید کسی که کلی پول خرید اونم از خود طراح رو میده همون چیزی رو دریافت کنه که بقیه هم میتونن براحتی بسازند!! :-w ;)

دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 1:17am

مهرافرین نوشته است:
gogoli نوشته است:

حتمن انتظار ندارید کسی که کلی پول خرید اونم از خود طراح رو میده همون چیزی رو دریافت کنه که بقیه هم میتونن براحتی بسازند!! :-w ;)

سکوتشون در مقابل این پست هم همین معنی شما رو می رسونه و برنامه هاش با هم فرق داره :D :ymparty:

دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 2:25am

حمید نوشته است:
gogoli نوشته است:

سلام مهندس حمید
قبل تغییر
اما الان a156 b522 c 703

خسته نباشین.
اعداد سری دوم شما نشون میده احتمالا نزدیک فلزات مزاحم تست گرفتین یا قطعه ای فلزی نزدیک سیم پیچ لوپ قرار داشته! در چنین شرایطی هم اعداد بخصوص عدد اول کم میشن و هم برد افت میکنه.
کلا توصیه میکنم لوپ های کوچک و متوسط رو حتما با روش تخت یا عنکبوتی بپیچین تا به برد حداکثری برسین.

ممنون از پاسختون مهندس حمید
آخههمون جای قبلی تست گرفتم
شاید لوپ قوی تر شده فلزات دورش رو می زنه ؟
من سر فرصت می رم منطقه تستم تو فضای باز هم تست می گیرم ببینم اعداد درست میشه
آخه مگه یک دور چقدر تاثیر داره 8-|

دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 2:28am

مهرافرین نوشته است:
gogoli نوشته است:

با سلام این عبارت(خیر اما.. :D )دقیقا یعنی چی؟ یعنی فرق داره برنامه اون نسخه؟ میشه بیشتر توضیح بفر مایید
مهندس که فرمودن فرقی نداره

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 8:07am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهرافرین نوشته است:
gogoli نوشته است:

یعنی تا حالا همه ما سر کار بودیم و دنبال نخود سیاه؟ :( :-?

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 10:31am
مدیر کل
مدیر کل

خیر تفاوت فنی خاصی در برنامه وجود نداره. امکانات و تنظیمات رو ملاحظه کنین کاملا یکی هست. اما ساخت فلزیاب صدها ریزه کاری داره که همه رو هم اینجا بیان کردیم! این خیلی مهمه که همه موارد تا حد امکان رعایت بشن.

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 12:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
حمید نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
بنده هم اولين بار كه فلز جور وساختم مشكل شديد بي ثباتي وميتر منفي حتي تو كوه ولوپ ثابت رو زمين رو داشتم اما به جاي اتهام به مدار برداشتم ومثلا خازنهاي عدسي 104 را با ار ال سي متر چك كردم همه حدود 60 يا هفتاد نانو بودن كه وقتي اين دقت خازنها باشه كيفيتشون هم مشخصه ديگه
در نتيجه برداشتم وبه جاي اونها و4148و....از روي بردهاي كهنه چاپگرو....قطعات رو برداشتم چك كردم وجازدم واز كانكتور پلاستيكي وكابل rg58بدونه فول استفاد ه كردم خيلي مدار بهتر شد ولي باز نرمال نشد تا اينكه با يه لوپ 35 كه با 23دور سيم لاكي 0.6پيچيده بودو واهم اون حدود 1.4واندكتانسش هم دقيق سيصدوپنجاه بود چك كردم با تنظيمات پيشفرض كمي بي ثباتي بود ولي با پهناي پالس 200ديلي اتومات ودستي 16(فقط براي تست)فركانس82 حساسيت16اسپيد6وگراند خاموش با اعدادسه گانه A347B710C810تونستم به ثبات كامل برسم ودر اون حال يه سكه 200تومني به راحتي از 45سانت سنس ميشد واما باور بفرمييد با يك يا دودرجه تعقير در بعضي تنظيمات بوقهاي اضافي شروع ميشد ولي با اون تنظيم دستگاه حدود دو ساعت روشن بود وكوچيكترين بي ثباتي مشاهده نشد!!!
پس با فرض كيفيت ساخت مناسب بايد براي هر لوپ ومحيط تنظيمات درست رو اعمال كنيد نه اينكه همينجور روشن كنيد وانتظار داشته باشيد خودبه خود همه چيزش تنظيم بشه.
در تاپيكي ديگه هم يكي از دوستان همين گلايه شديد بي ثباتي رو داشتن وميگفتن عكس هم توانجمن آپلود نميشه با ابن حال من واسه حل مشكل ايشون حتي شماره خودم رو در خصوصي براي ايشون ارسال كردم تا عكسهارو با تلگرام بفرستن ببينيم مشكل كجاست كه بعد اون ديگه نه از ايشون ونه از عكسها خبري نشد :-? :-?
ضمنا ممنون ميشم محندس حميد راجع به مشخصات ونتيجه لوپ ذكر شده نظر خودشون رو بگن @};-

خواهش میکنم.
بحث کیفیت قطعات در هر صورت در ساخت هر مداری تاثیر داره و علاوه بر اون کیفیت ساخت اسکلت و لوپ و تنظیمات و اپراتوری خاص هر دستگاه هم طبیعتا در نتیجه عملکرد هر فلزیابی دخیل هست. در عین حال مساله ثبات بعنوان یکی از مهمترین مسائل از روز اول مورد توجه بنده بوده و لذا نسخه های مختلف از این حیث شرایط یکسانی ندارن. نسخه نهایی از این نظر هم بهترین عملکرد رو داره.
حساسیت به تنظیمات تا اون حدی که شما فرمودین نباید باشه! بیشتر بنظر میرسه تنظیم فرکانس شما باعث شده نویزهای موجود در محیط تاثیر نذارن. عرض پالس 200 هم در خیلی شرایط عرض پالس زیادی محسوب میشه. فراموش نکنین بسیاری از مدارات به اصطلاح قدرتمند فلزیاب عرض پالسی بیش از 150 ندارن! پس نمیشه توقع داشت قدرت رو بالاتر از سایر مدارات تنظیم کنیم و ثبات شرایط بهتری داشته باشه.
دیلی دستی زیر 20 همونطور که در راهنما اشاره شده جهت رسیدن به ثبات مطلوب نیست! از نظر من در اغلب شرایط دیلی بین 30 تا 50 بهترین جواب رو میده.

تشكر از توجه وزماني كه براي پاسخگويي گذاشتيد ^:)^
گفته هاي شما كاملا درست وبرخواسته از درك بالاي شما از عملكرد اين گونه سيستمهاست ومنهم اون تنظيمات رو فقط جهت تست وبراي ايجاد بالاترين عمق به همراه پايداري انجام دادم وهرچند كه در همون حال حدود بيست دقيقه باهمون شرايط مانند كاوش واقعي به جستجو پرداختم وهمچنان ثبات وقدرت پابرجابود وحساسيت لوپ به زمين علارغم اينكه هنوز اون روشيلد نكردم خيلي نسبت به ساير مدارات ديگه كه دارم كمتر بود ولي با اين حال بيشك در كاوش واقعي مواردي كه شما ذكر كردين ميتونه تاثير بالايي در نتيجه درست ونهايي داشته باشه ورعايت اونها ضروري وغير قابل انكاره.
اما راجع به لوپ مذكور كه تنها دليل ساخت اين سايز رسيدن يك صفحه گرد چوبي مناسب از تو ضايعات با اون قطر به دستم بود اول 26دور پيچيدم كه اهم نزديك دو واندوكتانس 410 داشت وبا كم كردن تك به تك دورهابا اولويت اول اندكتانس 350 به اين ظرفيت رسيدم .
حالا سوال اينجاست كه باتوجه به درست بودن ساير مشخات لوپ براي رسيدن به ديلي بالاتر كدوم پارامتر (مقاومت اهمي=مقاومت سلفي -ظرفيت خازني) لوپ رو بايد تعقير بدم كه به نتيجه مطلوبتر برسم؟
وآيا مثلا باهمين مشخصات موجود در صورت ايجاد شيلد گرافيتي با اتصال به شيلد مدار سبب بالاتر ياپايينتر اومدن عدد ديلي خواهد شد؟كه اگر تاثير اون محسوس باشه شايد بهتر باشه ابتدا شيلد رو اجرا كنم وبعد با توجه به نتيجه نهايي اقدام به اصلاح مشخصات لوپ كنم كه منجر به دوباره كاري نشه!؟ @};- @};-

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 2:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27879 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2193 , 2194 , 2195 , 2196 , 2197 , 2198 , 2199 ... 2788  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 327 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure