انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 1:43pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2191 , 2192 , 2193 , 2194 , 2195 , 2196 , 2197 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون آقاحمید

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:53am

حمید نوشته است:
gogoli نوشته است:

ممنون از پاسختون
بله درست می گید یکی از گوشه هاش چین چین داره فکر کنم باید با میخ درست کنم که دیوار خراب میشه :-w :-s
دوباره باز می کنم و از نوع می پیچم و یک دور کم می کنم یعنی 15 دورش می کنم انشاالله درست بشه

سوال بعدی من این هست که به عنوان مکمل چه مدار دیگه ای رو پیشنهاد می کنید که مثلا با اون اول بگیره بعد با این چک کنیم
چون چرخوندن لوپ مخصوصا 1در 1 و بالاتر سخت هست خیلی مخصوصا جاهای بوته دار و شیب دار
مثلا با توباکس اول بچرخیم هر جا گیرداد با لوپی چک کنیم چون لوپی اگر بزنه دیگه هدف درست هست البته بعد حجم گیری و ...
در کل بعد پالسی فلزجو برای جستجو سریع چه مداری رو پیشنهاد می کنید
سوال بعدی من این هست که البته جوابش رو می دونم اما می خوام از تجربه شما استفاده کرده باشم
نمی شه با لوپ 50 عمق های بالای 3یا 4 متر زد ،البته با ثبات کامل چون پالسی مخصوصا پالسی فلزجو خیلی بهتر ازمدارات دیگه هست و دیگه مشکل لوپ گردونی هم ندارم با لوپ 50

ببخشید سوال زیاد کردم ^:)^ ^:)^

این طرح مثل هر فلزیاب دیگری فقط یک فلزیاب نقطه زن هست. بحث ما در این تاپیک مربوط به کلیت کاوش نیست! پس فرض بر این هست که شما بنا به نیازی که به یک فلزیاب دارین این دستگاه رو میسازین و مورد استفاده قرار میدین. طبیعتا کاوش یک محوطه وسیع با هر سیستم نقطه زنی وقتگیر هست مگر اینکه آثار و نشانه مشخص یا نسخه مطمئنی در اختیار داشته باشین. یا اینکه از سیستمهای ردیاب برای ردگیری اولیه نقاط مشکوک به وجود هدف کمک بگیرین. توباکس هم نوعی فلزیاب هست و امکان ردیابی به شما نمیده. تنها ممکنه 1-2 متر محوطه وسیعتری رو در هر لحظه پوشش بده.
لوپ 50 برد نهایی مفیدش برای فلز بزرگ از نوع جدید حدود 2.6 متر و برای دفینه قدیمی حدود 4 متر هست. این موضوع ربطی به این مدار یا مدار دیگه نداره و به محدودیت پوشش میدان مغناطیسی موثر یک لوپ جهت سنس مطمئن با روش الکترونیکی برمیگرده. لذا این حدود شامل تمام فلزیاب های دنیا میشه و هر کسی جز این ادعایی داشته باشه مطمئن باشین صحیح نیست! از طرف دیگه بین برد و ثبات هم در تمام فلزیاب های دنیا و بر اساس تنظیماتی که اپراتور انجام میده رابطه ای عکس وجود داره. پس هرگز برد نهایی توام با ثبات کامل مفهومی نداره حتی اگر دهها میلیون هزینه کنین. علت هم تاثیر هدایت پذیری الکتریکی خاک بسته به میزان رطوبت و وجود املاح هست که بهرحال روی حساسیت یا قدرت از حدی بیشتر وارد مرز سنس مشترک با فلز شده و این هم بمعنی بی ثباتی دستگاه فلزیاب خواهد بود.

باز هم ممنون از پاسختون

نه علائم که داره اما خوب تو قبرستان نمی تونم همه نقاط رو صاف کنم برای همین اول می خواستم توسط یک نقطه زن دیگه چک بشه اگر اوکی داد اون وقت اون ناحیه روصاف می کنم و با پالسی فلزجو چک می کنم که اگر اوکی داد اون وقت یعنی درست هست و خطا بودنش خیلی خیلی کم می شه
برای همین می خواستم برای کاوش سریع تر و راحت تر مداری رو معرفی کنید

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 2:12am

در تکمیل حرفم چون مدرات لوپی مخصوصا لوپ بزرگ سخت هست و اول باید زمین رو صاف کرد که مشکل سنس الکی نداشته باشیم مخصوصا سنگ ها و درختچه ها

یکشنبه 23 اردیبهشت1396 - 3:14am

یک سوال دیگه هم داشتم مهندس حمید
چرا وقتی پهنای پالس رو مثلا 400 میزارم آسی 357 فلزی اعداد سه گانش تغییر خواصی نسبت به پهنای پالس 200 نمی کنه اما با آی سی 157تغییر زیادی می شه تو عدد a

fl157 230 647 779 pw=250
fl157 198 597 733 pw=500

fl357 228 656 785 pw=250
lf357 229 619 743 pw=500

این اعداد سگانه با پالس ها که در بالا گفتم :-BD

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 3:34am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
عملکرد دستگاههای فلزیاب همگی از نظر نقطه زنی مشابه هم هست و تفاوتی نداره. بنابراین استفاده از نقطه زن دیگری که کاوش محوطه وسیع باهاش راحت تر باشه بی معنیه! حتی سیستمهای زمین شناسی و مگنتومتر و جی پی آر هم همگی نوعی نقطه زن هستن و قابلیت شعاع زنی و اسکن یک محوطه وسیع در آن واحد رو به شما نمیدن.
در مورد پستی و بلندی زمین و مشکل استفاده از لوپهای بزرگ هم ساده ترین کار افزایش فاصله لوپ نسبت به زمین و تلاش در جهت حفظ اون فاصله هست تا بتونین در محوطه مورد نظر با فلزیاب حرکت و کاوش کنین. نهایتا اگر کمی روی تنظیمات وقت بذارین مشکل ثبات هم پیش نمیاد.
تغییر اعداد 3 گانه تا حداکثر 50 واحد بسته به تنظیم عرض پالس و مختصات دقیق آیسی کاملا طبیعی و از مشخصات طرح اصلی هست. لذا اشکالی نداره و در عملکرد دستگاه از لحاظ سنس و تفکیک هم تغییری ایجاد نمیکنه. ضمن اینکه عرض پالس بیشتر از 300 تقریبا در اکثر موارد فقط به بی ثباتی بیشتر منجر میشه و فایده خاصی نداره.

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
بنده هم اولين بار كه فلز جور وساختم مشكل شديد بي ثباتي وميتر منفي حتي تو كوه ولوپ ثابت رو زمين رو داشتم اما به جاي اتهام به مدار برداشتم ومثلا خازنهاي عدسي 104 را با ار ال سي متر چك كردم همه حدود 60 يا هفتاد نانو بودن كه وقتي اين دقت خازنها باشه كيفيتشون هم مشخصه ديگه
در نتيجه برداشتم وبه جاي اونها و4148و....از روي بردهاي كهنه چاپگرو....قطعات رو برداشتم چك كردم وجازدم واز كانكتور پلاستيكي وكابل rg58بدونه فول استفاد ه كردم خيلي مدار بهتر شد ولي باز نرمال نشد تا اينكه با يه لوپ 35 كه با 23دور سيم لاكي 0.6پيچيده بودو واهم اون حدود 1.4واندكتانسش هم دقيق سيصدوپنجاه بود چك كردم با تنظيمات پيشفرض كمي بي ثباتي بود ولي با پهناي پالس 200ديلي اتومات ودستي 16(فقط براي تست)فركانس82 حساسيت16اسپيد6وگراند خاموش با اعدادسه گانه A347B710C810تونستم به ثبات كامل برسم ودر اون حال يه سكه 200تومني به راحتي از 45سانت سنس ميشد واما باور بفرمييد با يك يا دودرجه تعقير در بعضي تنظيمات بوقهاي اضافي شروع ميشد ولي با اون تنظيم دستگاه حدود دو ساعت روشن بود وكوچيكترين بي ثباتي مشاهده نشد!!!
پس با فرض كيفيت ساخت مناسب بايد براي هر لوپ ومحيط تنظيمات درست رو اعمال كنيد نه اينكه همينجور روشن كنيد وانتظار داشته باشيد خودبه خود همه چيزش تنظيم بشه.
در تاپيكي ديگه هم يكي از دوستان همين گلايه شديد بي ثباتي رو داشتن وميگفتن عكس هم توانجمن آپلود نميشه با ابن حال من واسه حل مشكل ايشون حتي شماره خودم رو در خصوصي براي ايشون ارسال كردم تا عكسهارو با تلگرام بفرستن ببينيم مشكل كجاست كه بعد اون ديگه نه از ايشون ونه از عكسها خبري نشد :-? :-?
ضمنا ممنون ميشم محندس حميد راجع به مشخصات ونتيجه لوپ ذكر شده نظر خودشون رو بگن @};-

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 3:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستانی که از ثبا صحبت میکنند اینو توجه کنند که منظور از ثبات در حالت سکون نیست . منظور ثبات در حین کاووشه . چطور من دوتا مدار دیگه با همین قطعاتی که برای فلزجو مصرف کردم ساختم و اون دوتا واقعا ثبات بی نظیری دارند ؟ والا خداشاهده ما هرچی تو این تاپیک فلزجو به مهندس گفتیم ثبات واقعا یه اشکال در این مداره از بنده ناراحت شدند . درسته کسی مجبور نیست بسازه ولی خوب اینم حق کسایی نیست که وقتشونو گذاشتن و هزینه کردن و فلزجورو ساختند و الان در مقابل انتقاد این حواب هارو بشنوند

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 4:31pm

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
عملکرد دستگاههای فلزیاب همگی از نظر نقطه زنی مشابه هم هست و تفاوتی نداره. بنابراین استفاده از نقطه زن دیگری که کاوش محوطه وسیع باهاش راحت تر باشه بی معنیه! حتی سیستمهای زمین شناسی و مگنتومتر و جی پی آر هم همگی نوعی نقطه زن هستن و قابلیت شعاع زنی و اسکن یک محوطه وسیع در آن واحد رو به شما نمیدن.
در مورد پستی و بلندی زمین و مشکل استفاده از لوپهای بزرگ هم ساده ترین کار افزایش فاصله لوپ نسبت به زمین و تلاش در جهت حفظ اون فاصله هست تا بتونین در محوطه مورد نظر با فلزیاب حرکت و کاوش کنین. نهایتا اگر کمی روی تنظیمات وقت بذارین مشکل ثبات هم پیش نمیاد.
تغییر اعداد 3 گانه تا حداکثر 50 واحد بسته به تنظیم عرض پالس و مختصات دقیق آیسی کاملا طبیعی و از مشخصات طرح اصلی هست. لذا اشکالی نداره و در عملکرد دستگاه از لحاظ سنس و تفکیک هم تغییری ایجاد نمیکنه. ضمن اینکه عرض پالس بیشتر از 300 تقریبا در اکثر موارد فقط به بی ثباتی بیشتر منجر میشه و فایده خاصی نداره.

ممنون از پاسختون
پس مهندس حمید با این توضیحی که دادید فقط ردیاب خوب هست برای مشخص کردن یک محوطه چند متری در قبرستان که بعد برای مشخص کردن نقطه دقیق بیام از همین پالسی ها استفاده کنیم
خوب حالا مهندس حمید شما چه ردیابی رو پیش نهاد می کنید ؟

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 4:47pm

Farhadzare نوشته است:
دوستانی که از ثبا صحبت میکنند اینو توجه کنند که منظور از ثبات در حالت سکون نیست . منظور ثبات در حین کاووشه . چطور من دوتا مدار دیگه با همین قطعاتی که برای فلزجو مصرف کردم ساختم و اون دوتا واقعا ثبات بی نظیری دارند ؟ والا خداشاهده ما هرچی تو این تاپیک فلزجو به مهندس گفتیم ثبات واقعا یه اشکال در این مداره از بنده ناراحت شدند . درسته کسی مجبور نیست بسازه ولی خوب اینم حق کسایی نیست که وقتشونو گذاشتن و هزینه کردن و فلزجورو ساختند و الان در مقابل انتقاد این حواب هارو بشنوند

نمی دونم اما من که لوپ رو بالا می گیرم مشکل نداره :-?
من الان دارم تلاش می کنم به برد بالا تر اما با ثبات برسم
پالسی دیگه داشتم که خوب نبود میو مدی ثبات ایجاد کنی برد از بین می رفت و افت زیاد داشت
اما در کل امکاناتی که این مدار به من میده خیلی زیاد هست
بخش بالانس دستگاه رو خوب خوندی ؟؟؟

مهندس حمید یک سوال دیگه هم داشتم
چرا وقتی به خاک نزدیک می کنم خاک رو برای من آهن میزنه تو تفکیک؟ عدد تفکیک 15

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 4:53pm
مدیر کل
مدیر کل

A.D.H1360 نوشته است:
بنده هم اولين بار كه فلز جور وساختم مشكل شديد بي ثباتي وميتر منفي حتي تو كوه ولوپ ثابت رو زمين رو داشتم اما به جاي اتهام به مدار برداشتم ومثلا خازنهاي عدسي 104 را با ار ال سي متر چك كردم همه حدود 60 يا هفتاد نانو بودن كه وقتي اين دقت خازنها باشه كيفيتشون هم مشخصه ديگه
در نتيجه برداشتم وبه جاي اونها و4148و....از روي بردهاي كهنه چاپگرو....قطعات رو برداشتم چك كردم وجازدم واز كانكتور پلاستيكي وكابل rg58بدونه فول استفاد ه كردم خيلي مدار بهتر شد ولي باز نرمال نشد تا اينكه با يه لوپ 35 كه با 23دور سيم لاكي 0.6پيچيده بودو واهم اون حدود 1.4واندكتانسش هم دقيق سيصدوپنجاه بود چك كردم با تنظيمات پيشفرض كمي بي ثباتي بود ولي با پهناي پالس 200ديلي اتومات ودستي 16(فقط براي تست)فركانس82 حساسيت16اسپيد6وگراند خاموش با اعدادسه گانه A347B710C810تونستم به ثبات كامل برسم ودر اون حال يه سكه 200تومني به راحتي از 45سانت سنس ميشد واما باور بفرمييد با يك يا دودرجه تعقير در بعضي تنظيمات بوقهاي اضافي شروع ميشد ولي با اون تنظيم دستگاه حدود دو ساعت روشن بود وكوچيكترين بي ثباتي مشاهده نشد!!!
پس با فرض كيفيت ساخت مناسب بايد براي هر لوپ ومحيط تنظيمات درست رو اعمال كنيد نه اينكه همينجور روشن كنيد وانتظار داشته باشيد خودبه خود همه چيزش تنظيم بشه.
در تاپيكي ديگه هم يكي از دوستان همين گلايه شديد بي ثباتي رو داشتن وميگفتن عكس هم توانجمن آپلود نميشه با ابن حال من واسه حل مشكل ايشون حتي شماره خودم رو در خصوصي براي ايشون ارسال كردم تا عكسهارو با تلگرام بفرستن ببينيم مشكل كجاست كه بعد اون ديگه نه از ايشون ونه از عكسها خبري نشد :-? :-?
ضمنا ممنون ميشم محندس حميد راجع به مشخصات ونتيجه لوپ ذكر شده نظر خودشون رو بگن @};-

خواهش میکنم.
بحث کیفیت قطعات در هر صورت در ساخت هر مداری تاثیر داره و علاوه بر اون کیفیت ساخت اسکلت و لوپ و تنظیمات و اپراتوری خاص هر دستگاه هم طبیعتا در نتیجه عملکرد هر فلزیابی دخیل هست. در عین حال مساله ثبات بعنوان یکی از مهمترین مسائل از روز اول مورد توجه بنده بوده و لذا نسخه های مختلف از این حیث شرایط یکسانی ندارن. نسخه نهایی از این نظر هم بهترین عملکرد رو داره.
حساسیت به تنظیمات تا اون حدی که شما فرمودین نباید باشه! بیشتر بنظر میرسه تنظیم فرکانس شما باعث شده نویزهای موجود در محیط تاثیر نذارن. عرض پالس 200 هم در خیلی شرایط عرض پالس زیادی محسوب میشه. فراموش نکنین بسیاری از مدارات به اصطلاح قدرتمند فلزیاب عرض پالسی بیش از 150 ندارن! پس نمیشه توقع داشت قدرت رو بالاتر از سایر مدارات تنظیم کنیم و ثبات شرایط بهتری داشته باشه.
دیلی دستی زیر 20 همونطور که در راهنما اشاره شده جهت رسیدن به ثبات مطلوب نیست! از نظر من در اغلب شرایط دیلی بین 30 تا 50 بهترین جواب رو میده.

یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2191 , 2192 , 2193 , 2194 , 2195 , 2196 , 2197 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: abd و 228 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure